Bunun yerine 100 ml invictus elixir alın en azından farkınız olur daha da kaliteli tabi 100 ml havaya uçuyo orası öyle bad boy da öneririm o da çok güzel
aynı klavye var ben de mavi herkes çok sesli falan diyorlar da bana sessiz geldi keşke biraz daha sesi çıksaymış diyorum (ilk mekanik klavye deneyimim) kulaklık varken oyunda fark etmiyorum çok ama hissiyat iyi ben 650 falan almıştım f/p kralı şu an benim gözümde
ustam ben araçtan anlamam gencim daha o işlere çok girmedim arkadaş hatasız olur diye cevap yazmak istedim yukarda bilen arkadaşlar bir sıkıntı olmayacağını söylemişler ama birkaç yer de çok kımıldamayan araçlar için frenlerin öyle paslandığını duymuştum yola çıktıkça açılıyor diye biliyorum en...
öyle demeyin ben lisede kimya stajı için bir fabrikada çalışıyordum orda boyası tutmamasına rağmen gönderdikleri çok oluyordu normalde tekrardan banyoya alınıp yıkanması lazım ama sipariş gerekli diye gönderiyorlardı hatasız araç olmaması imkansıza yakındır diye düşünüyorum ama kullanılmış araç...
ustam ilk günler sandık oranı yüksekti de şu an feci düşük 1 saatte falan 2-3 sandık düşüyor bana ve %155 sıradan sandık arttırma oranım var oranı ilk haritadan sonra feci düşüyor 2-3 stade oran %2-3 hatta bazen %1.5 düşüyor ben şansıma 5 dolarlık item çıkardım artı birkaç tane daha çıkardım...
Ben 3 tane samsung saat aldım 2 tanesi geldi birisinin kozmetiğinde nokta yok ve pili iyi diğeri ise ufak çizikler var pil sağlığı ise iyi sonuncuyu bekliyorum ondan da ümitliyim anneme teyzeme kendime 2 bin TL'ye watch 6 aldım daha ne olsun bence denenir pil çok kötüyse iadeyi sor ben sorduğum...
İkinci akıllı saatim geldi watch 6 o da ufak tefek çizikleri vardı rahatsız etmeyecek şekilde onun harici pil sağlığı iyi üçüncü saati bekliyorum bakalım o nasıl gelecek
watch 6 aldım ben tamamdır o zaman bu bilgiyi akılda tutacağım 2-3 gün bir bakalım güncelleme yaptığımdan feci şarj gidiyor birkaç appten uygulama indirdim şarj sağlığını iyi gösteriyor ama samsung kendisi normal gösteriyor emin olamadım birkaç uygulama daha indirim bakacağım şu anlık memnun...
sağ olsunlar demodan çıkartıp göndermişler pil samsungun kendisinde normal yazıyor uygulama indirdim baktım orda iyi yazıyor birkaç gün kullanıp pilin bir günü çıkarıp çıkarmadığına bakacağım bir de garantisi yokmuş sanırım ama 2 bine aldım o yüzden garanti beklemiyorum bir günü çıkartacak bir...