Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

Cs2 KASA AÇMAK İÇİN SİTE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ

Bana sorarsan bu sitelere boşuna para kaptırma hepsi yayıncılara sponsor olup şansları arttırılmış hesaplar veriyor. Bende bir ara niyetliydim ancak bu siteleri kullananları dinleyince vaz geçtim. Yinede açıcam dersen sen bilirsin ancak bana sorarsan boşuna para kaptırma şansın zaten çok çok...
  2. MonteCapz

GALATASARAY NEDEN ŞİKE YAPIYOR ?

Bende bir fenerbahçeliyim ancak forumda böyle bir konu açarak nereye varmaya çalışıyorsun ki? Ne olsun galatasaraylılar aaa evet biz şike yapıyoruz siz 10 senedir bu sebeple şampiyon olamıyorsunuz, özür dileriz mi desinler? Aynısını bir galatasaraylı yapsa, fenerbahçe neden şike yapıyor diye...
  3. MonteCapz

Açtığım konu nasıl silinir?

Silemezsin
  4. MonteCapz

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Ben kesinlikle chery / togg almazdım. Bu bütçeye t-roc yapıştır geç derim. O olmazsa tucson da uyar.
  5. MonteCapz

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Hem genç işi olsun hem yeni olsun hem de bu bütçeye olsun diyince seçenekler kısıtlanıyor ancak super b bakabilirsin. Kilometresi yüksek olacaktır ama bunuda göze alman gerekiyor. Normalde corolla önerecektim kafan rahat olurdu ancak yukarıda istemediğini belirtmişsin. Diğer arkadaşların dediği...
  6. MonteCapz

1.150.000 TL ile araba

Super b iyi ancak dediğim gibi daha düşük km li alsan daha iyi olur. F30 lar genelde hasar kayıtlı oluyor zaten. Bir kaç yıl içerisinde satmayı düşünmüyorsan düşük km li araçlara bakman daha iyi olur.
  7. MonteCapz

1.150.000 TL ile araba

Aile aracı dediğin için temiz t-roc olabilir. Sedan olsun kesin diyorsan masrafsız olması için corolla bakabilirsin. Bu bütçedeki passat, a4 veya f30 falan sana masraf çıkartabilirler. Büyük ihtimal hem km yüksek olacak hem de daha yaşlı olacak.
  8. MonteCapz

Hangi iphone daha mantıklı

Peki sence yasa değişir mi risk almaya değer mi? Ben ip15 alirsam en az 5 yıl kullanırım ama bu süreçte kanun degisebilir mi? Ülkede ne olacağı da belli değil ki.
  9. MonteCapz

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Kaça aldın, piyasası kaç?
  10. MonteCapz

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

Aman hocam ilerisine gitmeyin bu çukura düşen kurtulamıyo
  11. MonteCapz

Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ama o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.
  12. MonteCapz

Herkes sonunda olmaktan korktuğu kişiye dönüşür..
  13. MonteCapz

Eyvallah hocam, ancak bu 8 ay süre dışında pek bir imkan yoksa yd iphone almamayı düşünüyorum. O paraya ya 2. el ip13 alırım yada sıfır s23 alırım. Gönlüm iphone almaktan yanaydı ancak sanırım bu durumda en mantıklısı s23 almak. Yd iphone kısmında tek sorun 4 ay başka telefonla dolaşmak olsa...
  14. MonteCapz

Hocam bende acaba yurtdışından alsam mı diye düşünüyordum ip15 ancak 4 ay yanımda başka telefon taşıyacaksam veya 4 ay başka telefon kullanacaksam değmeyeceğini düşünüyorum. Bu imei attırma muhabbeti falan sadece androidlerde mi var yoksa buna imei attırsam sorunsuz kullanabilir miyim? Veya bir...
  15. MonteCapz

Yenilenmiş iphone 13 alan var mı ?

Benim bi arkadaş yenilenmiş ip11 almıştıda senin 34k bütçe ile yenilenmiş almana gerek yokki. Zaten şuanda sıfır ip13 33k bandında olduğu için direk sıfır al geç.
  16. MonteCapz

Yurtdışı iphone 13 alınır mı? ?

Peki Türkiye’ye getirdiğimizde malum imei kayıt yaptırmak telefondan daha pahalı bunun çözümü tam olarak nedir? Bu e-sim muhabbeti falan var bu nedir veya bir telefoncuya gidip 1-2 bin liraya imei attırırsam sorun yaşar mıyım? 8ay kullan 4 ay yanında başka telefon gezdir muhabbetini biliyorumda...
  17. MonteCapz

Yas 22 hangi meslekleri yapabilirim

Sanayide işi öğrenmeden çok kazanamazsın zaten yazın çalışmakta yeterli bir süre değil. Sanayide çalışmak zanaat öğrenmek olduğu için üniversiteye gitmeyecek olsan tamam git bişiler öğrenirsin ilerde kendi işini yapma şansın olur diyeceğim ancak zaten yaşın artık çok elverişli değil buna. Yazın...
  18. MonteCapz

Ölüm Korkusunu Nasıl Yenebilirim?

Herkes zaten zaman zaman ölümü kafasına takmıştır ancak bunun bir gerçek olduğunu yapacak bir şey olmadığını anlayacaksın. Kafana çokta takmayacaksın herkes ölümü tadacak sonuçta. Kimin ne kadar yaşayacağını bilemeyiz ancak ortalama olarak 60-70 yaşına kadar yaşama olasılığın yüksek. Tekrar...
  19. MonteCapz

Gümrük limiti hakkında yardım lütfen

Gümrükten geçen her paket bir sipariş olarak geçer
  20. MonteCapz

Oda tasarım tavsiyesi ? Düzenleme önerisi

he o zaman sıkıntı yok onun dışında bence eksiği yok baya düzenlisin masa atarsan hem belki laptopu orada kullanırsın daha ferah olur
Top Bottom