Neler Yeni

Evrende herşeyin rastgele olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
yolcu arslan
Şu herife bak tesadüfen duruyor orada

4dgi3nj.jpg

1739826088163.png

Hanımefendi yolda gelirken tesadüfen bir gül buldum benimle tesadüfte olsa evlenebili misin. Bu güzellik tesadüfle olmalı desem ayıp etmiş olur muyum?!!

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sami Yusuf Aksu
Dayı ben uzun zamandır böylesine denk gelmemiştim diyeceğim ama, geçen denk geldiğimizde ayrı bir olaydı jsjsnsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shsjjsjsjsjsjsbshshshsbshshshshsusjdhssuhshwuhsjsjshbshsbsysbsshhsbsusbahsushshshs
sence gezegenler tesadüfen nasıl sıralandı ve niye dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Güneşin kütle çekimi, ayın kendi kütle çekimi, dünyanın kütle çekimi, diğer gezegenlerin kütle çekimleri vesaire. O kadar kolay olmuyor o işler.
Bu durumda Meteor'lar da kendi kütle çekimi, Güneşin vs. Dünya'ya düşmemeleri gerekir.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Enes Budak

4dgi3nj.jpg

Alıntıyı görüntüle

Hanımefendi yolda gelirken tesadüfen bir gül buldum benimle tesadüfte olsa evlenebili misin. Bu güzellik tesadüfle olmalı desem ayıp etmiş olur muyum?!!
Öhhh be , o son fotoğraf ne oğlum, bu işin sonu hayır değil.

En son "bu mantar, .." diye girecek vallaha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumda Meteor'lar da kendi kütle çekimi, Güneşin vs. Dünya'ya düşmemeleri gerekir.
Kanka ALLAH KİTAP AŞKINA BİRTANE yerçekimi videosu izle gel.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyor
Hiç mi çarpmıyor? En son çarptığında dinozorlar rahmetli olmuştu. Çarpsa ne olur düşün kankim. Birde atmosfere bir çok gök taşı giriyor. Dünyanın zeminine inemeden sürtünmeden yanıp bitiyorlar. Erişenlerde zaten haber oluyor.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

4dgi3nj.jpg

Alıntıyı görüntüle

birader sen sorunlu sıkıntılı falan mısın atma artik alakasız fotoğraflar

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Kanka ciddi misin? Dünya 100kg hayal et. Meteor 1kg. Nasıl düşmemeleri gerekir. Düz mantıkla düşüneceksen bu cevabıma karşılık verme lütfen olur mu? Ya o kadar şey anlattım bunu mu anladın cidden yazık ulan yazık boşuna yazıyoruz. Cahil kalmayın ya.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Enes Budak
sence gezegenler tesadüfen nasıl sıralandı ve niye dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyor
Dünyanın kendi atmosferi var , ama konu bu değil, gezegenlerin böyle sıralanması da çok alakasız. Kanka katrilyon X katrilyon X katrilyon gezegenin birinde şans eseri şartlar uygun düşmüş, dinazorlara da bir tane meteor çarpmış yoksa yine evrimleşemeyeceksin, fırsat vermiyorlardi memelilere, diyorsun ki nasıl bu kadar kusursuz. Bizim dünyamız kusursuz falan değil zaten ama velev ki kusursuz olsun(kesinlikle değil), peki canlılık olmayan katrilyonlarca gezegene ne dedin?

Tahmin edeyim mi ne dediğini?
"Allah gücünü göstermek için yarattı".

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Arda doğan
Bu konuyu burada açman çok hata. Onlar geliyor...
Aga biri tanrının varlığı diyo biri evren diyo bunlar burada bizi bize karşı tutarak iç savaş çıkartacaklar hepimiz bir konudan ceza yiyecez belli😂😂

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sami Yusuf Aksu
Hiç mi çarpmıyor? En son çarptığında dinozorlar rahmetli olmuştu. Çarpsa ne olur düşün kankim. Birde atmosfere bir çok gök taşı giriyor. Dünyanın zeminine inemeden sürtünmeden yanıp bitiyorlar. Erişenlerde zaten haber oluyor.
son 2000 yıldan bahsediyorum ve küçük meteorlardan bahsetmiyorum yani ayın yarısı kadar falan büyüklüklerden bahsediyorum

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Kanka ciddi misin? Dünya 100kg hayal et. Meteor 1kg. Nasıl düşmemeleri gerekir. Düz mantıkla düşüneceksen bu cevabıma karşılık verme lütfen olur mu? Ya o kadar şey anlattım bunu mu anladın cidden yazık ulan yazık boşuna yazıyoruz. Cahil kalmayın ya.
Ay düşmüyor. Bozuk mu?

Top Bottom