kaan0513 isimli üyenin son içerikleri

1. kaan0513

🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

https://www.motomax.com.tr/shima-giro-30-korumali-motosiklet-pantolonu-siyah?lang=tr&h=31a13298&_sgm_campaign=product&_sgm_source=12401&_sgm_action=search&_sgm_term=shima%20gir&_sgm_pinned=false Pantalonu kullanan var mı nasıldır?
  2. kaan0513

❌İndirim Bitti! Ltb Pantolonlar 2 Al 300 Lira

Aynen yaa ilk çıktığı zamanlar gayet iyiydi maalesef o da ekonomiye yenildi :( Bu arada ya düşük bel ya da skinyler var beden küçük kötü oldu seçemedik
  3. kaan0513

OLED Monitorde Bant Kaldı Nasıl Çıkartılır?

Bant nasıl yapıştı onu anlamadım, sıfır alıp jelatini çıkarırken mi bant kaldı?
  4. kaan0513

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

Aldım teşekkürler..
  5. kaan0513

Windows 10'dan 11'e Geçilir mi ?

Bende üşengeçlikten w11 e geçmedim, format atmam lazım tekrar programları kur zor geliyor. Direk w11 e formatsız geçişte var nasıl olur acaba onunla geçsem? HDR Performansının daha iyi olduğu için geçmeyi düşünüyorum.
  6. kaan0513

Yardım Hangi Monitör Kolunu Satın Almalıyım?

32" monitör de kullanıyorum bende arada monitör aşağı doğru epiliyor vidaları epey sıktım şimdi idare eder vaziyette fakat 32" de kullanacaklar daha kaliteli bir şey bakmalı
  7. kaan0513

🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

Ac serilerini kapın odyses gold alın özellikle dlcler Assassin's Creed III Remastered ve Assassin's Creed Liberation Remastered da bedavaya geliyor. Şiddetle tavsiye ederim. Hatta ben Odysses ta 110 saatim var, Atlantis e yeni geçiyorum.
  8. kaan0513

En İyi DLSS 5 Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

Ben de aynı Witcher 3 remake çıktığında dlss5 ile denemek lazım
  9. kaan0513

En İyi DLSS 5 Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

dlss5 sadece 5000 serisi kartlar da mı kullanılıyor?
  10. kaan0513

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

32" mo32u2 kullanıyorum, bazen monitör ağır geliyor en son nooktaya kadar sıkmama rağmen kafa aşağı doğru eğiliyor 35" te daha da eğilecektir. Bir üst model bakmanızı tavsiye ederim.
  11. kaan0513

Witcher 3: Wild Hunt - Remastered Çıktı👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

GTA VI değil dostum eski grafik motoru ile kullanılıyor 2k da halen 4070 çokta güzel iş yapar.
  12. kaan0513

Msi Servis Point Mağduriyeti

Gigabayt, dell, palit gibi markalar bildiğim
  13. kaan0513

Maalesef
  14. kaan0513

b650 asus tuf anakartımı yolladım işlemci pinlerini orada yamulttular, üstüne işlemci koruma plastiğini takmadan ve sabitlemeden bana geri göndermişlerdi. Üründe ram kısmında 2.sokette arıza vardı, wifi bağlantı sorunu yaşıyordum bunlara bakmamaışlardı bile. 6 Ay sonra thh ile paramı geri...
Geri