Arama sonuçları: *

1. mando9098

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

4700 civarına hawk fab v6 almıştım. ozamanlar bu koltuguda araştırdım bazıları rampage'den bile rezalet bir koltuk oldugunu söyledi. durduk yere tekerleklerinin çatlayıp kırılan mı dersiniz, hidroliği patlayan mı dersiniz, kolcakları çatlayan mı dersiniz herşeyi okudum bu koltukla hatta markayla...
  2. mando9098

Spider-Man kostümü ile çarşıda gezmek yasak mı?

iş için almuıyorum hocam çocukluktan hayalim oldugu için allaha şükür parada kazandıgım için bu hayalimi gerçekleştirmek istedim ozamanda bu fikir geldi aklıma hiç yoktan iyidir diye düşündüm arada bi çıkar yapardım. 1730682304 denenir.
  3. mando9098

Spider-Man kostümü ile çarşıda gezmek yasak mı?

Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil...
  4. mando9098

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

karıncalanma dahil çoğu belirtiler var. b12 düşünmemin sebebi geçen yıl kanımda b12 nin yetersiz çıkması hocam belritmeyi unutmuşum ama kafamdan sallamıyorum b12'im düşük diye merak etmeyin.
  5. mando9098

hocam bunun polislik yada askerliğe herhangi bir engeli yoktur herhalde değil mi? internette göremedim böyle bir şey.
  6. mando9098

Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor...
  7. mando9098

Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor...
  8. mando9098

Sisteme geçmeden kırmızı reçete ilaç yazılabilir mi?

özel hastanemi bilmiyorum ama annemin üstüne yazmış olabilir o ihtimal aklıma gelmedi doğrudur. Bu daha mantıklı bir şey. Arkadaşın dediği üzere kırmızı reçeteler çok tehlikeli hatta bazı ilaçların uyuşturucu yapımında kullanıldıgını bılıyorum. 1729961981 hocam annemin e nabızına baktım oradada...
  9. mando9098

Kullandıgıma eminim ilacı. ama ne e-nabız'da nede başka herhangi bir yerde çıkmıyor.
  10. mando9098

Hocam muhtemelen evet demişimdir. Herhangi bir sistemde göremedim kırmızı reçete ibaresini veya gittiğimiz doktoru.
  11. mando9098

Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi polis/asker olmak istiyor musun? sorusuydu, muhtemelen evet demişimdir çünkü 6-7 yaşımdan beri asker olmak istiyordum. Ne cevap verdiğimin inanın...
  12. mando9098

Sisteme geçmeden kırmızı reçete ilaç yazılır mı?

Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi polis/asker olmak istiyor musun? sorusuydu, muhtemelen evet demişimdir çünkü 6-7 yaşımdan beri asker olmak istiyordum. Ne cevap verdiğimin inanın...
  13. mando9098

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Kulaküstü Bluetooth Kulaklık 1.499 TL!

evde takılacaksa pc de vs. önemi yok bence. dışarıda kullanım içinde pek sırıtmaz bence.
  14. mando9098

❌İndirim Bitti! Ray-Ban 4181 Güneş Gözlüğü 1.700 TL!

Yorumlar için teşekkürler. Orijinal ibaresi olmadıgı içinde şüpheliydim zaten.
  15. mando9098

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Kulaküstü Bluetooth Kulaklık 1.499 TL!

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00006NHP8E?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc...
  16. mando9098

❌İndirim Bitti! Ray-Ban 4181 Güneş Gözlüğü 1.700 TL!

bu normal filtrelisi. Yeşil: https://www.pttavm.com/ray-ban-4181-601-black-green-gunes-gozlugu-p-1015365243?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.6.3 Siyah-Gri...
  17. mando9098

Monitör ışığı gereksiz mi?

https://www.hepsiburada.com/blitzwolf-bw-cml2-air-monitor-isik-cubugu-dokunmatik-kontrol-goz-korumasi-yanmasi-300-1000lux-e-okuma-isigi-p-HBCV00005RZ1WC?magaza=TURCO yurt içindeki en ucuz fiyat sanırım. yurt dışında 500-600tl ye var ancak ekim ortası gibi geliyor tahmini teslim olarak. 600tl ye...
  18. mando9098

EasyCep outlet iphone alınır mı?

Şuanda çarşıdayım ve telefoncuları gezdim. 12 mini telefonların hepsi yenilenmiş ürün olduguna eminim. Adamlar ekran ve batarya değişti dediler orjinaliyle ve fiyat olarak 18 diyorlar. İnanmıyorum orjinaliyle değiştiğine. Muhtemelen yenilenmiş aldı birisi ve telefoncuya belkide orijinal diye...
  19. mando9098

EasyCep outlet iphone alınır mı?

Riskli çünkü. Denildiği gibi 3-4 önceki cihaz ve onlarında içi değişip değişmediği belli değil. En azından bildiğim bir yerden alayım. Teknosadan alıp begenmezsem iade ederim.
  20. mando9098

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

hocam hayırlı olsun. bende sizin kafadayım işlerimi bilgisayarımdan yaparım. kücük telefon seviyorum 12 mini almayı planlıyorum. hangi site üzerinden aldınız ve hala memnun musunuz acaba?
Top Bottom