Arama sonuçları: *

1. Remi

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

Yurtdışı işini şahsen güvenli bulmuyorum. Risk alma taraftarı değilim şahsen bence iPhone se4 bekleyin eğer tatmin ederse sizi ona geçiş yapabilirsiniz.
  2. Remi

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 73999 TL

Mantıklı bir yorum aldığıma sevindim, bahsettiğiniz GOS'u silme yönteminden bahsetmeme sebebim cihazın fabrikasyon çıkışlı hallerini baz alıyor olmam standart bir son kullanıcı açısından baz alıyor olmam. İşlemcilerde throttle olması aslında kötü ya da yanlış bir şey değil markalar cihazları...
  3. Remi

Kaynağı var bakıp ona yorum yaparsanız daha mantıklı tartışabiliriz, güncel iPhone cihazlar Resident Evil 2, Asassins Creed tarzı oyunları oynatabiliyor herhangi bir sorunu olmadan. Kaynakta Xbox Series S ile kıyasta bulunmakta kendi çıkarımlarınızla değil argümanlarla yorum yapın. İddianız yok...
  4. Remi

Aşağısında spoiler baloncuğu içine aldığım yerdeki üstteki linklere tıklarsanız görebilirsiniz kaynağını. Keşke biraz da bakarak yanıt verseydiniz. Telefon konuları benim derdim değil hobim, tartışmayı da severim yani insanlar iPhone alsın Samsung sevmesin diye yazmıyorum bu benim derdim değil...
  5. Remi

16pro max vs 17 pro max

Enflasyonist ortamda parayı bekletmeye gerek yok bence ve 16 Pro Max'i almanızı tavsiye ederim. Buraya da katılıyorum. Çok bekletmeye gerek yok eğer aşırı aşırı beğenirseniz iPhone 17 Pro Max'i iPhone 16 Pro Max'in üzerine ufak bir fiyat eklemesi yaparak geçiş yapabilirsiniz.
  6. Remi

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Teşekkür ederim hak veren birilerini gördüğüme sevindim
  7. Remi

Biliyorum biliyorum iyi yapmışsınız insanlar gereksiz yere fanboyluk yapıyorlar artık herkese kendi üslubunca cevap vermeye başladım en hayırlısı böyle galiba çok kanser etmiyor
  8. Remi

Fenerli olan ben bile utandım şu yazıdan dolayı
  9. Remi

Savunacak çok fazla argümanım var öncelikle daha en basiti olan birkaç mesaj altta olan kamera konusuna bir yorum yaptığını göremedim. Ayrıca özel olan bir olayı genele vurmuyorum. Olan şey zaten bu 2025 yılında Samsung S25'in en öne çıkan özelliği yapay zekası ve arayüz akıcılığı. (Yapay...
  10. Remi

Ay falan çekilir işte adamlar 3 senedir ay fotoğrafı çekiyoruz diyerek kamera pazarlıyorlar. Cilt renklerine falanda çalışmaları gerekiyor.
  11. Remi

Evet yıl 2025 olmuş en yeni telefonlarının en öne çıkan özelliği ana menüde kasmayıp hızlı hızlı uygulama açabilmesi, neyle kıyaslayabilirsin ki bambaşka bir büyüklük
  12. Remi

Satıcıdan dolayı fake mi diye düşündürmedi değil ama fiyatlarının bu kadar kolay erimesi tüketici açısından da kötü lansman günü alanlara yazık olmuş yakında ip 16 fiyatına falan inecek heralde Herhangi bir iPhone ile mukayese edilemez üzgünüm
  13. Remi

SIVI SOĞUTUCU KABLOLAMASI NASIL YAPILMALI

Fan hızını kastediyordum ve 12v güç alabilir o konuda bir sorun yaşamazsınız ama biosdan yine de voltajı kontrol etmek iyi olabilir
  14. Remi

o zaman sys fan 1 girişine tak ancak biosdan hızını ayarlamayı unutma
  15. Remi

Anakartında AIO Pump girişi var mı eğer varsa oraya takabilirsin ama yok diye hatırlıyorum yoksa SYS_FAN 1 girişine takabilirsin, ama fan hızını biosdan manuel olarak ayarlaman gerekebilir. Full speed moda alabilirsin soğutmada sorun yaşamamak için.
  16. Remi

Merhabalar kullandığınız sistem bileşenleri nelerdir ona göre yardımcı olalım
  17. Remi

🔥İndirim 🔥Eti Cicibebe Bisküvi 1000G 100.79TL🔥

fiyatı aynı gibi bir şey %20 gramajdan kısıp %20 fiyat kırpılmış tercih edilebilir
  18. Remi

Cemaatleyken cemaate uyuyorum orada bir sorun olmaması için. Kendim evde kılıyorken bahsettiğim şekilde kılıyorum. Maide Suresi 101-102. Ayet "Ey îmân edenler! Size açıklandığı zaman hoşunuza gitmeyecek şeylerden sormayın! Buna rağmen Kur’ân vahyedilirken (Peygamber aranızda olduğu zaman)...
  19. Remi

En başta abdest alıyorum sadece 4 farzıyla birlikte ardından kıbleye yöneliyorum kıyamda duruyorum rükuda eğiliyorum secdeye kapanıyorum ve Allahı anıyorum bu kadar. Kuran'a göre namaz bu kadardır şurada şu sureyi okuyun burada şunu diyin şu duayı okuyun diye geçmez ya da rekat sayısı verilmez.
Top Bottom