Yatırılacak meblağ düşükse papara mantıklı ama daha fazla yatırmak istiyorsan csfloattan bir skin alıp satmak daha karlı oluyor. Tabi aldığın skinin de...
Pricempiredan bakabilirsiniz csfloat seçin diğer yerede steam ama ilkleri biraz bozuk
1790891754
katılıyorum ben yazın 64 dolara falan aldığım ak asimovu...
İkimizinde kapısı aynı yere çıkıyor aslında ben sadece anapara üzerinden bakıp %100 dedim farklı bakış açısı ama doğru dediğiniz ama birde csfloatta atarken...
150tlye 300 tl alman lazım ben mi yanlışım yani %100 kar yapman lazım bi skinden %50 değil ki 3 doları 6 dolar yapman öyle bi skin var mı csfloattan alcan...
Hangi skin o %100 kar bırakacak ve üstüne vergiler dahil 5.8 dolara 80 cent vergi kesiyor bu kapitalist steam bir de üstüne seni bekletiyor da hemen...
Ustam araştırdım gigabyteta bu sorun varmış neden yanlış bilgi vereyim boot ayarlarında başlatamıyorsun öyle bir sekme yok birkaç yolla açılıyor da onlar...
Alacak ve lol bağımlısı arkadaşlara bunda anakarttan secure bottan uefi açılmıyor haberiniz olsun daha doğrusu gigabyte anakartlarda böyleymiş ben aldıktan...
ben de öğrenciyim ama ailem biraz veriyor ama kızıyorlar çocuk işi olduğunu düşündükleri için. çok da umrumda olmuyor kendi paramı kazanırsam bi odayı...
İngilizceler çok pahalı ya ben öğrenciyim çalışmıyorum kıyıdan köşeden ucuza seri toplamaya çalışıyorum dolapta falan bazen 250-130 tl kupon veriyor ya da...
500tl sınırı saçmaymış cidden düzgün yayınevi yok sanırım, bu tr şartlarında zaten çizgi romanlar ateş pahası bir de elimde olmasına rağmen zorla bir tane...
O dediğinize %100 katılıyorum bir seri çıkartıyorlar ve yarıda bitiyor ne devam serisi var ne de haber veriyorlar absolute batmani ben de şu sıralar...
Batman alacaksak %90 jbcye bulaşmamız gerekiyor maalesef tek yapacağımız kendi sitesinden almamak olur ayrıca ben zaten jbc kendi sitesinden almaya karşıyım...