Arama sonuçları: *

1. oaK´

1 yıllık gelişim sonucu

hocam boy kaç?
  2. oaK´

Max 15-22k laptop önerisi

pcyi zorlayacak bir şey yapmayacak nasıl zor iş görür hocam
  3. oaK´

hocam arkadaş rica etti, 2. el istmiyormuş
  4. oaK´

Ya bana 20 yi geçmeyen bu mimmalde bir şey bakabilir misiniz ben anlamıyorum Sana beklentilerimi yazayım vs studio ve eklentilerini sorunsuz çalışsın canva figma capcut olsun onlineda kasma yapmasın birde office programlarını çalıştırsın en fazla 22k olsun bana yeter birde photoshop da açsa...
  5. oaK´

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

çalışan genç benim ki, limitim 80kydı öncedende 1736534129 işlem hacmim fazla
  6. oaK´

genç kart gibi bi şeydi adını bilmiyorum
  7. oaK´

iş bankası kullanıyorum, aidat yok sanırım en azından ben bilmiyorum bi yerde çalışmıyorum 250k limit verdiler
  8. oaK´

Bu Gençler Neye Binsin

hocam o zaman asimetrik risk almak "zorundasın" şirket açmaktan kastın bi girişim başlatmaksa, evet zor ve karmaşık, ama ne kolay? altın dolar veya euro sana bi getiri sunmaz keza dolar 1 tl artsa arabanın fiyatıda zamlanıyor üstüne doların enflasyonu vs var altında keza sadece paranın değerini...
  9. oaK´

Ajazz 159pro drıver sorunu

zipten çıkardın mı
  10. oaK´

Bu Gençler Neye Binsin

o kadar yükün altına neden trafik çilesi çekmek için giriyosun ki hocam al ehliyetini lazım oldukça kirala, bana kölesi olacak kadar epic bi araç gibi gelmiyor açıkçası
  11. oaK´

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

driver linkini bulamıyorum atacak var mı? sitede indirdim bi tane ama dosya bozuk diyor
  12. oaK´

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

hala çalışıyorsa ref atın özelden
  13. oaK´

1000 mbps Gigafiber 2 daireye yeter mi

hocam istanbul valorant pingim 2-4 arası evde 10 cihaz var 1734987926 çünkü pinde olay internet hızı değil modemin kalitesi
  14. oaK´

1000 mbps Gigafiber 2 daireye yeter mi

hiç sorun olmaz ben öyle kullanıyom şuan
  15. oaK´

Adobe InDesign Crack

ne için lazım sana
  16. oaK´

Adobe InDesign Crack

deneme sürümü kullan crack konuları yasak
  17. oaK´

Okul-İş 15k Laptop Önerisi

2. el huawei matebook al
  18. oaK´

Tasarım için monitör önerisi

yok hocam, almaktan da vazgeçtim zaten
  19. oaK´

Spor Programı Yazmaya Yardım Edecek Var Mı

ben yapay zekaya yazdırmıştım Tabii, önceki programı gözden kaçan noktalar ve geliştirmelerle birlikte yeniden düzenliyorum. Bu versiyon, daha dengeli bir kas gelişimi, ekstra stabilizasyon ve dinamik core çalışmaları içeriyor. Ayrıca, bacak, omuz ve sırt kaslarına yönelik daha fazla...
Top Bottom