2k-3k Klavye Önerisi

düşünme çek

düşünme çek
2k butcede manyetik %75 klavye bulunurmu hocam ?

2k butcede manyetik %75 klavye bulunurmu hocam ?
Havit'î kullandım gayet iyi ürün, ama fiyatı ₺2300 olmuş. Gamepower da ona yakın bir ürün.

Ama belirteyim bu ürünlerde ses yalıtımı yok. Switchleri sessiz olsa da keycaps ve kasa plastikleri ses yapıyor. Eğer ses yalıtımı da istiyorsanız MageGee Sky 81 mekanik klavyesi bu bütçelerde alınabilir. Ama manyetik değil.

havitinki indirime dusuyomu hocam happy hourda ? bilginiz varmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide bende everest parley vardi 1 2 yil kullandim sonra kaldirdim kutuda 1 yol durdu sonra bi baktim basmiyo tuslari, bu gamepower havit givi markalarda yasananilir bi olaymi yoksa everestin tirtligimi

havitinki indirime dusuyomu hocam happy hourda ? bilginiz varmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide bende everest parley vardi 1 2 yil kullandim sonra kaldirdim kutuda 1 yol durdu sonra bi baktim basmiyo tuslari, bu gamepower havit givi markalarda yasananilir bi olaymi yoksa everestin tirtligimi
Oksitlenmiştir, oksitlenme ne kadar uzun süre kapalı kalırsa yaşanabilir. Şu malzemede yaşanmaz diyemem, bilmiyorum çünkü. Ama bence fiyattan bağımsız çoğu üründe yaşanır.

Onun dışında %60 ucuz klavyelerde çift basma, yay sesi gibi şeyler sık sık yaşanıyor. Manyetik klavyelerde çift basma yaşamazsınız, ben 4-6 aylık kullanımda da Havit'de yay sesi duymadım. Ama tabii bu bütçelerdeki ürünlerin malzeme kalitesi çok da iyi olmuyor, yay sesi yaşanabilir. En azından %60 Redragon klavyesini test etmiştim, onu aldığım gibi yay sesliydi yani öyle diyeyim.

Ayrıca o klavye çok giriş seviyesi, ₺600-1300 arası satılan çoğu %60 klavye maalesef bayağı ucuz malzemelerden yapılıyor. Ederleri ₺500'se ₺400 kâr ederek satıyorlar gibi düşünün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,125
Üyeler
204,348
Son üye
erenimoo2
Geri