Arama sonuçları: *

1. T

Modem Resetleme

Sanırım beni anlamıyorsunuz. Reset atmayı bu kadar makaraya aldınız. Yazdığım konudaki başlığı altında yazdığımı okursanız çok sevineceğim. Modem nasıl resetlenir demiyorum resetlesem ise yarar mı diyorum nasıl resetlesem diye sormuyorum yanlış anlaşılıyor olmalıyım. Resetlersem firmware...
  2. T

Modem Resetleme

Yazmamın sebebi nasil reset atmam gerekir tarzı değil ne kadar saniye olduğunu biliyorum sorduğum şey yeni modem degistirmek yerine reset atsam düzelir miydi. Neyse teşekkürler
  3. T

Modem Resetleme

Yakın bir tarihte sağanak yağışlı havada evimin yakınlarına yıldırım düşmesi sonucu modemim yanmıştı. Ben ZTE marka bir modem aldım. Fakat modemin kurulumunu yaptıktan sonra hızın düşük olduğunu gördüm. ADSL bir altyapının bulunduğu bir mahallede oturuyorum. 8 Mbps hızında iken 4 e düşmüş...
  4. T

Yıldırım düşmesi sonucu elektronik aletler hasar almış mıdır?

PSU markam FSP 250w değerinde. Bilgisayar çalışmıyordu fakat fişleri takılıydı. Sistem bir arıza olmamıştır inşallah. Yanıtlarınizi için teşekkürler.
  5. T

Katılıyorum. Teşekkürler.
  6. T

Airties RT 206 ADSL bir modem 6 senedir kullanıyorum.
  7. T

Gerçekten rahatladım. Bozulsa da alamazdım. Beni idare eden bir bilgisayar. Fişleri takılıydı ondan korktum bir şey olmuş mudur diye modem yandı ama onu garantiden temin edebilirim.
  8. T

Gece çok yağışlı bir hava vardı ve Yıldırım düştü evin yakınlarına. Elimde telefonda oyun oynarken birden prizden cızırtı ses geldi. Biraz korktum ve buzdolabına baktım fişini falan baktım sorun yoktu. Çalışıyordu. Masaüstü bilgisayarım fişini takılı unutmuşum ve aynı prizde modem de takılıydı...
  9. T

GAMEPOWER ve RAMPAGE Klavye Markaları

GAMEPOWER'ın klavyelerini donanım arşivi kanalından izledik. Ama hangi klavye modelinden alacağıma karar veremedim. Ucuz ve kaliteli ürünleri olduğu için bu markaları seçiyorum. Kendi sectigim klavyeler...
Top Bottom