emirhan1234 isimli üyenin son içerikleri

1. emirhan1234

Üniversite İçin Tavsiyeler

ders seçimi yaparken fazladan ders seçebiliyorsam seçsem mesela direkt benim okulum 3+1 sistemine sahip 2. sınıf 2. dönem staja gidiyorum o zaman 2. sınıfın başında mı yaparım stajı ve güz döneminde bitirmiş mi olurum üniversiteyi
  2. emirhan1234

Üniversite İçin Tavsiyeler

Herkese merhabalar Tavşanlı Myo Otomotiv Teknolojisi bölümünü kazandım ve kayıt yaptırdım kyk düşünüyorum sizce ne yapmalıyım nerelere dikkat etmeliyim ve biryerde görmüştüm 11 ayda 2 yıllık bölümü bitir diye sizce bu mümkün olur mu ve bölümüm 3+1 sistemine sahip 2. sınıf 2. dönem staj yapacağım...
  3. emirhan1234

Kpss ile Dgs Arasındaki Fark Ne?

ne yapsam mantıklı olur ikisine de çalışmak istiyorum iki sınava da girmek istemiyorum kpss olmazsa dgs den bölümü yükseltirim diye düşündüm konuları aynı mıdır
  4. emirhan1234

hem kpss nin orta öğretim lisan ön lisans olarak konu farkı ve kpss ile dgs konuları arasında bir fark var mı kitaplarımı ona göre alacağım
  5. emirhan1234

öyle fakat dgs konuları ile kpss konuları arasında bir fark var mı kitapları ona göre alacağım da
  6. emirhan1234

Herkese merhaba. YKS'den 2 yıllık bir tercih vereceğim ve 2 sene sonra DGS ve KPSS'ye girmek istiyorum. Sizce arasındaki farklar nelerdir? Ve üniversiteye yerleştikten sonra hemen sınavlara çalışmaya başlayacağım ve kitap öneriniz var mıdır? Ben bu seti buldum. DGS kitabı almama gerek olur mu...
  7. emirhan1234

Grok Benden Habersiz Kartımdan Para Çekti

gerçekten candır 1300tl gitti resmen almaya çalışıyorum
  8. emirhan1234

sorma gitti param ya bi de normal hesabımdan kartı sildim sonra bi anda meğersem çekmiş öbürki google hesabımdan 1785347016 x hesabıyla ilgili bir sayfaya attı müşteri hizmetleri gibi biryer var fotoda görüldüğü üzere oraya yazdım mail olarak dönüş yapacağız gibi bir şey gelmişti hala bekliyorum...
  9. emirhan1234

Herkese merhabalar ben groğa 1 haftalık üye olmuştum sonra kartı iptal ettim fakat 1300tl para çekmiş direkt desteklerine yazdım bekliyorum ama 2 tane hesabım vardı bunları karıştırdı sanırım ne oldu bilmiyorum parayı geri almam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim fotoları sıralı atmadım...
  10. emirhan1234

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

direkt hoparlörün + hattı kondansatör üzerinden mi geçiyor araya bir kondansatör atıyoruz yani 1785014490 şuan elimde 5 i samsung 5 i philips olmak üzere 10 tane hoparlör var ve samsungun subwofferi var hepsini tek amfide birleştirmek istiyorum zamanında amazondan aldığım amfide
  11. emirhan1234

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

Merhaba nasılsın ben hala kullanmaya devam ediyorum ama youtubeye hala koyamadım yeni 2 tane tweeter aldım ve bass ya da hoparlörleri güçlendirmek için kondansatör koyuyorlar o nasıl oluyor
  12. emirhan1234

Google duolingo 970tl çekti

Herkese merhaba ben duolingo 1 haftalık deneme sürümünü kullanıyordum aboneliği iptal etmemişim ve kartın içerisinde bir miktar para vardı bi baktım 970tl 1 yıllık üye olmuşum bunu iptal ettim fakat ne yapabilirim bilmiyorum parayı almam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim
  13. emirhan1234

Ptt kargo Şaka Mı Yapıyor

hangi ptt şubesinden geliyorsa oraya gidipte şikayet edemez mi
  14. emirhan1234

2500-3000TL arası drone önerisi?

Herkese merhabalar ben kameralı drone almayı düşünüyorum çekim vb. Yapmak istiyorum sizce ne alabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  15. emirhan1234

Para kazanmak istiyorum

işte nasıl başlayacağımı bilmiyorum güzel iş te
Geri