kaan0513 isimli üyenin son içerikleri

1. kaan0513

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

32" mo32u2 kullanıyorum, bazen monitör ağır geliyor en son nooktaya kadar sıkmama rağmen kafa aşağı doğru eğiliyor 35" te daha da eğilecektir. Bir üst model bakmanızı tavsiye ederim.
  2. kaan0513

Witcher 3: Wild Hunt - Remastered 👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

GTA VI değil dostum eski grafik motoru ile kullanılıyor 2k da halen 4070 çokta güzel iş yapar.
  3. kaan0513

Msi Servis Point Mağduriyeti

Gigabayt, dell, palit gibi markalar bildiğim
  4. kaan0513

Maalesef
  5. kaan0513

b650 asus tuf anakartımı yolladım işlemci pinlerini orada yamulttular, üstüne işlemci koruma plastiğini takmadan ve sabitlemeden bana geri göndermişlerdi. Üründe ram kısmında 2.sokette arıza vardı, wifi bağlantı sorunu yaşıyordum bunlara bakmamaışlardı bile. 6 Ay sonra thh ile paramı geri...
  6. kaan0513

❌İndirim Bitti! Mavi Yeşil Gabardin Pantolon 649 TL

Bugün de eğitildik bee :D
  7. kaan0513

❌İndirim Bitti! 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

Aynısı bende de oldu. G6 360 Hz varken 1 buçuk saat sonra gözlerim ağrır ve sulanırdı. 4k glossy oled e geçtikten sonra 4-5 saat aralıksız kullanabiliyorum. 1787312222 Hocam çok ta gerek yok gibi, 2 yıl zaten burn in olmuyor.
  8. kaan0513

Qd OLED Lekesi ve Temizliği

Toz durumuna göre balkon camı açık genellikle o yüzden toz oluyor fazlaca. sizin kullanımınızda 1 ay da olabilir sorun yok :) Ben gelen kilitli paketinde muhafaza ediyorum. Bu arada ekran da kılcal çizik olsa da çok sıkıntı değil cam gibi görüntü oluyor yine.
  9. kaan0513

Qd OLED Lekesi ve Temizliği

Çok büyük sıkıntı yaa bende de qd oled var, 10 günde bir siliyorum, iz yoksa bastırmadan bezle tozları aşağı doğru itmek şeklinde tercih ediyorum.
  10. kaan0513

Qd OLED Monitör Temizliği Hk.

Jo Moyner Gözlük Silme Bezi Gözlük Cam Silme Bezi https://app.hb.biz/IDsLG3vwxmAx Jo Moyner Profesyonel Oto Cam Bezi Mikrofiber Oto Cam Bezi 45X45 cm Kore'den Ithal https://app.hb.biz/QO8oGFkwM3uI Ben bu ikisini aldım memnunum
  11. kaan0513

❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

Az önce 12 tane sipariş geçtim, konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler
  12. kaan0513

4k OLED Monitör Arıyorum.

Cyberpunk gibi oyunlarda HDR400, karanlık atmosferi fazla olan oyunlarda trueblack1000 kullan
  13. kaan0513

🔥İndirim 8 Adet Alımda Rexona Men Erkek Sprey 103tl

Epic Legend kullanıyorum Captain den çok daha güzel. Old Spice de aliminyum olmadığını biliyorum da bunlarda var mı yok mu merak ettim ondan sormuştum. Bilgi için teşekkür ederim.
  14. kaan0513

🔥İndirim 8 Adet Alımda Rexona Men Erkek Sprey 103tl

Bunların aliminyum olayları nasıl? Bir de old spice mi bu mu
  15. kaan0513

Qd OLED Monitör Temizliği Hk.

İlk etapta eczaneden distile su alın, onunla çok bastırmadan silin ve kurulayın muhtemelen çıkacaktır. Çıkmazsa %70 etanol bulmaya çalışın hocam.
Geri