Neler Yeni

Hangi iphone daha mantıklı

zyraxone

80+ Bronze
bu güc ne işe yarayacaksa o zaman hic islemci gelistirmesin firmalar gpu arttırma gereği duymasinlar, 6gb ramde kalsınlar bu nasıl bi kafa yapısı?
15 pro ile 16 pro arasında pek fark yok o kadar fark yokki adamlar tuşu değiştirme gereği duydu biseyler değişmiş olsun diye.

14 15 arasında fark yok diyorsan bisey sunacan ki millet dediğini mantıklı bulsun oturduğun yerden sallıyorsun.
Ben teknoloji gelişmesşn mi diyorum ne alaka tam olarak? :)

tabii ki cpu ve gpu güçlenecek.

Ve halla bana farklı bir şey sunmuyorsun, dediğin gibi baya baya fark varmış gibi gözüküyor.

Sonuç olarak 15 serisi kötü bir seri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk çıktığında vardı onu da optimizasyonla cözdüler hala var diyen 15 serisi kullanmıyordur 1 sene önce ki videolara göre yorum yapıyor
Kullanmayan biri internettekş videolara göre sallamasyon mu yapıyor ahh ahh...

İlk çıktığında durduk yere ısınıyor diyorlardı. O zaman kullanmıyordum bilemem ama sonrasında hafif bir işlem yapsamda ısınıyordu

İlk defa güçlü bir işlemci kullandılar. Termal eksikti.

16da ise termal çözüldü.

Suan s24 ultranın yansıma engelleyicisi bir coğu kullanıcıda aşınmış. Büyük ihtimal s25uds bu sorun çözülmüş olacak aynı mantık

şahin doğan

80+ Platinum
15 Pro Max al geç. İOS 18 ile tam anlamıyla oturdu 15 serisi. Şu an kusursuz.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Asil
kayıtsız şekilde kullanacagım kalan son 4 ay farklı bir telefonla idare ederim
Hocam bende acaba yurtdışından alsam mı diye düşünüyordum ip15 ancak 4 ay yanımda başka telefon taşıyacaksam veya 4 ay başka telefon kullanacaksam değmeyeceğini düşünüyorum. Bu imei attırma muhabbeti falan sadece androidlerde mi var yoksa buna imei attırsam sorunsuz kullanabilir miyim? Veya bir zararı olur mu?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
Hocam bende acaba yurtdışından alsam mı diye düşünüyordum ip15 ancak 4 ay yanımda başka telefon taşıyacaksam veya 4 ay başka telefon kullanacaksam değmeyeceğini düşünüyorum. Bu imei attırma muhabbeti falan sadece androidlerde mi var yoksa buna imei attırsam sorunsuz kullanabilir miyim? Veya bir zararı olur mu?
Hocam imei atma sadece androidde oluyor , internette çok fazla iphone süre uzatanlar var hepsi dolandırıcı hiçbirine itibar etme.
iphonelerde süre uzatma pandemi döneminde ücretsiz geçici kayıt çıkmıştı o zamanlar uzatılabiliyordu
Şuan için iphone alırsan 8ay kullanım süresi olacak ve her senenin başında 8 aylık süre yenilenecek
Bu arada iphone alrısan pro modellerden almanı öneririm sırf 120Hz ekran için bile yeterli
düz serilerde hala 60hz ekran kullanıyorlar

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Asil
Hocam imei atma sadece androidde oluyor , internette çok fazla iphone süre uzatanlar var hepsi dolandırıcı hiçbirine itibar etme.
iphonelerde süre uzatma pandemi döneminde ücretsiz geçici kayıt çıkmıştı o zamanlar uzatılabiliyordu
Şuan için iphone alırsan 8ay kullanım süresi olacak ve her senenin başında 8 aylık süre yenilenecek
Bu arada iphone alrısan pro modellerden almanı öneririm sırf 120Hz ekran için bile yeterli
düz serilerde hala 60hz ekran kullanıyorlar
Eyvallah hocam, ancak bu 8 ay süre dışında pek bir imkan yoksa yd iphone almamayı düşünüyorum. O paraya ya 2. el ip13 alırım yada sıfır s23 alırım. Gönlüm iphone almaktan yanaydı ancak sanırım bu durumda en mantıklısı s23 almak. Yd iphone kısmında tek sorun 4 ay başka telefonla dolaşmak olsa eyvallah ancak olası bir yasa değişikliğinde 6 aya hatta 4 aya bile düşme olasılığı var. O kadar para verip telefonu kullanamama ihtimalin var yani. Onun dışında bu telefonu yanımızda taşıma sebebimiz sadece o telefondan internet açmak mı? Bildiğim kadarıyla iCloud ile aramalar yönlendirilebiliyormuş. Yani sadece wifi kullansam yd olandan 2. telefonu yanımda taşımama gerek kalmaz mı?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
Eyvallah hocam, ancak bu 8 ay süre dışında pek bir imkan yoksa yd iphone almamayı düşünüyorum. O paraya ya 2. el ip13 alırım yada sıfır s23 alırım. Gönlüm iphone almaktan yanaydı ancak sanırım bu durumda en mantıklısı s23 almak. Yd iphone kısmında tek sorun 4 ay başka telefonla dolaşmak olsa eyvallah ancak olası bir yasa değişikliğinde 6 aya hatta 4 aya bile düşme olasılığı var. O kadar para verip telefonu kullanamama ihtimalin var yani. Onun dışında bu telefonu yanımızda taşıma sebebimiz sadece o telefondan internet açmak mı? Bildiğim kadarıyla iCloud ile aramalar yönlendirilebiliyormuş. Yani sadece wifi kullansam yd olandan 2. telefonu yanımda taşımama gerek kalmaz mı?
evet o telefonu sadece wifi için taşıyorsun

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Asil
evet o telefonu sadece wifi için taşıyorsun
Peki sence yasa değişir mi risk almaya değer mi? Ben ip15 alirsam en az 5 yıl kullanırım ama bu süreçte kanun degisebilir mi? Ülkede ne olacağı da belli değil ki.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
Peki sence yasa değişir mi risk almaya değer mi? Ben ip15 alirsam en az 5 yıl kullanırım ama bu süreçte kanun degisebilir mi? Ülkede ne olacağı da belli değil ki.
Hocam sana şöyle diyeyim 3 yıldır bu söylentiler dolaşıp duruyor, bence hiçbirşey olmaz ortalıkta prim kasmak için bunları atan birkaç tane infulencer var , hiçbir yasal geçerliligi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,153
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom