Papara Steam 150 TL'ye Kadar %50 Cashback

Peki yılların steam'inde neden 5 dolar yerine 6-7 dolar yazamıyoruz kendimiz ? .d
Aslında yapabiliyorsun ama Steam'i tarayıcıdan açıp F12'yle öğeyi denetle yaparak oluyor. Eylül ayında 2 defa bu yöntemle yükleme yaptım hala çalışıyor. Linkteki konudan bakabilirsin.
1790882598448.webp

Son düzenleme:
papara joker cardı çekmecenin derinliklerinden çıkarma vakti gelmiş

ben nays konusunda sizi ve eklentinizi gördüm ve kullandım o zamandan beri.
Bununla ilişkili olma ihtimali sıfıra yakın. Telefon'unda da bir sıkıntı olabilir, guard'ı oradan aşıyorlar.
Ayrıca eklenti benim değil, yüzbinlerce insanın kullanıdığı kaynak kodları açık olan bir uzantı.

1790883473009.webp

Başka faydalı uzantı arayanlar varsa:

Aynı paraya csfloattan bi skin alsan gene bu kadar para geçiyor steam'e hemen hemen.

world'den her ay 5 dolar atıyorduk. şu ögeyi denetle işini bilseydik 5 ayda 5 dolarımız daha olabilirdi. buna kederlendim.

Aynı paraya csfloattan bi skin alsan gene bu kadar para geçiyor steam'e hemen hemen.
Hangi skin o %100 kar bırakacak ve üstüne vergiler dahil 5.8 dolara 80 cent vergi kesiyor bu kapitalist steam bir de üstüne seni bekletiyor da hemen satamıyorsun ben en baba skin başına %30-40 arası getirebiliyordum vallahi varsa öyle skin söyle alalım bannerlord için para lazımdı iyi olur

Hangi skin o %100 kar bırakacak ve üstüne vergiler dahil 5.8 dolara 80 cent vergi kesiyor bu kapitalist steam bir de üstüne seni bekletiyor da hemen satamıyorsun ben en baba skin başına %30-40 arası getirebiliyordum vallahi varsa öyle skin söyle alalım bannerlord için para lazımdı iyi olur
%100 değil hocam %50

%100 değil hocam %50
150tlye 300 tl alman lazım ben mi yanlışım yani %100 kar yapman lazım bi skinden %50 değil ki 3 doları 6 dolar yapman öyle bi skin var mı csfloattan alcan bir de alırken ona da para ödücen orası da var bak bu sana 7-8 dolara gelir zararla bile çıkarsın

buna TC kimlik ile üyelik açmak gerekiyor mu? Banka üyeliği gibi? yoksa yüzeysel üyelik yeterli mi?
Yüzeysel üyelikten kastınız hesap doğrulama ise hesap doğrulama yapmanız gerekiyor. Bu tüm banka ve elektronik ödeme kuruluşlarında zorunlu. Ama bankalardan farklı olarak görüntülü görüşme yapmanız gerekmiyor. Kimlik taratma, NFC, canlılık kontrolü vs. yapıyorsunuz. Tabi bu eskiden böyleydi. Hâlâ aynı mı bilmiyorum.

150tlye 300 tl alman lazım ben mi yanlışım yani %100 kar yapman lazım bi skinden %50 değil ki 3 doları 6 dolar yapman öyle bi skin var mı csfloattan alcan bir de alırken ona da para ödücen orası da var bak bu sana 7-8 dolara gelir zararla bile çıkarsın
300 tl verince 150 alıyorsun hocam %50 cashback, 150 verirsen 75 alırsın. csfloattan 300 lira yatırsan gene 400-450 liralık bir skin bulabilirsin diye düşünüyorum steamde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En basitinden csfloattan 6 dolara 6 rüyalar kasası alıp 1.55'e sattığında 8.16$ bırakıyor komisyonlar çıkınca. 400 lira yapıyor. En karlısı bu değildir tabi büyük ihtimal.

Geri