PokeTopu isimli üyenin son içerikleri

1. PokeTopu

27" 2 Adet Monitorle 32" 1 Adet Monitör Takası Mantıklı mı?

Çift monitör candır oyun oynarken sağ monitörden video izleme zevki ayrı güzel ben olsam değişirdim 27x2>34 büyüktür kahvehane matematiği ayrıca o hz olayı aşırı saçma olay ya :D çok takılmamak lazım aşırı e spor odaklı değilse 100 bile yeter 60 hz altına düşmesin yeter ki bu benim düşüncem tabi
  2. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 3444 TL

iptal kokusu alıyorum
  3. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Kooruı Monitör 34e6uc 14 Bin

evet baktım en düşük 1 sene önce 13.500 falan satılmış 1786706321 Konuyu nasıl kapatıyoruz
  4. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Kooruı Monitör 34e6uc 14 Bin

yanlış alarm bu fiyatlara bu tarz monitörler bulunuyormuş en son akakçede geçen aylar fiyattaymış
  5. PokeTopu

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

ben kupona bakıyom free kupon aldım da neye kullancam kupon verdiler mi ondan da emin değilim ama bi bakmak lazım
  6. PokeTopu

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

lütfen evime bir şey yollamayın şey yemek söyleyebilirsiniz ama
  7. PokeTopu

onu yapmak basit ya bi sn bütün bilgile rifşa oldu
  8. PokeTopu

Klavye Önerisi Alabilir Miyim

Dün klavye söyledim msi gk600 klavyenin sesi hoşuma gitti bir de o muadille göre pbt diye bir şey kullanıyormuş böyle 1500-3000 arası bi klavye önerisi alabilir miyim kalın tok sesleri seviyorum ince red tarzı olmasın mümkünse blue çok iyi olur MageGee Light75 1679 tl kuponla falan 1400e...
  9. PokeTopu

iptal gelcek daha gelmedi en azından benimki öyle
  10. PokeTopu

onlar nasıl ki bilmiyorum çok ben aldığıma yakın mı iptal edip söyleyebilirim olmadı zaten kuponda gelcek daha uyguna gelir fareyi almıştım ondan kupon gelir
  11. PokeTopu

bunu alacak para kalmadı kredi kartından almam gerekirde çok arada derede kaldım çünkü dün 2800e msi gk600 söyledim onu geri gönder iadesi derken uğraşmak istemedim ya bir de zaten iptal yicekmiş baksana gelmesi çok zor
Geri