Ustam araştırdım gigabyteta bu sorun varmış neden yanlış bilgi vereyim boot ayarlarında başlatamıyorsun öyle bir sekme yok birkaç yolla açılıyor da onlar anakartı çalışma durumunu bozabiliyor düzgün yapmazsan sıkıntı yani
Alacak ve lol bağımlısı arkadaşlara bunda anakarttan secure bottan uefi açılmıyor haberiniz olsun daha doğrusu gigabyte anakartlarda böyleymiş ben aldıktan sonra van57 yedim sonra vanguardı silip yükedim düzeldi de hala riot vanguardda uefi servisi yok gözüküyor gene oynatıyorda ilerde...
İngilizceler çok pahalı ya ben öğrenciyim çalışmıyorum kıyıdan köşeden ucuza seri toplamaya çalışıyorum dolapta falan bazen 250-130 tl kupon veriyor ya da 90tl onlarla falan kütüphanemi geliştiriyorum 3-4 yıl olcak benim de ailem al sat yapmama izin veriyor bazen burda elektronik alet yakalarsam...
500tl sınırı saçmaymış cidden düzgün yayınevi yok sanırım, bu tr şartlarında zaten çizgi romanlar ateş pahası bir de elimde olmasına rağmen zorla bir tane daha aldırtıyorlar saçmalık zengin olsam keşke yayınevi açardım bir tane oh
O dediğinize %100 katılıyorum bir seri çıkartıyorlar ve yarıda bitiyor ne devam serisi var ne de haber veriyorlar absolute batmani ben de şu sıralar takipteyim o dediğinize denk gelmedim ama söylediyseler büyük pot kırmışlar koskoca yayın evinin cilt 2 yi çıkartacak gücü mü yokmuş :D komedi...
Batman alacaksak %90 jbcye bulaşmamız gerekiyor maalesef tek yapacağımız kendi sitesinden almamak olur ayrıca ben zaten jbc kendi sitesinden almaya karşıyım feci söğüşlüyorlar ama tek jbc de değil çoğu site büyük sitelerin fiyatından genelde 50-60 tl fazla koyuyor o da artık sanırım giderden...
Comiclerde ikinci el hariç çoğu zaman fiyat normal seviyelerde kalıyor ya o yüzden düşmemiştir ama ikinci ellerde çok güzel fiyatlar oluyor kovalayanlar için geçen ingilizce bir seri satış fiyatı 30 dolar adam 500 tl istiyor garip bir yer ikinci el
2 cips parasına çizgi roman afied olsun direkt beleş umarım bir yerden başlarsınız :D daha fazla okura ihtiyacımız var
1788254744
Rica ederim güle güle okuyun
Bu fiyata çizgi roman kütüphanesine eklemeyen eklesin jbc kendi sitesinde 205 tl amazonda arada 110 falan düşmüştü ama bu fiyat daha da dip daha önce hiç görmedim ayrıca bana %10 kuponda vermişti sınırlı çizgi roman olduğundan buna kullandım onla birlikte 64 küsüre geldi...
Çift monitör candır oyun oynarken sağ monitörden video izleme zevki ayrı güzel ben olsam değişirdim 27x2>34 büyüktür kahvehane matematiği ayrıca o hz olayı aşırı saçma olay ya :D çok takılmamak lazım aşırı e spor odaklı değilse 100 bile yeter 60 hz altına düşmesin yeter ki bu benim düşüncem tabi