Arama sonuçları: *

1. Creselia

Yardım amd ekran kartı uzun kullanimda arıza verirmi

2020'den beri sapphire pulse rx580 kullanmış birisi olarak yadigarın hiçbir sıkıntısı ile karşılaşmadım. En ufacık sorun bile yaratmadı bana. 1 hafta önce kendisine veda ettim o da yeni pc aldığım için hala çalışır durumda eski kasanın içerisinde duruyor.
  2. Creselia

Öneri Sizlerden mikrofon tavsiyesi istiyorum.

Kral düşünme al geç. Yurtdışından bile daha ucuz. https://www.itopya.com/elgato-wave-3-profesyonel-cardioid-masaustu-mikrofon_u10907
  3. Creselia

Yardım Hava Soğutmayı Takabilmiş Miyim ?

Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?
  4. Creselia

Tebilondan RX 7700 XT ryzen 5 7500f li sistem sizce alınır mı güvenilir midir ?

Kral aldım, bugün geldi sağlam. Daha ekran kartını takıp çalıştırmadım fakat dışarıdan bakıldığında hiçbir sorun görmedim. Paketlemesi güzeldi. Cuma akşam sipariş verdim cumartesi pazar çalışmıyorlar salı günü teslimatı geldi.
  5. Creselia

Bu sistemi almayı düşünüyorum herhangi bir öneriniz var mı?

Kral Amd ekran kartı kullanırım diyorsan hala stokları bitmedi. Siparişini verdim, şu an kargoda ben de merakla bekliyorum...
  6. Creselia

Yardım Hazır Sistemde Gelen CL46 Rami Yenilemeli Miyim ?

Herkese selam, Pc Hocasının son çıkarttığı sistemi satın aldım. Eşşek gibi sistemi alırken rami güncellemedim. Sistemde solo XPG Lancer 5600 Mhz 16 GB CL46 değerinde ram var. Farklı CL değerine sahip ikinci ram önermedikleri için dualkit ram almayı düşünüyorum. Pcde bulunan rami satmakla...
  7. Creselia

Yardım Hangi mikrofonu Almalıyım

Havit Gamenote GK61
  8. Creselia

AMD R5 7500F RTX 4060 TI OC 8Gli sistem alınır mı

İstersen bu soğutucuya da bakabilirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.38.5
  9. Creselia

Yardım Rx 7700 Xt 16.200 TL'ye Alınır Mı ?

Kral ryzen 5 5600 x güncellemeyi düşünüyorum fakat 550w psu yetecek mi ona da emin değilim. Bu durumda toplama bilgisayar parasına 2 parça ürün almakta istemiyorum kafam karışık kalıyor.
  10. Creselia

Yardım Rx 7700 Xt 16.200 TL'ye Alınır Mı ?

Selamlar, Hb indirimiyle birlikte 16.200 TL düşen GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC 12GB DDR6 alınır mı ? O fiyata daha f/p bir ekran kartı var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-ddr6-192-bit-rgb-led-amd-radeon-ekran-karti-pm-HBC000058NX7T
  11. Creselia

Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Kulaklıklar var aslında ama çok kararsız kaldım ve hepsinin eleştrisi çok fazla, mesela hp omen dyad , sennheiser cx80s , jbl quantum 50 ya da sony sony mdr ex110ap. Çok kafam karışık ne alacağımı bilmiyorum. Rampage kulakiçi kulaklıkları var fakat pek güven vermiyor görünüş olarak.
  12. Creselia

Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba, 1000₺ bütçe ile alabileceğim kablolu kulakiçi kulaklık önerisine ihtiyacım var. Bilgisayarımda kullanacağım. Lütfen ₺ ile satın alabileceğim yurtdışından olmayan ürün önerirseniz sevinirim.
  13. Creselia

Yardım Hangisini önerirsiniz? (Mondial, CF MOTO, Yamaha)

Paran var ise yamahadan şaşma, şahsi düşüncem 250nk kullandım inanılmaz rahatsız bir motor. Drift L aldım 49 km şu an memnunum bakalım rodajı bitince nelerle karşılaşacağım. Yamaha alacaksan da +40 bin km aşmamış olması daha iyi olur en azından içine siner.
  14. Creselia

BRİO 4K WEBCAM ALINIR MI

Dostum al dene, en kötü 2800'e satarsın.
  15. Creselia

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhaba; iPhone 13 kullanıyorum, mümkünse kulakiçi kulaklık önerisine ihtiyacım var. Airpods pro düşünüyordum fakat fiyat/performans olarak kulaklık bölümüne çok hakim değilim. Bunun için herhangi bir marka model kulaklık önerisine ihtiyacım var. Bütçe: 3500
  16. Creselia

Evde Fitness Yapmak Doğru Karar Mıdır?

Dostum bir tavuk eti olmuş dünyanın parası. Yanlış anlama ama eğer spor salonlarının fiyatları sana pahalı geliyor ise spor besinleri de pahalı gelecektir. Spor yaşantımızda ihtiyaç değil lüks haline geldi. Yaklaşık bir sporcunun günlük öğünü evde 60-70 liralara dayanıyor minimum. Her sabah...
  17. Creselia

iPhone 13 Kılıf ve Ekran Koruyucu

Yok hayır spigenin iyi olduğundan emin oldum ben sadece başka bir öneri için o ibareyi kullandım. Bir çok modeli var hangisini neye göre tercih etmeliyim onu çözemedim.
  18. Creselia

iPhone 13 Kılıf ve Ekran Koruyucu

Merhaba arkadaşlar; iPhone 13 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi almak istedim. Spigen markası çok öneriliyor lakin bir sürü modeli var neye göre tercih edebileceğimi bilmiyorum. Bütçe önemli değil. Kaliteli bir şey istiyor lakin markaya para vermek istemiyorum. Yorumlarınız ve...
  19. Creselia

2000-2500 TL Bandında hangi işlemciyi almalıyım

İkinci el ryzen 5 3600. Kimisi sıfır kapalı kutu satıyor bakabilirsin pazarlık istersin
  20. Creselia

720p 60fps kamera önerisi

Çok abartı, c922 al geç. ışık yaparsın kendine kalan parayla
Top Bottom