Arama sonuçları: *

• Users: rave
  • Order by date
  1. rave

Cinlerle olan anılarınız var mi ?

mhrs diye bir uygulama var ordan psikiyatri bölümüne randevu alıyorsun cinler yapamıyormuş onu. şaka bir yana geçen gün bizde oturup çay sigara yaptık muhabbetleri falan sarıyo tavsiye ederim
  2. rave

Arkadaşlar elimdeki kitapları ne yapmam lazım

küçükşehirlerde nasıl bilmiyorum da büyükşehirdeysen çöpün yanına koyarsan kağıt toplayıcılar alıyor
  3. rave

18 yaşıma girdim kimliğimi değiştireceğim

hayır fotoğrafsız gidersen yakında fotoğrafçı varsa git orda çektir derler nüfus müdürlüğünde yapılmaz
  4. rave

🔥İndirim Monitör Standı 587 TL

gelir sıkıntı olmaz vergiden önceki fiyat 30 euro altı olmalı zaten altta yazıyor fiyat 1070 tl üzeri olamaz diye.
  5. rave

Öneri 120 dolarlık kasa düşürdüm. Nereden satıp parasını çekebilirim?

shadowpay, waxpeer, bitskins hepsi daha az kesinti için kimlik doğrulama istiyor sanırım para çekmeyi de kontrol et bazıları onda da kyc istiyor
  6. rave

Güç kaynağım patladı

koku ses geldiyse şuanda da çalışmıyorsa yanmıştır işte düşükte olsa diğer parçalara zarar verme ihtimali var özellikle ekran kartını başka bir psu ile test edebiliyorsan test et
  7. rave

Hyperx Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 3

en alttaki parça ses kartı cloud 2deki gibi
  8. rave

Hyperx Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 3

alınır hocam kulaklığın üzerinde gelen ses kartı yeterli seviyede. onun dışında jackla kullanılan kaliteli kulaklıklar hemen hemen hiç bir anakartın ses kartıyla tam verim vermez bilgin olsun.
  9. rave

🔥İndirim STEAM ÇIĞLIK FESTİVALİ

kış indirimi genelde daha iyi oluyor özellikle epicte falan kupon oluyor
  10. rave

İPhone bu ekran sahtemi

öyle fotoğraftan anlaşılmaz da truetone aktarma işlemi 1 dakikalık iş falan yapılmadığına göre baştan savma yapılmıştır çakma olma ihtimali yüksek geldi. benimki de çakma mesela ama true tone aktif aktarma işlemi çok basit bir işlem zaten.
  11. rave

Buharkeyf02.com güvenilir mi?

en son üye olmadan bakılmıyordu üyeliğin onaylanması da biraz uzun sürüyordu düzeltildi mi bilmiyorum güvenilir telegram grupları da var fakat isimlerini vermek yasak mı bilmiyorum ayrıca yine dediğim forum kadar güvenilir olmayabiliyorlar
  12. rave

Buharkeyf02.com güvenilir mi?

esfvape diye bir forum var oraya kayıt olabilirsin hem sıfır hem ikinci el ürünler oluyor referansa göre alabiliyorsun
  13. rave

Xbox Series X white dijital sürüm nasıl alınır ?

hayır kendi sitesinden sadece amerikadaysan sipariş verebiliyorsun da o fiyatta ps5 neden almıyorsun ki
  14. rave

3500-4000TL fiyat bandında wireless kulaklık önerisi

onu anca stok bekleyebilirsiniz yada sahibinden sıfır kapalı kutu bakabilirsiniz ama itopyada 4kya hs80 kablolu da var
  15. rave

3500-4000TL fiyat bandında wireless kulaklık önerisi

hocam wirelessların mikrofonu çok iyi olmuyor zaten yani bu fiyatta alacağınız wireless kulaklığınki barracuda x veya cloud 2 coredan daha iyi olmayacak zaten yayın falan açmıyorsanız kullanılmayacak kadar kötü değiller, yayınlık durum varsa da harici mikrofon almak daha mantıklı.
  16. rave

şekerli çay döktüm çalışıyor ama iki tuşta yapışkanlık var.

skatez wraithten 250ye falan çözülüyor garantinin daha süresi varsa bilemem fakat öncesinde zaten bu olay olduğu için içini açınca anlayıp kullanıcı hatası diyebilirler başka bir şey olsa da
  17. rave

şekerli çay döktüm çalışıyor ama iki tuşta yapışkanlık var.

onunla alakalı mı bilmiyorum ama bende viper v2 pro var üstüne meyvesuyu dökülmüştü skatezler bozulur diye açmadım sağ tıka basınca bazen takılıyor gibi oluyor çıt çıt oluyor, bence vakit geçmeden temizlemek daha iyi ama kolonyağ devrelere zarar verebilir belki
  18. rave

Termos Önerisi 0.5L-1L

yukarıda önerilenlere ek olarak contigonun termosları da çok seviliyor kendim kullanmadım ama inceleyebilirsin
  19. rave

2000 tl klavye önerisi

yay sesi biraz şans işi hocam bilgin olsun, evet bazı switchlerde daha çok görülebiliyor fakat herhangi bir tanesinde de yay sesi olabilir. 1729275246 örneğin şuan gateron optik yellow switch var bende baktığında çok kaliteli değil evet ama orta sınıfın biraz üstü benimkinde de var yay sesi
  20. rave

MSÜ Hava Harp mezunu bir kişi komiserden üstün müdür?

yanlış bilgi olmasın ama genelde gbtyi normal polis bekçiler yapıyor diye biliyorum mezun olduktan sonra teğmen sayıldıkları için komutan bile olsa kolay kolay diklenebileceğini sanmıyorum normal polis zaten diklenemez öyle. 1729192603 düzeltme komutan değil komiser yanlış yazmışım
Top Bottom