AlimAhmwt
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
2-3k Bütçem var
bu 2si arasında kaldım Yeni Önerilere Açığım
ulugames.com.tr
2k butcede manyetik %75 klavye bulunurmu hocam ?düşünme çek
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
havkh5402-3k Bütçem var
Havit'î kullandım gayet iyi ürün, ama fiyatı ₺2300 olmuş. Gamepower da ona yakın bir ürün.2k butcede manyetik %75 klavye bulunurmu hocam ?
havitinki indirime dusuyomu hocam happy hourda ? bilginiz varmi acabaHavit'î kullandım gayet iyi ürün, ama fiyatı ₺2300 olmuş. Gamepower da ona yakın bir ürün.
Oksitlenmiştir, oksitlenme ne kadar uzun süre kapalı kalırsa yaşanabilir. Şu malzemede yaşanmaz diyemem, bilmiyorum çünkü. Ama bence fiyattan bağımsız çoğu üründe yaşanır.havitinki indirime dusuyomu hocam happy hourda ? bilginiz varmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide bende everest parley vardi 1 2 yil kullandim sonra kaldirdim kutuda 1 yol durdu sonra bi baktim basmiyo tuslari, bu gamepower havit givi markalarda yasananilir bi olaymi yoksa everestin tirtligimi