Neler Yeni

Yıldırım düşmesi sonucu elektronik aletler hasar almış mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caner
Gece çok yağışlı bir hava vardı ve Yıldırım düştü evin yakınlarına. Elimde telefonda oyun oynarken birden prizden cızırtı ses geldi. Biraz korktum ve buzdolabına baktım fişini falan baktım sorun yoktu. Çalışıyordu. Masaüstü bilgisayarım fişini takılı unutmuşum ve aynı prizde modem de takılıydı. Modemdeki ışıklar falan yanmıyordu. Anladım yandığını fakat buzdolabına bir hasar göremedim bilgisayarı açıp denedim bir sorun göremedim ama sorun göremediğim bir şeyde ise cidden sıkıntı. Not düşüyorum bilgisayar çalışır vaziyette değildi sadece modem çalışıyordu ve bilgisayarımın PSU markası FSP 250w sistemim GT730 INTEL Pentium. Umarım masraf çıkartmaz. Şu an imkanım yok almak için. Dediğim gibi bilgisayar çalışmıyordu sadece fişini takılı unutmuşum normalde hep çekerdim fişleri bu sefer dalgınlığıma geldi.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
zannetmem ya.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Gerçekten rahatladım. Bozulsa da alamazdım. Beni idare eden bir bilgisayar. Fişleri takılıydı ondan korktum bir şey olmuş mudur diye modem yandı ama onu garantiden temin edebilirim.
modemin markası ne idi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Gece çok yağışlı bir hava vardı ve Yıldırım düştü evin yakınlarına. Elimde telefonda oyun oynarken birden prizden cızırtı ses geldi. Biraz korktum ve buzdolabına baktım fişini falan baktım sorun yoktu. Çalışıyordu. Masaüstü bilgisayarım fişini takılı unutmuşum ve aynı prizde modem de takılıydı. Modemdeki ışıklar falan yanmıyordu. Anladım yandığını fakat buzdolabına bir hasar göremedim bilgisayarı açıp denedim bir sorun göremedim ama sorun göremediğim bir şeyde ise cidden sıkıntı. Not düşüyorum bilgisayar çalışır vaziyette değildi sadece modem çalışıyordu ve bilgisayarımın PSU markası FSP 250w sistemim GT730 Intel Pentium. Umarım masraf çıkartmaz. Şu an imkanım yok almak için. Dediğim gibi bilgisayar çalışmıyordu sadece fişini takılı unutmuşum normalde hep çekerdim fişleri bu sefer dalgınlığıma geldi.
Elektrik şebekesine düşmüş ise küçük elektronik cihazlar yanmıştır. Aynısı benim de başıma geldi. Bilgisayarın PSU'su kaliteli ise bir şey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektrik şebekesine düşmüş ise küçük elektronik cihazlar yanmıştır. Aynısı benim de başıma geldi. Bilgisayarın PSU'su kaliteli ise bir şey olmaz.
PSU markam FSP 250w değerinde. Bilgisayar çalışmıyordu fakat fişleri takılıydı. Sistem bir arıza olmamıştır inşallah. Yanıtlarınizi için teşekkürler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
PSU markam FSP 250w değerinde. Bilgisayar çalışmıyordu fakat fişleri takılıydı. Sistem bir arıza olmamıştır inşallah. Yanıtlarınizi için teşekkürler.
Elektrik dağıtım şirketi zararları karşılıyor. Ben 5000TL değerinde zarar aldım. 3000TL karşıladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom