PokeTopu isimli üyenin son içerikleri

1. PokeTopu

Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

dayım zaten bu adamlar yüzünden sahibinden de çok şişik yazıyor millet bakıyor bu adamda 2 monitör benimkiler var 30 yazmış ben de 1 monitör var 25 yazim asıl ederi 15-20 arası çıldırmalık sıfırı ikinci elinden ucuz ürünler var ya aklım almıyor
  2. PokeTopu

problem yaratmaması sistemin iyi olduğunu belli etmiyor kendi malınızı bu kadar övmeyin eski nesil karta sahipsiniz ram deseniz 8gb ssd deseniz 240gb 20kya alacak birisini bulursanız keriz diye direkt okutun hatta o adamı bana yönlendirin ben ona bi istanbuldan köprü satayım 35 binlere 5050...
  3. PokeTopu

dayım ironi ne demek biliyon mu 30 falan yazarsan youtubeda bi tane adam var yüksek fiyat yazanları bulup fişliyo oraya çıkar ilanınız 2 kişi 10-12 arası demiş hadi sen satmayı dene 13-14e ben o fiyatlara 2060 falan bulurum az pazarlıkla
  4. PokeTopu

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Ben almıştım 1-2 gündür oynama fırsatım oldu bence grafikleri dövül sistemi falan çok hoşuma gitti kılıçla ağır saldırı yapıp wwe de gibi adamı yere seriyorum fena sarıyo sonra yumruğa geçip adamı yumrukla falan dövüyorum bir de bu kamp açılması için adamları topluyorum kamp görevlerini merak...
  5. PokeTopu

Hesabı Cehennemden Kurtarma Yöntemleri

Aslında support ve adc oynamasan çokta düşük winrate olmaz gibiymiş %52-53 falan olurdu o da ortalama bir winrate o iki rolde takıma çok bağlı pren yoksa çok sıkıntı çekiyorsun rank için oynuyorsan oyunu o rollerden uzak dur singed winrate gayet iyi o çarla devam edebilirsin olmadı yanına düzgün...
  6. PokeTopu

🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

o zaman hiç alınmaz gibi elimde kasa var psu ihtiyacım var a750bn olan seriler iyi diye biliyorum bnl ye göre
  7. PokeTopu

🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

Kasayı kaçtan okutabilirim 2000 bin falan olur mu
  8. PokeTopu

Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

Adamlar ilk çıkarttıkları zaman yerel fiyatlandırma uygulamadı şimdi neden uygulasın
  9. PokeTopu

Crimson desert paylaşımlı steam hesabından nasıl oynanır ?

Günlük 5 hesap limiti var diye biliyorum her gün denemen lazım
  10. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Migros Yemek 600'e 300 TL kupon(18.00-19.00 arası geçerli)

Popeyesın menüsü vardı 610dan 270e düşmüştü yanında 1L kola getiriyorlardı 2 adet söyleyip 2 L kolayla çok daha ucuza getirip yarını da çıkarırım diyordum sad dad
  11. PokeTopu

🔥İndirim Thermalright Frozen Magic 360 ARGB V2 Sıvı Soğutucu 🔥3.477₺ ( DİP FİYAT )

Ben %100de kullanmıyorum ömrünü kısaltıyor diye okumuştum o yüzden kendi sistem nasıl ayarladıysa öyle çalışıyor sanırım boşta %20 ya da %30 da falan dönüyordu
  12. PokeTopu

Sıvı soğutucu braketi çıkmadı

Teşekkür ederim
  13. PokeTopu

🔥İndirim Thermalright Frozen Magic 360 ARGB V2 Sıvı Soğutucu 🔥3.477₺ ( DİP FİYAT )

Sürdüm hocam sizinkinin beyaz hali benimki de işte attığınızı aldım şu anlık memnunum bakalım ilerleyen zamanda ne olacak
  14. PokeTopu

Sıvı soğutucu braketi çıkmadı

Anakartın içinden braket çıktı onla hallettim hocam bu mesajdaki braketlerle yaptım
Geri