850 TL ye Horizon Zero Dawn™ Remastered alınır mı? Epicten %20 kupon 200 tl kupon gelecek ekstra bir sonraki alışveriş için 650 ye gelmiş olacak oyun, ne dersiniz?
TR yama kuruluyor ama rehber izleme açısından ingillizce oynanmasını tavsiye ediyor çoğu kişi.
Sonuç olarak PS store mu Steam den mi alınmalı peki? PS Store da 150 tl daha ucuz
@WhoCares @Carlo @Charlster @Mbgider
Son olarak halen hangi platfomdan alacağıma karar veremedim. PS5 Pro var 4070ti super de pc var playstation da Oled TV, pc de 27" 2k Oled ekran var. Satın alma tercihi olarak hangisini yapmalıyım
nmax 125-155 kullandım çevremde de xmax kullanan çok kişi var. Hiçbirinde yağ yakma sorunu yok dostum. Keza forza da kronik olan sorunlar var.
Ön camdan gelen titreme, aynaların konforsuzluğu, kalkışlardaki debriyaj balatası ile alakalı rahatsız eden titreşim, benzin kapağının plastiğinden...
Kampanya yapılacaktır 305.000 e forza sıfır sattılar 1 ay önce. Bende forza kullanıcısıyım ama boy ile alakalı sorun yoksa (min175 cm) yamaha xmax tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar Elden Ring almayı düşünüyorum. 4070ti super li pc ye sahibim. Oyun tüm platformlarda indirimde B1-B2 seviye İngilizcem var fakat TR yama ile daha keyifli oluyor oyun oynaması. Daha önce bu oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan tr yama ile mi oynamalı yoksa çok diyalog yok dendiği...
Değil g60sd kullanıyorum maks parlaklık gözü yoruyor zaten
Sağa sola dönen masaya sabitlenen standlardan kullan zaten nort baou f80 bir daha standlı monitör kullanmazsın
Merhaba arkadaşlar, world kart Steam kampanyası ile Silent Hill f 600 TL'ye düşüyor alınır mı? Beklenmeli mi?
Oynayacağım da epey oyun var indirimde bulduğum için almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Merhaba evde kablosuz bağlanıp kablosuz olarakta sinyal yükseltici wifi ihtiyacımız var. Repeater deniliyor sanırım. 500mb internet için bu ürünü almayı düşünüyorum. Uygun mudur?
https://app.hb.biz/JUE3PLuNePSp