Babama ayakkabı almayı planlıyorum günlük kullanım için rahat nefes alan bir ayakkabı reebok planlıyordum bunun harici 2-3 bandında ayakkabı önerebilir misiniz
Vallahi sıfıra yakın oynuyor şu 2 el ramler çünkü çok bozulan bir parçada değil ömür boyu garantiside oluyor çoğunun o yüzden bana taksitle sıfır almak daha...
Ben de o şekil bakıyorum da 7-8 binden aşağı satan yok ramde bana ikinci el 6ya falan gelmedikçe mantıksız oluyor çünkü çoğu 7 bine satılanların 5200-5600...
O şekil 3k daha zarar yazıyor ustam ben de dual yapmak istiyorum ama ikinci elde satmak 6-7k arası ram zaten 10-11k aradaki fiyat daha da büyüyor 32 lik...
yine ucuz kurtulmuşsunuz o da sorunsuz geçmemiş işte anlaşılan. 12 gün içinde 2 sıkıntı çıkarmış. yine de hayırlı olsun. şanzımana dikkat edin kucağa...
sanayide 30-40 yıllık bi renocu varmış babam ona götürdü motorunu şanzımanına falan baktırmış adam alınır demiş iyi demiş o yüzden aldık ama araba hiç...
Dayın ya da tanıdığın yoksa kısaca torpil yoksa bekle babam bekle ben de 3 senedir bekliyorum acil starlink gelmesi lazım ama bu yamyam kan emici issler...
otomatik clio 2 aldık 2002 model araba alırken çok iyiydi aldıktan sonra kalkışta arada gaz ayarından dolayı sanırım istop ediyor onu falan yaptırdık şu an...