Arama sonuçları: *

1. G

Atari oyunları olan konsola emülatör ekleme

Arkadaşlar elimde bı adet game stick var bunun için full ateri oyunları var en gelişmici PS 1 içinde gba PS1 mame falan var buna PSP veya eyer mümkünse PS 3 oyunlarını eklemek istiyorum hatta daha çok PS 3 olsun istiyorum bilgiler aşağıdadır Benzeri : AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum...
  2. G

Steam Disk Okuma Hatası

çözdünmü
  3. G

steam disk okuma hatası

arkadaşlar dün sekiro inerkende aynısı oldu umursmadım ancak bugün witcher 3 indirdiğimde yine aynı hata ile karşılaştım harici diske yükledim fakat dowladig kısmı dışında comman da oynun kloserinde oyunun klasörü var kendisi yok steam den doğruladım ve dosya var dedi samsung mt3 1 tb harici...
  4. G

Yardım PC açarken system hard drive eror hatası

Harddiski bu fiil format uygulamasıyla verilerin bı kısmını silip vazgeçim kapatmıştım şuan kardeşime kurmak istedim bu hatayı aldım ne yapacam biosda gözüküyor HDD ancak Windows 8.1 kurarken HDD gözükmüyor PC de ssd yok HDD var çalışıyor kabloları da kontrol ettim takılı PC HP victus masa üstü...
  5. G

TürkNet'in sitesi mi çöktü?

Hocam bende açılıyor 1696709562 Telefondan falan deneyin
  6. G

benim sistem rdr 2 açarmı ?

Low ayarlarda rahat açar
  7. G

İki monitör arasında kaldım

En iyisi ilk baştaki ama alttakide fena değil ışıklı falan
  8. G

Gaming klavye önerisi

siz yinede görürseniz falan bana atarsanız sevinirim
  9. G

Gaming klavye önerisi

Hocam sağ taraftaki ok ile olan yönerge ve üstü olmadı gerekiyo hem razer olmak zorunda değil 1696568051 Sadece örnek olarak verdim @WörWind
  10. G

Gaming klavye önerisi

Razer gibi klavyelerden bahsediyodum razer olmasına çok gerek yok 1696565520 Onun gibi 1696566355 @yavuzselimm
  11. G

Gaming klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba klavye alacam ama pek bir bilgim yok red Switch ve blue switch farkı falan hiç bilmiyorum ama klavyenin ışık ayarları falan olsun mesela modlu olsun ve razer in ürünlerine hayran kaldım bütçem en fazla 600 TL dir yardımcı olan arkadaşlara şimdidien teşekkür ederim
  12. G

Yardım Harddisk çıkmıyor kasadan

Sağ açık sol tarafta açılmıyor evde bı harddisk bulsum onu taktım
  13. G

Yardım Harddisk çıkmıyor kasadan

Eski bı kasa kasada HDD takılan bölgede yeşil bişey var arkasındada çivi ile montelenmiş harddisk ancak çeviryiyorum boş dönüyo yardım edin HP nin eski bı model kasa
  14. G

Yardım max 20 bin TL lik oyun için laptop

laptop alacam oyun için max 20 bin lira bütçe bi arkadaşa alacam
  15. G

Hitman 2'yi nereden bulabilirim

dm gel
  16. G

RTX 4060 sistemde Warzone GPU kullanmıyor

çözdünmü ?
  17. G

Yardım COD WARZONE gpu drivers hatası çözümü

arkadaşlar steam de befdava olanı alıp indirdim fakat açılışta gpu driver hatası alıyorum nasıl düzeltirim ekran kartım rx 6600 asrock direkt DA-C5 sistemi
  18. G

Googleda gezerken kasa fanlarını kapatmak sıkıntı çıkarır mı?

Her tür lü PC ısınır eyer soğutma yetersizse gittikçe artar açmakta fayda var
  19. G

Yardım dying light oyundan atma hatası

Sadece sorun bende yaşanmış baktım
Top Bottom