Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Hepsiburada Faturada TC numarası yok

bireysel faturaya tc kimlik numaranızı ekleyemeyiz ne demek ben anlamadım
  2. habbassaka

🔥İndirim Skechers sepette ek %25 indirim

indirim göremedim
  3. habbassaka

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

abartı bir durum yok. arkadaş nasıl gelişebileceğini soruyor. bu oyunda gelişmek istiyorsan ffa oynayacaksın. her yönden gelen rakibe her zaman bir alternatifin olmalı aksi halde dediğin durum gerçekleşiyor zaten. ilk sırada her zaman oyunu okuyabilmek var. bu cümleden hayal gücüyle adamları vur...
  4. habbassaka

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

15li plus ankadan daha geniş olması lazım ben belirttiğim boy ve kiloma göre oturma yerinde neredeyse 1 bacaklık daha yer var
  5. habbassaka

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

hocam diğer arkadaşlar neyden bahsediyor bilmiyorum ama 15li plus ve anka arasında kalmıstım ben de daha sonra 15li plus aldım. 182 80kg adamım yapılı biriyim tahminimce 100kg kadar biri rahatlıkla oturur. ben çok memnun kaldım hem tasarım olsun hem rahatlık. tavsiye ederim
  6. habbassaka

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

aim önemli değil bu tarz oyunlarda, oyunu okuyabilmekte. rakibin pozisyonlarını(harita bilgisiyle) özellikle ilk turlar analiz edip ona göre yaratıcılıgınızı konusturmanız lazım. rakibin her an nerden gelebileceğini sezinleyebilirseniz o zaman vurmaya başlarsınız. aim ikinci plandadır. önce...
  7. habbassaka

Sıfır ekran kartına undervolt yapmak zarar verir mi?

oyunda fps sabitlesene undervolt yapacağına ayrıca tam randımanda sıfır kart 85 derece pek normal değil
  8. habbassaka

Metin2'den sonra dünyanın en iyi mmorpg oyunu olabilir mi? 🔥

bir daha asla metin2 gibi bir mmo gelmeyecek. o analog bilgisayar oyunu render yapacakta pazar "char" yapacaksın da veya ata binmek için maymun "char" yapacaksın da dolunay kılıcı adını görünce bile insan tuhaf olmuyor mu xd
  9. habbassaka

Yardım Satıcı Geri Ödemeyi Çek İle Yapmak İstiyor!!

çekten kastı kendi sitesinde harcaman için bakiyedir ben öyle algıladım. şimdi havale yaptığın hesap adı işletme adı mı bireysel miydi? bireyselse zaten kanunen suç işliyor sana sorun cıkartmaman için paranı direkt göndermeli eğer işletme hesabıysa doğal olarak bunu faturalandıracak kdv...
  10. habbassaka

Youtube Kanalım hakkındaki görüş ve tavsiye

konsept çok klişe geldi artık yavaş yavaş herkes amd anakart intel anakart ayrımı yapabilir düzeye geldi hala daha sistem toplayamayan insanlar var ama genel bir kesim baya hakim. böyle olunca da şu sisteme para vermeyin bunu almayın demen daha alt kademedeki insanlara hitap ettiğini gösteriyor...
  11. habbassaka

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Bence asıl sorulması gereken, Allah bile ben burdayım, ben tekim, benim gücüm her şeye yeter ikinci bir tanrıya gerek yok. İşte efendim, her gün kendisini doğan güneşle beraber kainata gösterip, kudretiyle her gün bir galaksi feth edip bunun bir yarışına girmezken insanlar bunun yarışı içerisine...
  12. habbassaka

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

sildim gitti xd
  13. habbassaka

DD Olan Dersi Tekrar Alırken Devam Zorunluluğu Var Mı

en sağlıklı cevabı ders sonu hocayla konusarak alabilirsin en azından daha sonra olusacak bir olumsuzlukta muhatabın hoca olur. bizim zamanımızda dd verilemeyen dersi ifade ederdi dolayısıyla devam zorunluluguna tabii olman lazım. misal cc olsa verdiğin için muaf olurdun, not ort yükseltmek için...
  14. habbassaka

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

reis bu adam prime dönemini bitirdi artık gitmesi gerekiyor ama neden hala inat ediyorlar anlamıyorum. eyvallah takıma bir çok başarıda parmağı var ama bitti. her şeyin bir dönemi var. fakat yönetim göndermemekte ısrarcı.. çok enteresan. galatasaraylı olarak artık muslerayı beğenemiyorum takıma...
  15. habbassaka

Yardım 3000₺ - AKILLI SAAT ÖNERİSİ

hocam bu fiyat aralığında, Huawei Watch Fit 3 tercih edilmeli ama telefon samsung ise ve akıllı saatte her gün şarj ederim, şarj etmek benim için problem değil, ekosistem olsun derseniz, Samsung Galaxy Watch FE düşünülebilir.
  16. habbassaka

Baggy eşofman 345 TL

Hagwers sen misin doğru söyle?
  17. habbassaka

3090 - 50k - Alınır mı?

reis kasasını çiçeklerle böceklerle süsleyen elemandan zarar gelmez. +REP
  18. habbassaka

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

hocam sahibinden markasına kötülemek gibi bir algı çıkarılmasın ama burası tam anlamıyla bir bit pazarı. burada sıfır diye alırsın ikinci el veya bozuk çıkar, bozuk diye alırsın tam güç çalışır. Adı sanı olan bir mağaza zaten gider hepsiburada amazon trendyol gibi pazar yerlerinden satış yapar...
  19. habbassaka

KATLANIR BİSİKLETLE OTOBÜSE BİNMEK

büyük boy valizin varsa içine koy az da eşya götürürsen sorun olmaz aksi halde bilet almadan önce durumu konuş burdan ne desek sana boş şuan
  20. habbassaka

Temu Ajazz AJ159 PRO BEYAZ

kaça aldın vergi dahill
Top Bottom