Bu olaydan sonra çok korkmaya başladım. Mahallemizde zaten tinerci çetesi var, terk edilmiş okul bir alt sokakta. 2 defa organ mafyası gördüm. Ve arkadaşım terör saldırısının yakınında. Ne yapayım gerçekten korkuyorum artık.
Bence imkaniniz varsa tasininBu olaydan sonra çok korkmaya başladım. Mahallemizde zaten tinerci çetesi var, terk edilmiş okul bir alt sokakta. 2 defa organ mafyası gördüm. Ve arkadaşım terör saldırısının yakınında. Ne yapayım gerçekten korkuyorum artık.
Neden öyle bir semtte yaşıyorsunuz imkanınız varsa bir an önce taşınınBu olaydan sonra çok korkmaya başladım. Mahallemizde zaten tinerci çetesi var, terk edilmiş okul bir alt sokakta. 2 defa organ mafyası gördüm. Ve arkadaşım terör saldırısının yakınında. Ne yapayım gerçekten korkuyorum artık.
Honda crx e dönüşOkul var daha küçüğüm bir de. Ne yapayım korkumu yatıştırmak için?
Boş yapıyorsunuz boş bu аptal zihniyete emanetsek zaten bu haldeyizHonda crx e dönüş
Yapacak bişi yok
Ya zaten rahatım ama vicdanım bazenleri el vermiyor. Mesela gece dışarıya çıktığımda falan. Ya da o okulun önünden geçerken.Boş yapıyorsunuz boş bu аptal zihniyete emanetsek zaten bu haldeyiz