Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

7 mirasçının 1’i ile anlaşamıyoruz

Dostlar selam. Dededen kalma arsa var. Bu arsayı satmak istiyoruz ve 7 mirasçı var. Arsa vefat eden dedemin adına ve her mirasçının imzası olmadan satılmıyor. Şimdi bu 7 mirasçının 1’i (amcam olur kendisi) hep bir mevzu çıkarıyor ve olay patlıyor, reddediyor. Şimdi biz bu amcam olacak şahsın...
  2. Berk Atmaca

KYK Bursum var. Hiç ihtiyacım yok. Nasıl değerlendirebilirin?

Arkadaşlar kendim çalıştığım için kyk'dan gelecek 2k'yı hiç harcamamayı düşünüyorum. Sizce dolar mı alayım yoksa altın mı alayım her ay? 24k ödemesi olacak sene sonunda. Sizce ne yapayım? Ben daha güvenilir olduğu için altın diyorum siz olsanız ne yapardınız mesela?
  3. Berk Atmaca

EVDE AŞIRI FAZLA SİVRİSİNEK VAR

Bu iğrenç yaratıktan günde 15-20 tane öldürüyorum. Evin her köşesine ilaç sıkıyorum yok abi her gün yine aynı. Açık yerde yok. Nasıl giriyorlar nasıl çıkıyorlar anlamıyorum. BU LANET SİNEKLERDEN NASIL KURTULURUM? İlaç milaç demeyin almadığım ilaç kalmadı
  4. Berk Atmaca

Ehliyeti eve getirmediler?

Dostlar ben mi yanlış biliyom yoksa sistem mi değişti? Gidip almam mı gerekiyor? Eve gelmiyorsa niye kargoya verdiler bunu?
  5. Berk Atmaca

Ehliyeti teslim almak için şubeye mi gitmem gerekiyor?

Az önce şöyle bir mesaj geldi. Müracatınız halinde teslimi sağlanacaktır vs yazmış. Eve kadar gelmiyor muydu bu?
  6. Berk Atmaca

Ehliyet harcını nereye yatıracağım?

Agalarım nüfus müdürlüğünde randevum var. Gitmeden harcı yatırmak lazımmış. Nereye yatıracağımı bilmiyorum. Birisi ptt diyo birisi ziraat atmsi diyor. Tam bilen var mı ya
  7. Berk Atmaca

Şu tarz görsellere ne ad veriliyor?

Arkadaşım merak etmişte ne ad veriliyor bilgisi olan var mı?
  8. Berk Atmaca

bilgisayar programcılığı grafiker olarak staj yapabilir mi

soru başlıkta kankalar. bilgi işlemde staj yapmak istemiyorum
  9. Berk Atmaca

Nasıl pasaport alabilirim? Öğrenci

Dostlar selam. Öğrendiğim kadarıyla üniversite öğrencisiysek 250tl gibi bir ücretle harçsız vs pasaport almamız mümkünmüş. Araştırdığım kadarıyla birim öğrenci işlerinden öğrenci belgesi almamız gerekiyormuş fakat benim alma şansım yok. Normal direkt çıkarıp gitsem oluyor mu? Şehir dışındayım...
  10. Berk Atmaca

GSS'e 3k borcum var?

Arkadaşımın yönlendirmesiyle Genel Sağlık Sigorta borcuma baktım. 3k borcum var. Ben anlamadım okuyorum ben ve okuduğum halde bana bu borç nasıl yansıtılıyor anlamadım. Bilgisi olan yazabilir mi?
  11. Berk Atmaca

Youtube'da neler izliyorsunuz?

Soru açık. Daha çok neler izliyorsunuz ya da neler izlemekten hoşlanıyorsunuz? Sadece merak ettim :)
  12. Berk Atmaca

Arsa'nın içinden yol geçiyor mu nasıl emin olabiliriz?

Dostlar selam karışık bir durum var. Öncelikle miras meselesi olduğunu belirteyim. Bizim uzak bir köyde 13.781 metrekare tarla var. Bu tarlanın içinde yol projesi varmış. https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ dan sorguladım yol görünmüyor. Sanırım proje diye. Satılma mevzusu oldu ve bu yol olayı...
  13. Berk Atmaca

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde...
  14. Berk Atmaca

Lol esnek gelecek 1 kişi lazım

nick kiss and hug çabuk lazım
  15. Berk Atmaca

Arkadaşıma valorant editi yaptım.

Dostlar selam. Olayı özet geçicem. Ben editörlük yapıyorum ve arkadaşlarımda beni darlıyor eğeğe banada yap. Para isteyince YAWW BİZ ARKADAŞIZ KARDEŞİZ zart pırt falan diyorlar. Canım sıkıldı böyle bir edit yaptım peşimi bıraklar mı...
  16. Berk Atmaca

Elinizde sprey boya var. Bomboş bir duvara ne yazardınız?

Dostlar az çok graffiti yapmaya merakım var. Elinizde sprey boyalar var ve 1-2 kelime bir şey yazacaksınız. İstediğiniz dilde tab2. Ne yazardınız? Kendi odama bir kaç bişi yaptım. Büyükçene bişi daha yapmak istiyorum. Fikir alış verisi olsun diye açıyorum konuyu. milletin duvarını boyamak gibi...
  17. Berk Atmaca

"Sahibinden EFT/HAVALE ile her yere kargo yaparım" diyen birisi hakkında

Şunu yazan bir ilan gördüm. Aradığım bir üründü. Param güvende açmıyor. Güvenmeli miyim yoksa unutayım mı? Acil satmalıyım dedi ama 24'ünde alacam diyince beklerim dedi. Ne diyorsunuz bu işe?
  18. Berk Atmaca

Motorla ufak bir kaza yaptım. Kim haklı?

Arkadaşlar bugün yolda sakince giderken önüme görmediğim noktadan araba atladı bende frene bastım duramadım zaten mesafe kısaydı baya kaldırıma çıktım. Araba da kaldırımın üstüne çıkıp avluya giriyordu. Çarptım ama arabada çizik bile yok. Adam büyük olduğu için bana kızdı bağırdı. Yola bakmadan...
  19. Berk Atmaca

3-5Tl kazanabileceğim bir iş arıyorum.

Arkadaşlar video kurgu/edit yaparak video başına 45tl alıyordum (1080p60fps 20kbitrate) Bu videoları kurgulamak 4-5 saatimi alıyor. Sınav öğrencisiyim. Bu kadar vakit ayıramam. Bilgisayar ile yapabileceğim bir iş arıyorum. Amacım okul harçlığı yemek parasını çıkarmak. Hani böyle bir şey hakkında...
  20. Berk Atmaca

2. el ürün alıyorum. Fatura yok. Kimlik fotokobisi istesem olur mu?

Soru başlıkta. Telefon alıcam. Fatura yok kutusu var. Faturasız ürün almak pek mantıklı değil. Güvenirlik açısından ne yapmam daha mantıklı olur? Ben kesin alıcam bu telefonu. Kimlik fotokobisi istesem olur mu? Adam yanlış karşılamasın şimdi. Telefoncudan vesaire de almıyorum. Ne önerirsiniz?
Top Bottom