EkmekArasıGPU
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- Dağhan Mete Aköz
- İlgilendiği Kategoriler
- Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakarttan overclock yapmayacağım. Ama özelliklerinden dolayı aldım ve tüm b550 ler den daha iyi diye ibliyorum. Güç kaynağıda beni çok tatmin etti. 1080p bana gayet yetiyor. 2K 4K bunlar bana çok fazla lüks geliyor. Hepsinin özelliklerine baktım ona göre aldım.Fena olmayan GPU CPU ikilisi var sistemde. 1080p oyunculuk için gayet iyi.
Anakart eğer overclock vb. yapmayacaksan daha alt modeller de olabilirmiş. Kasa psudan da daha f/p yapılabilirmiş ama pişman etmezler diye düşünüyorum.
Yani performans olsun diye diğer parçalardan pek kısmamışsın 8/10 diyebilirim bu yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 21k ne kadar doğru bilmiyorum 17-18 de olabilir. Sadece kartı ASUS aldığım için pahalı oldu. F/P yapacağım dedim parçaların hepsi MSI ASUS oldu. Bilmiyorum aldığım zamanlar var mıydı o sistemler. Ben İntel HD graphics'den geldim hocam bu bilgisayara. Daha önceden de GT640M de idim. Ağabeyim topladı tam kesin fiyatını bilmiyorum. Ayrıca ben puan verin dedim hocam niye canımı sıktınız ki şimdi. @furkangorur21kya 4060ti satıldığı oldu ama şuan 19-20kya sıfır 4060 sistemler var. Çoook kötü karar vermişsin.
Son düzenleme: