Neler Yeni

Max 15-22k laptop önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Ya bana 20 yi geçmeyen bu mimmalde bir şey bakabilir misiniz ben anlamıyorum

Sana beklentilerimi yazayım vs studio ve eklentilerini sorunsuz çalışsın canva figma capcut olsun onlineda kasma yapmasın birde office programlarını çalıştırsın en fazla 22k olsun bana yeter birde photoshop da açsa süper olur ama o da olmasada olur

Birde dropshipping işine gireceğim o da bazı eklentileri var onlarıda çalıştırsın fazla yüksek boyutlu eklentiler değil

SerkanK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Serkan karakaya

Sana beklentilerimi yazayım vs studio ve eklentilerini sorunsuz çalışsın canva figma capcut olsun onlineda kasma yapmasın birde office programlarını çalıştırsın en fazla 22k olsun bana yeter birde photoshop da açsa süper olur ama o da olmasada olur

Birde dropshipping işine gireceğim o da bazı eklentileri var onlarıda çalıştırsın fazla yüksek boyutlu eklentiler değil
2.el dusunurmusun? Sıfır alırsan gaming laptop bulamazsın. Düşünürsen söyle atayım

gencur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
A* E*
12500₺ için harika bir performans sunuyor.

Bu fiyatların üstüne çıkarsanız aradaki paraya değecek laptoplar bence yok. 20k seviyelerinde rtx2050 ekran kartına, 30k seviyelerinde rtx3050 ekran kartına sahip laptoplar bulunuyor. Bunu önerenlere kızardım ama gerçekten aradaki fiyat farkına masaüstü sistem toplanır. O hale gelmiş piyasa.

VSCode ve eklentilerde yapabileceğiniz çoğu işi, ücretsiz web tabanlı kodlama hizmetleriyle de yapabilirsiniz. Google idx.dev, Microsoft tarafında vscode.dev, yapay zeka odaklı meta'nın arkasında olduğu vscode arayüzüne sahip lightning.ai, liste uzar gider. Ucuz bi tablet bilgisayarın tarayıcısından bile yazılım geliştirebilirsiniz.

Gereksinimlerinizi, piyasada satılan çoğu cihaz karşılayacaktır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berkay Aydın

İşinizi görür diye tahmin ediyorum

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Qwerty1029384756
Gaming lqptop önerebilirim isterseniz.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yukarda gordukleriniz gaming laptop da bile zor iş görür. Arkadaşa bir sorun bu fiyatlara 3050 ti 3060 lı laptop 2. El var
pcyi zorlayacak bir şey yapmayacak nasıl zor iş görür hocam

SerkanK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Serkan karakaya
pcyi zorlayacak bir şey yapmayacak nasıl zor iş görür hocam
O fiyata laptop şart degilse sistem alin DDR 4 felan. Laptopa 0 ına okadar para vermek yazık olur diyecegim. İlerde oyun oynamak isterse diye yoksa sadece basit işlerde kullanılacaksa sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,183
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven
Top Bottom