Arama sonuçları: *

1. freygasm

Asus Geri Ödeme Kampanyası 13 Ağustos - 23 Eylül 2024

Approved yazıyor ve 15gün içerisinde gelmediyse eksik bilgiden kaynaklanıyor. Bana da gelmedi mail attım bic kodu iban isim soy isim istediler 5gün sonra yattı. 1732543958 .
  2. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Evet güvenilir.
  3. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Zenith proya da fury level z1e de yönelebilirsin. Ama önerim linkteki ürün olur öncesinde. Daha çok renk seçeneği, gpx cloneu ve kalite kontrol sorunu pek görmediğim bir model. 4khz aynı şekilde.
  4. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Siparişin gelir evet ama siparişin kusurlu gelirse geçmiş olsun. Boktan bir "kutusu açılmış ürün iade olmaz" yazısıyla kullanıcının hakkı hiçe sayılıyor. Kusurlu gelirse ürün serviste beklemek zorundasın. O da canları nasıl isterse o şekilde değerlendirilir. Rational keysten; mchoose a5 al...
  5. freygasm

Wraith W75 alınır mı

Alınmaz. Wraithtten skatez harici bir şey almayı bırak kendi ürettiği klavye de alınmaz. Kusurlu ürün geldiğinde siteye yazdıkları boktan bir '' Paketi açılmış ürün iade edilemez" yazısından dolayı size yolladıkları kusurlu ürünleri ya kullanmak zorundasınız ya da koşulsuz şartsız 14gün iade...
  6. freygasm

🔥İndirim 🔥16 Parça Sebze Dilimleyici 103TL🔥

Neye dayanarak çöp? Kullandınız mı?
  7. freygasm

Nasıl OC yapabilirim

A520 ile oc yapamazsin.
  8. freygasm

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Skatezin maaliyeti ne ki :D
  9. freygasm

Temu'dan Kodak SSD ikinci disk olarak alınır mı?

Kodak markayı satmış zaten, sadece üstünde kodak yazıyor :D Yorumlar ve testler iç açıcıydı, boot device olarak kullanmam ama oyun yüklemek için aldım. 1732457833 Tam dolu testi de atarım hafta içi hocam.
  10. freygasm

Temu'dan Kodak SSD ikinci disk olarak alınır mı?

Yolda gelsin testlerini yapacağım. Arkadaşımda yaptım full doluyken bile testler normaldi.
  11. freygasm

Hanigisini almalıyım

Aula f75 stok bekle, iki klavyeyle eşdeğer ayarda dermodan daha iyi 820tlye geliyor.
  12. freygasm

Çözüldü✓ Rgb ve Argb desteklemeyen anakart?

Rica ederim
  13. freygasm

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

Para onun için önemli olmasın da sen audi parası verip şahine biner misin para önemli değil diye. Çok daha iyi sistemler var bu fiyata.
  14. freygasm

Çözüldü✓ Rgb ve Argb desteklemeyen anakart?

Kontrolcü alman lazım. Fanları kontrolcüye takıp kasanın reset tuşuna bağlıcaksın. Oradan renk değiştireceksin. Eğer uygulamadan vs kontrol etmek istiyorsan usb2 argb controller alman lazım o da trde alınabilecek tek seçenek razer chroma argb controller var.
  15. freygasm

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

21k mi verdin bu sisteme
  16. freygasm

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

Kuponlar yenilenmiş, espresso lab kodunu kullanmıyorsanız özelden verebilirsiniz evimin karşısı hemen :)
  17. freygasm

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Evet, pcb ve altındaki köpükler ile alakalı. Daha iyi yazım hissi veriyor.
  18. freygasm

Aula F75 kısa yol nasıl atanır?

Video durdurma özelliği yok knobun. Ben de sevmiyorum bunu. İleride güncelleme ile getirilebilir ama. Uygulamasından da kısayollar atayabilirsin. Fn+q @ yapma gibi. Hem alt gr tuşunun olduğu yerde kolay da olur.
  19. freygasm

AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

Rica ederim
Top Bottom