Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Evrende herşeyin rastgele olması

kardesim benim bir inancın var çok iyi bir şey kendine göre doğru olan yoldan gitmek istiyorsun bunu anlayabiliyorum. dine yönelmek seni iyi yapmaz kötüde yapmaz. inancını baskalarına kanıtlamana gerek yok. sana tavsiyem dinini, paylaştığın videolar gibi yerlerden öğrenmek yerine git kendi...
  2. Berk Atmaca

Ben gidiyom ya geçenki reis gelsin. Bugün sarmadı.
  3. Berk Atmaca

Yani mesele o, adam müslüman. Cezalarını çekip cennete gidecek elbette. Neden? İmanı var. Ama diğer senaryoda adam iyi fakat müslüman değil. Cehennemde sonsuz azap çekmesi mantıksız. Ya da şöyle bi senaryo daha oluşturalım. İyilik meleğinden hallince bir eleman düşün ama adam ateist, sonsuz...
  4. Berk Atmaca

Kanka ben şunu öğrenmek istiyorum; ben farklı bir dine mensup bir ailede doğsam ve hayatım boyunca iyi bir insan olsam ama müslüman olmasam iman etmesem. Bunun sonucu ahirette cehennem olmuyor mu? Ayette bahsedilen şey bir başkasının günahlarını bizim çekmeyeceğimizi anlatıyor.
  5. Berk Atmaca

Reis mesele örnek vermekle anlatmak değil, mesele anlamak istemeyen kitle veya karşı görüşü küçük görme yoksa on numara konuşulur
  6. Berk Atmaca

Abi dur bi sen ya :D
  7. Berk Atmaca

Allahı'ı kim yarattı? Zaten vardı. Evreni kim yarattı? Allah. Evrende zaten vardı şeklinde olamaz mı peki?
  8. Berk Atmaca

Doğrusu ne peki?
  9. Berk Atmaca

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? Hadi bunuda cevaplayın hadi!!
  10. Berk Atmaca

Bunun cevabını verebilecek birisi var mı?
  11. Berk Atmaca

Sen neyin peşindesin birader? Ne neden gelmiyor? Ay mı neden gelmiyor? https://googledaariyim.com/?q=Ay+neden+d%C3%BCnyaya+%C3%A7arpm%C4%B1yor%3F
  12. Berk Atmaca

Kafayı yedim. Adam bana ayın büyüklüğünde bir meteor dünyaya çarpsa atmosfer korur mu diye soruyor. Şöyle hissettim yemin ederim ya!
  13. Berk Atmaca

YASasdaskd sence engelleyebilir mi? Ay diyorsun AY AY! Ya yeter kafanı kullan gözünü seveyim. Seni reelde görsem seni benden kim koruyup engelleyecek gibi bir soru soruyorsun kurban olduğum.
  14. Berk Atmaca

Yıldızlar nasıl ölüyor? Anlatır mısın rica etsem
  15. Berk Atmaca

Evet kanka bozuk.
  16. Berk Atmaca

ATMOSFER. Araştır. Bende bundan bahsediyorum. Sürtünme cart curt kütle çekim diyorum. Kalkmış son 2000 yıl diyorsun. Be kardeşim son 2000 yıl içinde koca meteor çarpsa sen bunu yazamazsın helak olup gitmiştik. Yani sana şey mi dememi bekliyorsun; Allah gücü ve kudretiyle meteorları savuşturuyor...
  17. Berk Atmaca

Kanka ciddi misin? Dünya 100kg hayal et. Meteor 1kg. Nasıl düşmemeleri gerekir. Düz mantıkla düşüneceksen bu cevabıma karşılık verme lütfen olur mu? Ya o kadar şey anlattım bunu mu anladın cidden yazık ulan yazık boşuna yazıyoruz. Cahil kalmayın ya.
  18. Berk Atmaca

Hiç mi çarpmıyor? En son çarptığında dinozorlar rahmetli olmuştu. Çarpsa ne olur düşün kankim. Birde atmosfere bir çok gök taşı giriyor. Dünyanın zeminine inemeden sürtünmeden yanıp bitiyorlar. Erişenlerde zaten haber oluyor.
  19. Berk Atmaca

Gt 1030 oc nasıl yapılır

Sakıncalı değil. Bilmeden yapacağı için oyuna girip hata aldığında (başıma çok geldi) korkabilir. Yönlendirenler forum üyeleri olduğu için istenmeyen durumlar başına gelebilir. Ayrıca Gt 1030'un overclockla iyi bir performans vereceğini zannetmiyorum. Ben GTX 760'la merakımdan yaptım sıralarda...
  20. Berk Atmaca

Güneşin kütle çekimi, ayın kendi kütle çekimi, dünyanın kütle çekimi, diğer gezegenlerin kütle çekimleri vesaire. O kadar kolay olmuyor o işler.
Top Bottom