Bu böyle devam edecek ki 17 beklicen 17 Alcan bı bakcan 18 gelcek 18 alcaklar 19 gelcek böyle devam ediyor bence hiç uzatmaya gerek yok 16pro max al zaten gayette yeterli bı telefon 16-17 arasında pek fark olacağını düşünmüyorum iPhone dışı bi marka da bakabilirsin fln veya iki telefon yaparsın yarı fiyatına biri iş kamera için kaliteli bi telefon diğeri yarı fiyatına oyun telefonu olur fln ama illa iPhone alcam diyorsan 16 pro Max al sorun yaşamazsın 17 18 çıksa bile öyle aman fark olacağını sanmıyorum gereksiz olur beklemek direkt alabiliyorsan 16 almak daha mantıklı tavsiyem bu <3Merhaba arkadaşlar 16pro max geçmek istiyorum ama iphpne 17 de büyük farklar olucak diyorlar sizce beklemelimiyim
S22 ultra modelindenhangi telden geçmeyi düşünüyorsunuz
Bende böyle düşünüyordum ama internette gezerken sızıntıları görünce farklı tasarımlar vs. insanlar çok farklı bir telefon gelicek dediği için biraz düşünmedim değilBu böyle devam edecek ki 17 beklicen 17 Alcan bı bakcan 18 gelcek 18 alcaklar 19 gelcek böyle devam ediyor bence hiç uzatmaya gerek yok 16pro max al zaten gayette yeterli bı telefon 16-17 arasında pek fark olacağını düşünmüyorum iPhone dışı bi marka da bakabilirsin fln veya iki telefon yaparsın yarı fiyatına biri iş kamera için kaliteli bi telefon diğeri yarı fiyatına oyun telefonu olur fln ama illa iPhone alcam diyorsan 16 pro Max al sorun yaşamazsın 17 18 çıksa bile öyle aman fark olacağını sanmıyorum gereksiz olur beklemek direkt alabiliyorsan 16 almak daha mantıklı tavsiyem bu <3
Ne zaman öyle deseler nerdeyse yine aynı görünüşte gelmedi ama yalan muhtemelen ben öyle düşünüyorum değişmez bence aynı olur <3S22 ultra modelinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende böyle düşünüyordum ama internette gezerken sızıntıları görünce farklı tasarımlar vs. insanlar çok farklı bir telefon gelicek dediği için biraz düşünmedim değil
Enflasyonist ortamda parayı bekletmeye gerek yok bence ve 16 Pro Max'i almanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar 16pro max geçmek istiyorum ama iphpne 17 de büyük farklar olucak diyorlar sizce beklemelimiyim
Buraya da katılıyorum. Çok bekletmeye gerek yok eğer aşırı aşırı beğenirseniz iPhone 17 Pro Max'i iPhone 16 Pro Max'in üzerine ufak bir fiyat eklemesi yaparak geçiş yapabilirsiniz.Bu böyle devam edecek ki 17 beklicen 17 Alcan bı bakcan 18 gelcek 18 alcaklar 19 gelcek böyle devam ediyor bence hiç uzatmaya gerek yok 16pro max al zaten gayette yeterli bı telefon 16-17 arasında pek fark olacağını düşünmüyorum