Arama sonuçları: *

1. kaan0513

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Değil g60sd kullanıyorum maks parlaklık gözü yoruyor zaten Sağa sola dönen masaya sabitlenen standlardan kullan zaten nort baou f80 bir daha standlı monitör kullanmazsın
  2. kaan0513

Öneri Silent Hill F 600 TL'ye değer mi?

Alınır mı bee :D
  3. kaan0513

Öneri Silent Hill F 600 TL'ye değer mi?

Merhaba arkadaşlar, world kart Steam kampanyası ile Silent Hill f 600 TL'ye düşüyor alınır mı? Beklenmeli mi? Oynayacağım da epey oyun var indirimde bulduğum için almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  4. kaan0513

🔥İndirim Assassin's Creed Shadows 585₺!

2 yıl önce full seriyi aldım indirimde çokta uyguna geldi. Sadece odyses e baktım o da 3 saat katlanabildim
  5. kaan0513

WiFi Sinyal Güçlendirici Önerisi

Merhaba evde kablosuz bağlanıp kablosuz olarakta sinyal yükseltici wifi ihtiyacımız var. Repeater deniliyor sanırım. 500mb internet için bu ürünü almayı düşünüyorum. Uygun mudur? https://app.hb.biz/JUE3PLuNePSp
  6. kaan0513

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Oynayacak oyun yok cronos alsam mı steam de de aynı fiyat
  7. kaan0513

The witcher 3 complete edition alinir mi sizce ?

Ne kadara alacağına göre değişir ben ps storeda dlc lerle beraber 120 tl ye aldım.
  8. kaan0513

LAST OF US PART 1 Mİ HOGWARTS LEGACY Mİ

tlou tabikii
  9. kaan0513

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

Evet başka hiç bir fark yok, 360 Hz cs valo oynuyorsan gerekebilir, diğer hikayeli güncel oyunlarda 100-120fps oynadığından pek gerek kalmıyor.
  10. kaan0513

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, hiç bir yanık problemi yaşamadım. Bazen 8-9 saat kullandığımda oldu, dikkat etmeniz gereken şeyler var. İlk etapta dikkatli kullanıyoruz sonrasında çok da önemsemeden kullandımsonuç aynı tavsiye ederim.
  11. kaan0513

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Teşekkür ettim, girdim bilgileri
  12. kaan0513

4k farka Ps5 slim bilkom vs ithalatçı

Çok sıkıntılı ürünler değil, ben olsam ithalatçı alırdım. Kendim Yurtdışı dönüşü PS5 Pro almıştım 28k ya.
  13. kaan0513

5070ti 2k mı 4k mı monitör alınmalı?

4k için 2-3 yıl götürür 2k da en az 6 yıl rahat edersin. Ben de 4070ti super kullanıyorum. 4k olede geçecektim, sürekli ekran kartı güncellemesi yapmamak için 2k G6 Oled te karar kıldım. 4k dan çok aslında Oled Monitöre yatırım yapmanı tavsiye ederim.
  14. kaan0513

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

Mevcut tv ile bence ps5 alman daha mantıklı olacak, bende ps5 pro var yurtduşından 28k ya geldiği için almıştım. Bazı oyunlarda evet fark var tabii ama öyle 2060 dan 5080 ekran kartına geçmiş gibi büyük bir fark yok. Yukarıda ki arkadaşıon dediği gibi depolama 2 tb, pro enhaded dediği oyunlarda...
  15. kaan0513

IOS İOS 26 artık stabil midir?

Bende 16 Pro kullanıyorum 2 haftadır ios26 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil. Bir sorunum olmadı
  16. kaan0513

Silent Hill 2 Alınır mı

Oynarken iliklerine kadar gerildiğin oyun :)
  17. kaan0513

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 905TL

Bu ürünü aldım ve pc için kullandığım oda kare şekilde monitörü uzatsam bile çekyat ile arasında 2metre mesafe kalıyor. Bu ürünü sizce almak yine de mantıklı mı?
  18. kaan0513

Dead Space Hangi Platformdan Alınmalı

Playstationdan da alabilirim ama görüntü tatmin etmeyeceğini söylediler. 4070ti super ile düzgün şekilde oynayacağımı düşünüyorum.
  19. kaan0513

Teşekkürler Epic ten alacağım o zaman
  20. kaan0513

Allahallah ya o kadar sıkıntılı mı pc oyuncuları oyunu öve öve bitiremedi aslında. Oynayan başka arkadaşlar varsa yorum belirtirse çok iyi olur.
Geri