Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Gainward GeForce RTX 5090 Phantom 134.999TL

Bu fiyat vereceğime gider japonyaya alırım bir de 1 hafta gezerim muhtemelen aynı paraya gelir :kekw:
  2. T

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

Hayır benim anlamadığım dürüst bir şekilde iş yapmaya çalışsa bunca senede daha iyi yerlerde olabilirdi. Millet haram ve beddua yemeyi alışkanlık haline getirmiş.
  3. T

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

Ana hikaye ile çok bir bağlantısı var mı? Sayılmaz. Sana kalmış. Bence idare eder, o kadar kötü değil.
  4. T

Creature Game Store ASUS RTX5000 Serisi Kartları Listeledi !

Asus tasarım konusunda piyasada en iyi desek ayıp olmaz bence ama benim anlamadığın nvidia yeni kartlarında yeni bir soğutma dizaynına geçti ve kartı baya inceltmeyi başardılar. Diğer markalar neden benzer bir şey yapmak yerine kartları kalınlaştırmaya devam ediyor anlamış değilim.
  5. T

İtopya'dan Gelen Ürün Tedarik Problemi

Adamlar deli gibi satış yapıyor, sürekli ürün gelip bitiriyorlar. Muhtemelen sistemde hata oldu ya da stok sayımında hata yaptılar. Bu kadar abartılacak ne var?
  6. T

Yardım 2. El sıvı soğutma alınır mı ? (Arctic Liquid Freezer II)

Arkadaş aynı sıvı soğutmayı 2k dan 6 aydır satamadım. 2.5k pahalı bence o yüzden.
  7. T

Uygun Fiyatlı Sağlam 3D Yazıcı Önerisi

Bambu lab a1 al geç. Bu fiyatta daha sorunsuz bir alternatif yok.
  8. T

Mafya 2 Oynanır Mı??

Hikayesi için oynanır ama definitive den sonra mekanik anlamında baya kötü geliyor.
  9. T

Fizik 1 Finaline bu konuları nasıl ve nerden yarına yetiştiririm?

Necati çelik var youtube da çok iyi anlatır ama yarına yetişmesi zor gibi liseden sağlam alt yapı yoksa.
  10. T

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Hala adam gibi bir performans artışı yok. Ai meyay milletin gözünü boyuyorlar. 3060ti dan devamke.
  11. T

Sıvı soğutucu Pompa soğutmuyor fanlar çalışıyor

Hiç alakası yok. Şu an kasamdaki fanlar bundan çok daha tozlu. 120mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sıcaklıklar bu arkadaşınki kadar kötü değil.
  12. T

Küçük(mini itx)ve sade bilgisayar toplama hakkında yardım

küçük derken mini itx mi toplamak istiyorsun
  13. T

RTX 3080 Suprim Isı Değerleri Normal mi?

80 dereceden bir şey olmaz tabi ama o zaman niye suprim alasın ki? En ucuz 3080 i alıp geçerdi.
  14. T

RTX 3080 Suprim Isı Değerleri Normal mi?

Suprim için fazla değerler youtube dan bakabilirsin incelemelerine. İçi hiç açılmamışsa bakım yapmakta fayda var bence. Padler veya termal macun özelliğini kaybetmiş olabilir.
  15. T

RTX 3080 Güç Kablosu Önerisi

tr de satılmıyor ama yurt dışında satılıyor, millet de getirip sarı sitede vs satıyor
  16. T

Yükseltme yapmak mantıklı mı?

Am5 te frekanstan ziyade cl değeri daha etki ediyor oyunlarda. O yüzden gerek yok bence.
  17. T

⭐⭐⭐⭐⭐ GTA VI Fragman 27 Aralık Teorisi ! ⭐⭐⭐⭐⭐

Matematik hocana selamlar :D
  18. T

Çözüldü✓ ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz alınır mı

O zaman alınabilir. Şekil olarak da elin orta veya büyükse rahat edersin bununla muhtemelen. Uzun süre kullanan biri de yorumlarsa güzel olur herhangi bir problemle vs karşılaşmış mı vs öğrenmek için.
  19. T

Çözüldü✓ ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz alınır mı

Piyasadaki en iyi sensörlerden birine sahip. Genel olarak rog ürünlerinin malzeme kalitesi de gayet güzel oluyor ama 79 gram bu fiyat için bence bir tık fazla ağır, şahsen o yüzden tercih etmezdim ama senin için sorun olmazsa alınabilir.
  20. T

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.899 TL / Nothing Phone 1 8/256 13.699 TL

Yeni yılda her şeye zam gelmeden almayı düşünüyorum, kullanıp da yorum yapabilecek var mı?
Top Bottom