Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

saatime kordon arıyorum?

herkese merhabalar bana bu kordonlardan lazım da nerde bulabilirim trendyolda vb. baktım ama bulamadım bu siteye de güvenemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  2. emirhan1234

Bu site güvenilir midir?

Herkese merhabalar dış filtre almak istedim de bu siteden sizce güvenilir midir yardımcı olabilirseniz sevinirim https://atakanpetshop.com/tetra-ex-700-plus-dis-filtre
  3. emirhan1234

Sizce bu filtre nasıldır?

Herkese merhabalar 160lt akvaryum için almayı düşünüyoruz da sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.hepsiburada.com/tetra-ex-700-plus-dis-filtre-1040lt-saat-dolu-pm-HBC0000426BOZ
  4. emirhan1234

bu dış filitre nasıldır?

Herkese merhabalar akvaryum için dış filtre almaya karar verdikte sizce bu fitire nasıldır ve amazondan alacağım fakat gönderen amazon germany olduğu yazıyor üstüne vergi vb. ücret gelir mi yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  5. emirhan1234

savaş uçağı fotoğraf önerisi?

Herkese merhabalar odamın duvarına bastıracağım da F-16 Fighting falcon veya F-4 Phantom olabilirse sevinirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  6. emirhan1234

300TL civarı Lehim seti önerisi?

Herkese merhabalar ben Lehim seti arıyorum da ısısı güzel bir lehim seti istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

500-600tl saat önerisi?

Herkese merhabalar ben fotoğraftaki gibi saat istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim (bütçe esnekliği yapabilirim.)
  8. emirhan1234

bu akıllı saat nasıldır?

herkese merhaba ben bu saati beğendim de sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D...
  9. emirhan1234

Türk hava kurumuna nasıl üye olabilirim?

Herkese merhabalar ben Türk hava kurumunun şubesine gittim fakat kapalıydı online olarak üye olabilme gibi bir şansım var mı ya da ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  10. emirhan1234

Savaş uçakları ile ilgili dekorlar?

herkese merhabalar ben odama koyacağım da F-16 vb. farketmez dekoratif birşeyler önerebilirseniz sevinirim :D
Top Bottom