Arama sonuçları: *

1. S

Parçaları toplama sıram nasıl olmalıdır?

O fiyata 7800XT - 7500Fli sistemler satiliyor ara-sira. Nasil bir sistem dizmeyi dusunuyorsunuz ki?
  2. S

Çözüldü✓ Bios ayar değişikliği sonrası sistem açılmıyor

Bu konuyu RAM'e 1.7 volt vermeden once acsaydin keske.
  3. S

Güç kaynağından anlayan dostlar

Valla dayaklık hepsi. Bakıyorlar en ucuza en yüksek watt veren PSU neyse onu öneriyorlar. Bi ara da Gigabyte 'ın patlayan, kronik sorunlu modelini öneriyorlardı yok modülermiş yok ucuzmuş cartmış curtmuş. Kafalarına vura vura öğretiyoruz işte :)
  4. S

Degmez, tek artisi pci-e kablo kalabaligindan kurtulursunuz onun icin yeni PSU almaya gerek yok.
  5. S

Ne almalıyım sizce ?

cok rahat b650m + 7500F ikilisi kurulur ama RAM'i de degistirmek gerek. Once anakart+islemci+ram 'i satisa koy, satilsin ondan sonra piyasaya gore hareket edilir.
  6. S

RTX 4060 VS RX 7700 XT VS RX 6800

Butceyi zorlamadan 6 taksitle 4060'i alip gecin, DLSS vs. derken fazlasiyla yeter zaten 1080P icin. 7700XT 2K karti ve TDPsi 220W. Simdi PSU 'da dusukse ekstra onun masrafi cikmasin gerek yok. Ileride yine yukselteceksen zaten Nvidia daha kolay satilacak, satar yukseltirsin.
  7. S

Bu şirket dolandiricimidir

Hirbolife yani.
  8. S

Gamepower gasket pro vs gamakay mk61

Gamepower ucuza 24 ayar gram altin satsin, 200 lira verir gider kuyumcudan alirim.
  9. S

NZXT C750 oneren primatlar gelir birazdan, engelleyin direkt.
  10. S

Ekran kartı pinleri yandı

:D 0 bilgisiyle artistlik yapiyor lale. PCI-E kanalindan yuksek watt cekmesini engelleyecek bir korumasi yok, bombos konusuyorsun her zamanki gibi. OPP dedigin seyin hele hic alakasi yok. Oku, ogren. Ogrenmeye niyetin yoksa da o bos kafanla millete akil verme...
  11. S

3070 vs 6700xt hangisi fp

OEM modeline para verilmez, 6700XT 'den devam.
  12. S

199TL🔥🔥 KABLOSUZ BEYAZ Pixart PAW3065Sensörlü Ofis Mouse

İleri-Geri tuşlarından dolayı ben olsam Claws'ı alırdım. İş bilgisayarımda Lenovo 300 kullanıyorum ileri-geri tuş eksikliğini bayağı hissettiriyor.
  13. S

Bilgisayar montajını yaptım güç tuşuna basıyorum açılmıyor

switch acik mi? 24 pin bagli mi? cpu power kablosu takili mi? Bunlar tamamsa sisteme her turlu guc gelmesi lazim.
  14. S

? hangi korumaymis o yaz bakalim? Bu psu'yu ureten firma bile senin kadar savunmuyor ne zirvaliyorsun? Kendi malin diye onune gelene dandik psu'yu oneriyorsun utanmasan gidip 4090 kullanacak adama da onereceksin :)
  15. S

🔥İndirim MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB 2.288 TL

@Kartallar @Recaizade Mahmut Ekrem 2300'e 1TB DRAMli ve 7000/4700mb bir SSD varsa linkini atin onu alalim arkadaslar, bos bos mesaj kasmak icin konulara dadanmayin.
  16. S

Maalesef yapmaması gereken şeyi yapmış. Cok gecmis olsun, bir PCI-E kablosunun 2x8 yuvasi olsa bile 150W ustu guc cekilmemeli, risklidir bunu forumda yaziyorum fakat kimse sallamiyor. Bu tarz gpu'lar minimum 2x ayri ayri pci-e cikisi olan psu'larla beslenmeli. @Floyd1 @MrHakkı size bu yuzden...
  17. S

290W'lık ekran kartını sadece tek bir PCI-E kablosundan mı beslemeye çalışmış? Yani bir tane ana kablo fakat ayrı ayrı iki uç, doğru mu gördüm?
  18. S

İşemcimin pini yamuldu

Gücü kapat, kabloları söktükten sonra JBAT1 yazan yanyana iki pin'e bir demir/metal çubuğu 10-15sn değdirerek CMOS sıfırla. RAM'lerin üç tanesini çıkar, sadece A2 takılı olsun aşağıdaki gibi. Bir de bu şekilde çalıştırmayı deneyelim.
  19. S

İşemcimin pini yamuldu

cpu power kablosunu takmış olmayı unutmayasın? 3-4 pin yamuk olsa bile cpu ışığı yanacağını sanmam.
  20. S

Çözüldü✓ İşlemci Soğutma önerisi

O zaman yukaridaki arkadaslarin onerileri guzel. Peerless Assassin ucuz, basarili. Ben de kullaniyorum.
Top Bottom