Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
Ekran Kartı: ASUS DUAL RADEON RX6600
İşlemci: AMD RYZEN 5 5600
İşlemci Fanı: ID COOLİNG SE 214 XT
Anakart: GİGABYTE B550M DS3H Micro/ATX
Kasa: MSI MAG FORGE M100A Micro ATX
SSD: GOODRAM PX500
RAM: G-SKILL RİPJAWS V CL 16 2x8 3600Mhz
PSU: MSI MAG A600DN
Sizce nasıl olabildiğince F/P topladım.

Super gorunuyor hocam Anakartta firsat yakalamaya bagli olarak a520 yada b450 de tercih edilebilir 10/10

Kaça topladığınızıda yazarsanız iyi olur hocam.

Kaça topladığınızıda yazarsanız iyi olur hocam.
20-21K ekran kartı ASUS olunca pahalı oluyor ama kaliteden hoşlanırım 🗿
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Super gorunuyor hocam Anakartta firsat yakalamaya bagli olarak a520 yada b450 de tercih edilebilir 10/10
Bütün B550 anakartlardan daha iyi diye biliyorum. Doğru mu biliyorum ?

Kaça toplandığında önemli ama genel olarak güzel. Eğer ekran kartını sıfır aldıysan 3-4 puan ama ikinci el, temiz kart aldıysan 9 puan rahat

Kaça toplandığında önemli ama genel olarak güzel. Eğer ekran kartını sıfır aldıysan 3-4 puan ama ikinci el, temiz kart aldıysan 9 puan rahat
Sıfır aldım hocam bu parçaların hepsi sıfır.

20-21K ekran kartı ASUS olunca pahalı oluyor ama kaliteden hoşlanırım 🗿

Bütün B550 anakartlardan daha iyi diye biliyorum. Doğru mu biliyorum ?
20-21k ise çok kötü ne yazık ki. Sanırım kartı sıfır aldın. O kart sıfır alınması çok saçma bir kart. İkinci elde f/p olarak aşırıı iyi ama sıfır fiyatı çok kötü. Geçmiş nesil olduğundan kaynaklanıyor. Rtx 4060 sistem alırdın o fiyata. Hem de en son Asus Dual rtx 4060 sistem vardı ama hala stok var mı bilmiyorum.

Sıfır aldım hocam bu parçaların hepsi sıfır.
O zaman 10 üzerinden 2,5. Sebebi üstteki mesajda yazıyor

20-21k ise çok kötü ne yazık ki. Sanırım kartı sıfır aldın. O kart sıfır alınması çok saçma bir kart. İkinci elde f/p olarak aşırıı iyi ama sıfır fiyatı çok kötü. Geçmiş nesil olduğundan kaynaklanıyor. Rtx 4060 sistem alırdın o fiyata. Hem de en son Asus Dual rtx 4060 sistem vardı ama hala stok var mı bilmiyorum.

O zaman 10 üzerinden 2,5. Sebebi üstteki mesajda yazıyor
Yani 20-21K diye hatırlıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Hocam ahım şahım bir şey istemiyorum. Bana bu yetiyor. Hatta ekran kartı indirimli idi şuan 10-11K indirimde 7-8K idi.

O fiyatlara 4060 falan toplardınız hocam
hocam fiyat ne kadar doğru bilmiyorum. Siz fiyat bir yana kaç puan verirdiniz. Parayı verdik gitti. Kaç puan fiyatı düşünmezsek ?

Fena olmayan GPU CPU ikilisi var sistemde. 1080p oyunculuk için gayet iyi.
Anakart eğer overclock vb. yapmayacaksan daha alt modeller de olabilirmiş. Kasa psudan da daha f/p yapılabilirmiş ama pişman etmezler diye düşünüyorum.
Yani performans olsun diye diğer parçalardan pek kısmamışsın 8/10 diyebilirim bu yüzden.

Yani 20-21K diye hatırlıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Hocam ahım şahım bir şey istemiyorum. Bana bu yetiyor. Hatta ekran kartı indirimli idi şuan 10-11K indirimde 7-8K idi.

hocam fiyat ne kadar doğru bilmiyorum. Siz fiyat bir yana kaç puan verirdiniz. Parayı verdik gitti. Kaç puan fiyatı düşünmezsek ?
İndirimli fiyat falan değil o, Ekran kartı konusunda fena kazıklanmışsın. Onun dışında ahım şahım bir şey istememeni anlıyorum ama aynı fiyata daha iyisi varken kötü olmuş

21kya 4060ti satıldığı oldu ama şuan 19-20kya sıfır 4060 sistemler var. Çoook kötü karar vermişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,607
Üyeler
174,001
Son üye
quanxi
Geri