Arama sonuçları: *

1. FronX

CS:GO Paris major aldım

Bileti alacağım birazdan şuan itemlerin satılmasını bekliyorum ben bundan kar ederim değil mi? ne yapmam gerekiyor? 1683308646 @MuratTheFounderOfGariban
  2. FronX

CS:GO paris major bileti alacağım hangisini alayım

Hangisini almak daha avantajlı olur? 1683306342 @Sir Cem T-oker ve hocam isterseniz size satayım satacaklarımı steam çok komisyon kesiyor
  3. FronX

CS:GO 250 TL AK-47 İçin Skin Önerisi

cüzdanda 259.64tl kaldı hem oynamalık hem yatırımlık bir skin önerisi istiyorum aklımda hayalet bozguncu var şuanda(az aşınmış) ama eğer şu skini al az aşınmış olmasına gerek yok diyorsanız ona da bakabilirim az önce az aşınmış m4a4 tenha boşluk aldım 300 liraya 1681724246 @Sir Cem T-oker
  4. FronX

Beyler valorant'ta prem hile çıktı ban yermiyim?

Beyler adamla vs attık 10-12 yenildim sonra gel maça girek dedi ama son elde beni hile gibi vurmuştu bende replemiştim sonra hile değilim la falan dedi bende diğer vuruşlarında sıkıntı yok diye bir şey yapmadım sonra gel dereceli girek dedi rank uymadığı için hesap değiştirdi maça girdik adamın...
  5. FronX

Valorant Denge bıçak alınır mı?

Gece pazarına gelmiş hesapta 3000 vp vardı bunu aldım 1200vp kaldı normal fiyatı 2850vp olması lazım ben 1800 e aldım iade ediyim mi yoksa iş görür mü yükseltmelerini açmadıım iade edebileyim diye (asil karambit var sıktı artık ikisini değiştire değiştire kullanırım)
  6. FronX

Valorant 60hz ile çıkılabilecek max rank nedir?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. bilgisayarın başındayken genellikle valorant oynuyorum sistem gayet yüksek fps veriyor ama monitör 60hz aimim ortalama bi aimin biraz daha üstü yavaş yavaş rankım artmaya başladı bir yere aim koyduğumda küçük bir görüş açısı varsa adamı vurmam çok zor oluyor...
Top Bottom