Epic Legend kullanıyorum Captain den çok daha güzel. Old Spice de aliminyum olmadığını biliyorum da bunlarda var mı yok mu merak ettim ondan sormuştum...
SAMSUNG ODYSSEY G6 OLED
360 HZ 2K(2160X1440)
0.03 MS
27 İNCH
HDR
PİVOT
RGB
Hepsiburada satıcılı olarak 11.10.2024 te alındı. Garantisi devam ediyor. 4k...
mikrofiber beze saf su emdirip onunla silip ,daha sonra kuru bezle sildiğin yerin üstünden geç hocam
geçmezse %70 etanol
ben kurarken de parmak izi olmuştu...
Hapşırık sonrası tükürük sıçraması parmak izi kalması için arkadaşında dediği gibi distile su yani saf su alabilirsin. Bildiğim kadarıyla klimaların...
Bir de hocam bu aletin ekranı o kadar hassas ki üflesen çizilecek gibi 1 ay sonra da evde badana yapacağım kutusuna kaldırıp koysam çokça çizilir değil mi?
Eczanede distile su al mikrofiber bez al 3 tane önce kuru sil sonra çok az distile su hafifçe nemlendir bastırmadan yuvarlayarak sil sonra kurula bizzat...
Oled temizliği için %70 Etanol öneriyorlar kullanan var mı qd oled temizliğinde, dün nb F80 ile uğraşırken parmak izi kaldı monitör ekranında bunu çıkartmak...
Aynı lekelenmeler bende de var, çizik mi diye telefonun flash ile baktım sıfır çizik fakat gün içerisinde güneş vurduğunda ve sadece siyah ekranda çapraz...