Neler Yeni

Gaming klavye önerisi

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
Bütçe
650
Arkadaşlar merhaba klavye alacam ama pek bir bilgim yok red Switch ve blue switch farkı falan hiç bilmiyorum ama klavyenin ışık ayarları falan olsun mesela modlu olsun ve razer in ürünlerine hayran kaldım bütçem en fazla 600 TL dir yardımcı olan arkadaşlara şimdidien teşekkür ederim

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Arkadaşlar merhaba klavye alacam ama pek bir bilgim yok red Switch ve blue switch farkı falan hiç bilmiyorum ama klavyenin ışık ayarları falan olsun mesela modlu olsun ve razer in ürünlerine hayran kaldım bütçem en fazla 600 TL dir yardımcı olan arkadaşlara şimdidien teşekkür ederim
Bro hem mekanik istiyon hem rgb istiyon hem razer istiyon bütçem 600 diyon istedigin klavyeler 2000 liradan başlıyor

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro hem mekanik istiyon hem rgb istiyon hem razer istiyon bütçem 600 diyon istedigin klavyeler 2000 liradan başlıyor
Razer gibi klavyelerden bahsediyodum razer olmasına çok gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun gibi

@yavuzselimm

Son düzenleme:

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
En ucuz razer klavye 800-900 den baslıyor o da membran. O bütçede alabileceğin klavye sarftech t60 var bir tek.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
En ucuz razer klavye 800-900 den baslıyor o da membran. O bütçede alabileceğin klavye sarftech t60 var bir tek.
Hocam sağ taraftaki ok ile olan yönerge ve üstü olmadı gerekiyo hem razer olmak zorunda değil

Sadece örnek olarak verdim @WörWind

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam sağ taraftaki ok ile olan yönerge ve üstü olmadı gerekiyo hem razer olmak zorunda değil

Sadece örnek olarak verdim @WörWind
O zaman mekanik tercih etmemelisiniz hocam bütçeniz artmıyor ise. Aslında 500-600 civarında Marco gk901 mi öyle bir şey vardı da adam akıllı incelemesini yapan yok. Ondan dolayı direkt alın da demek istemiyorum.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
O zaman mekanik tercih etmemelisiniz hocam bütçeniz artmıyor ise. Aslında 500-600 civarında Marco gk901 mi öyle bir şey vardı da adam akıllı incelemesini yapan yok. Ondan dolayı direkt alın da demek istemiyorupeki
siz yinede görürseniz falan bana atarsanız sevinirim

NightWish2434

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bu fiyata başını alirsin

Top Bottom