Herkese merhabalar şuan aktif olarak Citroen berlingo 2018 kullanıyorum fakat yük eşya vb. taşınması zor olduğu için ailecek Ford custom bakıyoruz düşük km li güzel bir ford custom önerebilirseniz sevinirim
Herkese merhabalar ben geçen sene de bu sene de üniye gidemedim ve kalmış 2 ay 25 gün sizce nasıl uzatabiirim tecil nasıl olur internetten olur mu yardımcı olabilirseniz sevinirim
Herkese merhabalar kılavuza baktım da 533 sayfa gerçekten çok karışık olduğu için hiçbirşey anlamadım o yüzden ek tercihlerim için bir site öneriniz var mıdır aynı yök atlas gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
herkese merhaba 2024 ay ve gün bilmiyorum grundig kahve makinesi aldık fakat 2 gün önce bozuldu ve yakınımda olan beko/grundig yetkili servisine gittim bu arada ürünün kutu ve faturasını atmıştm ve yetkili servis nereden aldıysam oraya gidip e-fatura isteyebileceğimi söyledi ücretsiz...
Herkese merhabalar YKS ilk yerleştirmelerde malesef yerleşemedim 24 tane tercih yapmama rağmen fakat baya oldu ek tercihler ne zaman açılır sizce hala tercih yapamadım malesef :(
Heee ben seni kara harp okulu sanıyordum öyle bi konundan hatırlıyormuşum Hava.Asb.myo nasıl reis merak ediyorum son senem kaçıncı sınıfsın bu arada
1757279472
Tutmuyor malesef tutsa kesin olarak yazacağım bölümler arasındaydı
1757279502
Bunlara bakacağım teşekkür ederim bu bölümlerden birisi...