Bende de 7600x işlemci var, sadece AAA oyunlar oynuyorum. Sizce 9700x mi 7800x3d ye geçilmeli mi ya da geçmeye gerek var mı?
Ekran kartı: 4070ti süper
Ram: 32 gb cl30 6000mhz
Daha önce bana da xbox gamepad öbnerdiler amozon almanyadan almıştım, 3-4 tane oyun bitirdim toplasam 80 saat kullanmışımdır. joystickte kendi kendine hareket başladı. Amozona iade ettim ve Cyclone2 aldım çok menunum
LG tabii ki, qled ile Oled i yanyana koyamazsın. Ben LG nin C serisini kullanıyorum çok memnunum B serisinde de ses ile alakalı fark var. Görüntü yine aynı olacaktır. Gözünüz kapalı LG yi alın geçin.
Alın aldırın şu standı, işyerindeki monitöre aşağıya bakmaktan sırtım omzum ağrıyordu, indirime girersem çekerim bir tane dediğim noktada 860 tl gibi bedava fiyata düştü.