Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

500k ya araba önerisi?

yeni bir konu açtım da ona da bakabilir misiniz 500k ford custom önerisi diye
  2. emirhan1234

500k ya ford custom önerisi?

Herkese merhabalar şuan aktif olarak Citroen berlingo 2018 kullanıyorum fakat yük eşya vb. taşınması zor olduğu için ailecek Ford custom bakıyoruz düşük km li güzel bir ford custom önerebilirseniz sevinirim
  3. emirhan1234

500k ya araba önerisi?

valla ne yapayım bilemedim
  4. emirhan1234

500k ya araba önerisi?

piyasa yapacağım araba yok valla
  5. emirhan1234

500k ya araba önerisi?

Herkese merhabalar km si 200 üstü olmayan tramesi vb. çok aşırı olmayan boyası da aynı şekilde bi araba bakıyorum önerebilirseniz sevinirim
  6. emirhan1234

Askerliği nasıl uzatabilirim?

Herkese merhabalar ben geçen sene de bu sene de üniye gidemedim ve kalmış 2 ay 25 gün sizce nasıl uzatabiirim tecil nasıl olur internetten olur mu yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

Ek tercihler için site önerisi?

Herkese merhabalar kılavuza baktım da 533 sayfa gerçekten çok karışık olduğu için hiçbirşey anlamadım o yüzden ek tercihlerim için bir site öneriniz var mıdır aynı yök atlas gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  8. emirhan1234

Media markt fatura hakkında

sanırım onu vermedik
  9. emirhan1234

Media markt fatura hakkında

herkese merhaba 2024 ay ve gün bilmiyorum grundig kahve makinesi aldık fakat 2 gün önce bozuldu ve yakınımda olan beko/grundig yetkili servisine gittim bu arada ürünün kutu ve faturasını atmıştm ve yetkili servis nereden aldıysam oraya gidip e-fatura isteyebileceğimi söyledi ücretsiz...
  10. emirhan1234

Ek tercihler sizce ne zaman açılır?

Herkese merhabalar YKS ilk yerleştirmelerde malesef yerleşemedim 24 tane tercih yapmama rağmen fakat baya oldu ek tercihler ne zaman açılır sizce hala tercih yapamadım malesef :(
  11. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Anladım farklı yerlerde olduğundan farkı olur diye düşünmüştüm
  12. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Kamyo nasıl :) 1757280139 İntibakta mı
  13. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Kho'damı okuyorsun
  14. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

neden ki
  15. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Heee ben seni kara harp okulu sanıyordum öyle bi konundan hatırlıyormuşum Hava.Asb.myo nasıl reis merak ediyorum son senem kaçıncı sınıfsın bu arada 1757279472 Tutmuyor malesef tutsa kesin olarak yazacağım bölümler arasındaydı 1757279502 Bunlara bakacağım teşekkür ederim bu bölümlerden birisi...
  16. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Ösu nasıl oluyor zorluğu vb.
  17. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Alt yapılar teknikerliği Bankacılık ve sigortacılık(puan tutuyor diye yazdım.) bilgisayar destekli tasarım ve animasyon dış ticaret elektrikli cihaz teknolojisi elektonik haberleşme teknolojisi elektronik teknolojisi endüstri ürünleri tasarımı imalat yürütme sistemleri operatörlüğü inşaat...
  18. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

neden ki Msü okuyor musun bu arada öyle bir konun aklıma geldi de
  19. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Yani uzman çavuş olabilmek için kpps şartı mı var Türk Silahlı Kuvvetlerinde
  20. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

peki o zaman uzmanlığa falan bakmam baktıracağım organlara da 2 yıllık bölümler düşünüyorum yapacağım tercihleri de yazayım mı hangilerini yapacağım konusunda kararsızım da askerde Astsubay olarak devam edebileceğim bölümler olmasını istiyorum da
Geri