Neler Yeni

Yardım Hangisini önerirsiniz? (Mondial, CF MOTO, Yamaha)

sWID

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sWID
Yeni motosiklet almayı düşünüyorum ama karar veremedim, sizin fikrinizi almak istedim.

Mondial Drift 125 L:
Motosiklet ucuz, yedek parçası ucuz ama tasarımı pek bana hitap etmiyor ve kronik sıkıntıları var.

CF MOTO 150NK:
Fiyatina göre iyi özellikler var ama yedek parça sıkıntısı var ve çok pahalı.

Yamaha MT-125:
Tasarımı ve performansıyla en çok istediğim motosiklet ama ikinci eli bile sıfır motosiklet fiyatına, ama japon malı. Yedek parçasında sıkıntı var mı daha öğrenemedim.

PixDraw

80+ Bronze
Yeni motosiklet almayı düşünüyorum ama karar veremedim, sizin fikrinizi almak istedim.

Mondial Drift 125 L:
Motosiklet ucuz, yedek parçası ucuz ama tasarımı pek bana hitap etmiyor ve kronik sıkıntıları var.

CF MOTO 150NK:
Fiyatina göre iyi özellikler var ama yedek parça sıkıntısı var ve çok pahalı.

Yamaha MT-125:
Tasarımı ve performansıyla en çok istediğim motosiklet ama ikinci eli bile sıfır motosiklet fiyatına, ama japon malı. Yedek parçasında sıkıntı var mı daha öğrenemedim.
Aralarında mt 125 alırım parça sıkıntısı yok eski model zaten ama fiyatları gereksiz yüksek. Temiz bajaj'da bakabilirsin. Garantili olsun rahat olsun diyorsan tasarıma takılma sıfır drift L al geç bence sıkıntı olsa zaten servis hallediyor 2 yıl rahatsın

sWID

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sWID
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında mt 125 alırım parça sıkıntısı yok eski model zaten ama fiyatları gereksiz yüksek. Temiz bajaj'da bakabilirsin. Garantili olsun rahat olsun diyorsan tasarıma takılma sıfır drift L al geç bence sıkıntı olsa zaten servis hallediyor 2 yıl rahatsın
2. El mt125 yerine sıfır Pulsar ns160 tercih edilebilir mi?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Paran var ise yamahadan şaşma, şahsi düşüncem 250nk kullandım inanılmaz rahatsız bir motor. Drift L aldım 49 km şu an memnunum bakalım rodajı bitince nelerle karşılaşacağım. Yamaha alacaksan da +40 bin km aşmamış olması daha iyi olur en azından içine siner.

• Beğen
Reaksiyonlar: sWID

sWID

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sWID
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paran var ise yamahadan şaşma, şahsi düşüncem 250nk kullandım inanılmaz rahatsız bir motor. Drift L aldım 49 km şu an memnunum bakalım rodajı bitince nelerle karşılaşacağım. Yamaha alacaksan da +40 bin km aşmamış olması daha iyi olur en azından içine siner.
Bu aralar da Pulsar ns200 bakıyorum ama iyi midir?

HipsterX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Kutlu
Sıfır Pulsar daha çok mantıklı olacaktır. CF Moto ve Mondial ikisinde UMA bünyesindeki markalar. Başlangıç için Mondial Drift L seçilebilir aynı şekilde Pulsar ns200

• Beğen
Reaksiyonlar: sWID
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,145
Üyeler
168,246
Son üye
GunsNRosess
Top Bottom