Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri ATTACK SHARK R1 Mouse Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, ATTACK SHARK R1 alınır mı sizce? Yurtdışı diyor vergiyle 1000 küsür lira. Bu bütçede Rampage fln var, ne diyorsunuz? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP4PFRDL/ref=asc_df_B0CP4PJYNQ1715391240000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CP4PJYNQ&linkCode=asn&th=1
  2. MattJohn

Yardım SteelSeries Rival 3 Cam Skatez Takmak?

Merhaba arkadaşlar. Kablolu SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Porge'den yeni mousepad aldım ancak sanki mouse güzel kaymıyor. Sizce yeni skatez mi takmam lazım? Cam skatezler çok kolay kayıyor diye duydum, önerir misiniz? Başka skatez önerisi olan varsa da beklerim. Teşekkürler.
  3. MattJohn

Öneri F/P Mousepad Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Gladius 3 ya da Wraith sitesinden max 2k olacak bir kablosuz mouse alıcam. Bunun için de güzel bir mousepad almak istiyorum. Piyasa hakkında fikrim yok o yüzden bir bütçe belirlemedim ancak aşırı ucuz ve kalitesiz ya da pahalı olmasın, orta ayar F/P bir şey olsun. Önerilere...
  4. MattJohn

Öneri Kablosuz F/P Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, kablosuz mouse almak istiyorum. Aradığım özellikler; * Siyah ya da kapalı bir renk olsun. * Dandik bir marka olmasın. * Solda iki tane makro tuşu olsun. Bütçe 1500 civarı diyelim, biraz daha yükseğe kaliteli bir mouse için çıkabilirim.
  5. MattJohn

Yardım Yeni Fareye Alışamama Sendromu

Arkadaşlar 6 yıldır Rampage SMX-R12 Hawker kullanıyorum. Bir hafta önce hem artık sıkıldığımdan hem de bataryası az gitmeye başladığı için yeni bir mouse aldım, SteelSeries Rival 3. Ancak bu mouse diğerine göre baya alçak, uzun süredir yüksek mouse kullandığımdan mı yoksa benim elimin şeklinden...
  6. MattJohn

Fiyat performans mouse

Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Fiyat performans ürünü olan bir mouse arıyorum. Tercihim kablosuz ama kablolu da olur. Bütçe ise 400 lira, daha ucuza bulabilirsem benim için daha iyi olur tabii ki. Aradığım özellikler; 1) Eğer kablosuz ise şarjının uzun süre gitmesi. 2) Sol kenarda en az iki...
Top Bottom