Ustam araştırdım gigabyteta bu sorun varmış neden yanlış bilgi vereyim boot ayarlarında başlatamıyorsun öyle bir sekme yok birkaç yolla açılıyor da onlar...
Alacak ve lol bağımlısı arkadaşlara bunda anakarttan secure bottan uefi açılmıyor haberiniz olsun daha doğrusu gigabyte anakartlarda böyleymiş ben aldıktan...
ben de öğrenciyim ama ailem biraz veriyor ama kızıyorlar çocuk işi olduğunu düşündükleri için. çok da umrumda olmuyor kendi paramı kazanırsam bi odayı...
İngilizceler çok pahalı ya ben öğrenciyim çalışmıyorum kıyıdan köşeden ucuza seri toplamaya çalışıyorum dolapta falan bazen 250-130 tl kupon veriyor ya da...
500tl sınırı saçmaymış cidden düzgün yayınevi yok sanırım, bu tr şartlarında zaten çizgi romanlar ateş pahası bir de elimde olmasına rağmen zorla bir tane...
O dediğinize %100 katılıyorum bir seri çıkartıyorlar ve yarıda bitiyor ne devam serisi var ne de haber veriyorlar absolute batmani ben de şu sıralar...
Batman alacaksak %90 jbcye bulaşmamız gerekiyor maalesef tek yapacağımız kendi sitesinden almamak olur ayrıca ben zaten jbc kendi sitesinden almaya karşıyım...
Comiclerde ikinci el hariç çoğu zaman fiyat normal seviyelerde kalıyor ya o yüzden düşmemiştir ama ikinci ellerde çok güzel fiyatlar oluyor kovalayanlar...
2 cips parasına çizgi roman afied olsun direkt beleş umarım bir yerden başlarsınız :D daha fazla okura ihtiyacımız var
1788254744
Rica ederim güle güle okuyun
Bu fiyata çizgi roman kütüphanesine eklemeyen eklesin jbc kendi sitesinde 205 tl amazonda arada 110 falan düşmüştü ama bu fiyat daha da dip daha önce hiç...