Neler Yeni

3500-4000TL fiyat bandında wireless kulaklık önerisi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
Bütçe
4000
Razer Barracuda ve HyperX Cloud 2 Core u denedim ama genel anlamda çok memnun kalmadım mikrofon kaliteleri oldukça düşük olduğu için iadeye gönderdim daha iyi bir şey varsa biraz daha üste çıkabilirim önerileriniz için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
Razer Barracuda ve HyperX Cloud 2 Core u denedim ama genel anlamda çok memnun kalmadım mikrofon kaliteleri oldukça düşük olduğu için iadeye gönderdim daha iyi bir şey varsa biraz daha üste çıkabilirim önerileriniz için teşekkür ederim.
Razer blackshark v2 pro harici diğerlerinin mikrofonlar berbat zaten onu aklında bulundurarak al derim.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer blackshark v2 pro harici diğerlerinin mikrofonlar berbat zaten onu aklında bulundurarak al derim.
mikrofonu kaliteli olan başka wireless kulaklık yok mu cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçemin iki katı olduğu için erişemem ona

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
mikrofonu kaliteli olan başka wireless kulaklık yok mu cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçemin iki katı olduğu için erişemem ona
Yok hocam ben de kablosuz arıyordum zamanında baktıydım hepsine , bu dediğim hariç hiçbirinin mikrofonu beğenmedim almadım dolayısıyla hala kabloluyla devam. Ama siz de youtubedan testlerini vs izleyin ben beğenmedim belki sizi tatmin edecek düzeydedir

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
ben de kabloluya yönelmeye karar verdim şuan ne kullanıyorsunuz daha önceden blackshark v2x kullandım mikrofonundan ve ses düzeyinden çok memnundum ama 3.5mm olmasından sıkıntı yaşıyodum bazen ve kronik cızırtı sorunu vardı onun gibi başka mikrofonu kaliteli bi kulaklık önerebilir misin

Gurkanpiro

80+ Gold
barracuda x in mıkrofonu ıyı sanırım sahsen kullanmadım ama kullanıcıları ıyı oldugunu soyluyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
barracuda x in mıkrofonu ıyı sanırım sahsen kullanmadım ama kullanıcıları ıyı oldugunu soyluyor
testlerine baktım vasat baya en sonunda havit fuxi alıcam galiba atıcam kenara ıkasdıjnkosdkm

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam wirelessların mikrofonu çok iyi olmuyor zaten yani bu fiyatta alacağınız wireless kulaklığınki barracuda x veya cloud 2 coredan daha iyi olmayacak zaten yayın falan açmıyorsanız kullanılmayacak kadar kötü değiller, yayınlık durum varsa da harici mikrofon almak daha mantıklı.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
hocam wirelessların mikrofonu çok iyi olmuyor zaten yani bu fiyatta alacağınız wireless kulaklığınki barracuda x veya cloud 2 coredan daha iyi olmayacak zaten yayın falan açmıyorsanız kullanılmayacak kadar kötü değiller, yayınlık durum varsa da harici mikrofon almak daha mantıklı.
teşekkür ederim hocam kablolu almayı düşünüyorum bu nedenle çok beğendiğim hs65 modelinin kablolu hali bulunamıyor onu bulmamın bir yolu var mıdır sizce

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
teşekkür ederim hocam kablolu almayı düşünüyorum bu nedenle çok beğendiğim hs65 modelinin kablolu hali bulunamıyor onu bulmamın bir yolu var mıdır sizce
onu anca stok bekleyebilirsiniz yada sahibinden sıfır kapalı kutu bakabilirsiniz ama itopyada 4kya hs80 kablolu da var

Top Bottom