Papara Steam 150 TL'ye Kadar %50 Cashback

300 tl verince 150 alıyorsun hocam %50 cashback, 150 verirsen 75 alırsın. csfloattan 300 lira yatırsan gene 400-450 liralık bir skin bulabilirsin diye düşünüyorum steamde
İkimizinde kapısı aynı yere çıkıyor aslında ben sadece anapara üzerinden bakıp %100 dedim farklı bakış açısı ama doğru dediğiniz ama birde csfloatta atarken falan doları 2-3 tl daha fazlasına alıyor vergiler falan diyince bi tık daha pahalı gelir gibi geldi bana çünkü ben yaz tatilinde bunu yaptım evet her türlü normal almaktan karlı ama bu cashback için pek değil gibi direkt alım daha iyi gibi geldi bana oturup bi bakmak lazım tabi

İkimizinde kapısı aynı yere çıkıyor aslında ben sadece anapara üzerinden bakıp %100 dedim farklı bakış açısı ama doğru dediğiniz ama birde csfloatta atarken falan doları 2-3 tl daha fazlasına alıyor vergiler falan diyince bi tık daha pahalı gelir gibi geldi bana çünkü ben yaz tatilinde bunu yaptım evet her türlü normal almaktan karlı ama bu cashback için pek değil gibi direkt alım daha iyi gibi geldi bana oturup bi bakmak lazım tabi
Yatırılacak meblağ düşükse papara mantıklı ama daha fazla yatırmak istiyorsan csfloattan bir skin alıp satmak daha karlı oluyor. Tabi aldığın skinin de likit bir şey olması lazım.

300 tl verince 150 alıyorsun hocam %50 cashback, 150 verirsen 75 alırsın. csfloattan 300 lira yatırsan gene 400-450 liralık bir skin bulabilirsin diye düşünüyorum steamde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En basitinden csfloattan 6 dolara 6 rüyalar kasası alıp 1.55'e sattığında 8.16$ bırakıyor komisyonlar çıkınca. 400 lira yapıyor. En karlısı bu değildir tabi büyük ihtimal.
Pricempiredan bakabilirsiniz csfloat seçin diğer yerede steam ama ilkleri biraz bozuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yatırılacak meblağ düşükse papara mantıklı ama daha fazla yatırmak istiyorsan csfloattan bir skin alıp satmak daha karlı oluyor. Tabi aldığın skinin de likit bir şey olması lazım.
katılıyorum ben yazın 64 dolara falan aldığım ak asimovu 96 mı ne satmıştım ama stattraktı çok hızlı çıkartamamıştım 2 hafta falan sürmüştü üstünde iyi stickerla charmı vardı sonra gidip oyun aldık :D

Yüzeysel üyelikten kastınız hesap doğrulama ise hesap doğrulama yapmanız gerekiyor. Bu tüm banka ve elektronik ödeme kuruluşlarında zorunlu. Ama bankalardan farklı olarak görüntülü görüşme yapmanız gerekmiyor. Kimlik taratma, NFC, canlılık kontrolü vs. yapıyorsunuz. Tabi bu eskiden böyleydi. Hâlâ aynı mı bilmiyorum.
Eyvallah hocam, bazı cüzdat uygulamalarında gerekmiyorda nays da lazım değildi, sornadan limit için girmiştim. Görüşme, yüzü tarama sonradan yapılıyorda, TC kimlik her zaman ilk başta veriliyor mu ben de şimdi olamadım. Çok fazla yere bilgi dağıtmayı sevmiyorum da 😂 hala sadece 2 bankam var. Gerçi birinin bildiğini diğeri de biliyordur da pimpirikliyim.

Sonbahar indirimleri başladı, gerekirse yaparım. Sağ olun

Paylaşım için teşekkürler. Faydalandım. Eklenti yüklemiştim ama eklentisiz yapmak da çok kolaymış. 5.9 attım böyle gösterdi.

911710b0-2db7-45d3-a924-fe021bfb6959.webp

Eyvallah hocam, bazı cüzdat uygulamalarında gerekmiyorda nays da lazım değildi, sornadan limit için girmiştim. Görüşme, yüzü tarama sonradan yapılıyorda, TC kimlik her zaman ilk başta veriliyor mu ben de şimdi olamadım. Çok fazla yere bilgi dağıtmayı sevmiyorum da 😂 hala sadece 2 bankam var. Gerçi birinin bildiğini diğeri de biliyordur da pimpirikliyim.

Sonbahar indirimleri başladı, gerekirse yaparım. Sağ olun
Rica ederim. İlk başta telefon numarası ve TC istiyordu diye hatırlıyorum.

Teşekkürler 5,83 dolar aldım bende 150 tl ye

Geri