Sen marka model tavsiyesi istememişsin ki direkt araba istemişsin yani öneride bulunacak kişiler ya satıcı olması gerek yada tavsiye ettiği arabayı bilip...
aynı kurstan alırsan bir kaç dersini sayabilirler belki 3. sınıftan direkt devam edersin!
Öyle bir şey yok, parasını verip en baştan alman lazım motor...
Araba sürmekten gram haz almam ve sevmem. Bir de üstüne üstlük denilen her şeyi yapmama rağmen araba istop edip duruyor artık iyice soğudum arabadan. 1 ay...
Ayağını devriyajdan yavaş bir şekilde kaldırmadığın için stop ediyor muhtemelen sürdükten sonra keyifli gelir 3. de kalırsan en baştan başlaman gerekiyor...
Herkese merhabalar tüm derslerden youtube için video ders kitaplarını topladım bir geometri kaldı amacım özel ders almak yerine youtubeden çalışarak...
Götürdüm o da çözemedi anakartında problem vardır vb. Dedi 500tl istedi burada kalsın dedi bende yok dedim aldım eve getirdim başka bilgisayarcıya gittim...
ben direkt bilgisayarcıya götüreceğim bakalım zaten klavye soketinde de problem var sanırım dolap tan klavye aldım çalışmadı eskisini takıyorum çalışmıyor...