PokeTopu isimli üyenin son içerikleri

1. PokeTopu

Steam'e 600 Dolar Atılır mı? Değer mi? İstek Listemde 200 Tane Oyun Var

cs2 de skin alın daha sonra pazarda satın 600 dolar için ekstra 100 dolar daha kazanırsınız bu şekilde tek sıkıntısı 1 hafta trade banı var silahların yaz indirimine yetişmez illa şimdi alacağım derseniz size kalmış edit: iyi hesap yapın yoksa çok az karla çıkabilirsiniz onun için değmez
  2. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Lexar Nq790 1tb SSD - 5.999 TL

1 ay önce 5 binden vermişti gaming gecesinde vay be
  3. PokeTopu

Chatgpt Go 3 Ay Ücretsiz - Vodafone

ben kart bilgilerini giriyorum kart reddedildi diyor 3-4 kart denedim hepsi aynı çözümü bilen var mı edit: kartların limiti var ve para yüklü
  4. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Normal sipariş kısmında hala kargoda gözüküyor müşteri hizmetlerinden sorgulatınca iade gözüküyor ben bunu thh versem sonuç çıkar mı
  5. PokeTopu

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

bu çooook uzun süredir böyle migrosta 260 tl falandı bunun aynısı ama tek fark iki tane sandviç geliyordu 1-2 ay önce
  6. PokeTopu

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

İptal geldi
  7. PokeTopu

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

Ben alabildim abim m2 arıyodu ona vercem de iptal havada gelir gibi
  8. PokeTopu

Bu Sistem Bu Fiyata Nasil

Orası öyle tabi arada 6-7k oynuyor o paraya işlemci yükseltmesi bana da daha mantıklı geliyor açıkcası ama tek tek toplamaya kalksan vatandaki sistem 10k falan fazla çıkıyor o yüzden indirimli nvidia sisten bana cazip geliyor tabi kişiden kişiye değişir
  9. PokeTopu

genelde driver sorunları ve nvidia mfg var tek iyi yanı saf güç ben de ucuz olduğu için 9060xt aldım arada bir çıldırtıyor kart onun harici iyi tabii
  10. PokeTopu

kendi hür iradesiyle nvidia değilde amd isteyeni ilk defa görüyom
  11. PokeTopu

Steam De En Büyük İndirim Yaz İndirimleri mi Sonbahar İndirimleri mi?

yaz indirimin büyük olma nedeni genelde gençlerin okullarının bitip harçlıklarını aldıkları zamana denk gelmesinden dolayı diye tahmin ediyorum (karne hediyesi almak gibi düşün) yapımcılarda bunu bildiğinden en büyük indirimlerini yazın yapıyorlar
  12. PokeTopu

5070li sistem vardı vatanda 55k bitmediyse ona bak bi istersen
  13. PokeTopu

Steam De En Büyük İndirim Yaz İndirimleri mi Sonbahar İndirimleri mi?

yaz genelde daha büyük olur steamdbden hangi oyunların hangi indirimlerde ne kadara düştüğüne bakabilirsin
Geri