eğer sorun olmazsa canlı desteğe ulaşın paranın büyük kısmını ürünü istemeden iade ederler. Sonra tekrar iade edeiblirisn ürünü fark etmez. Benzer durumu...
merak ettiğim bir şey var neden aldıktan sonra yorum yapılmasını istiyorsunuz normalde almadan önce sorulur ona göre alınır şimdi sana berbat bu paraya daha...
Hepiniz çok kötü yorumlar yazmışsınız ancak ramler + ekran kartı ( diyelim ki 16gb aldım ) + işlemci zaten en ucuz 65bin TL ediyor geri kalan PSU ANAKART...
Şu sistemleri almadan önce acinsana abi almışsın is isten geçiyor soruyorsunuz valla garip. Biri gelip şunu bunu değiş dese yada o kötü şu kötü dese...
Bu kısımda ne demek istediğinizi açabilir misiniz acaba? Ben llama.cpp öneriyorum ollamaya kıyasla, biraz daha manuel bir yazılım ama en azından Ollama'ya...
Bu hevesler kağıt üstünde güzel görünüyor ama işin ucunda dönüp dolaşıp super agentlara mecbur kalıyoruz. Şahıs için fazlaca güçlü olan donanımlar, iş AI a...
3 pc var
1.) LLM için kullanılacak 7800x3d / 2x32 toplam 64gb ram / 5070Ti 16gb ekran kartı
2.) LLM için kullanılacak mac mini m4 16/256
3.) üstteki 2 LLM...