sence gezegenler tesadüfen nasıl sıralandı ve niye dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyorDayı ben uzun zamandır böylesine denk gelmemiştim diyeceğim ama, geçen denk geldiğimizde ayrı bir olaydı jsjsnsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Shsjjsjsjsjsjsbshshshsbshshshshsusjdhssuhshwuhsjsjshbshsbsysbsshhsbsusbahsushshshs
Bunun mantığını açıklar mısın?Her şey tesadüfen olsaydı Ay çoktan Dünya 'ya çarpmış olur ve hayat son bulmuş olurdu.
Tesadüf, insanların anlam veremediği dir.
Bu durumda Meteor'lar da kendi kütle çekimi, Güneşin vs. Dünya'ya düşmemeleri gerekir.Güneşin kütle çekimi, ayın kendi kütle çekimi, dünyanın kütle çekimi, diğer gezegenlerin kütle çekimleri vesaire. O kadar kolay olmuyor o işler.
Öhhh be , o son fotoğraf ne oğlum, bu işin sonu hayır değil.Şu herife bak tesadüfen duruyor orada
![]()
Alıntıyı görüntüle
Hanımefendi yolda gelirken tesadüfen bir gül buldum benimle tesadüfte olsa evlenebili misin. Bu güzellik tesadüfle olmalı desem ayıp etmiş olur muyum?!!
Kanka ALLAH KİTAP AŞKINA BİRTANE yerçekimi videosu izle gel.Bu durumda Meteor'lar da kendi kütle çekimi, Güneşin vs. Dünya'ya düşmemeleri gerekir.
Hiç mi çarpmıyor? En son çarptığında dinozorlar rahmetli olmuştu. Çarpsa ne olur düşün kankim. Birde atmosfere bir çok gök taşı giriyor. Dünyanın zeminine inemeden sürtünmeden yanıp bitiyorlar. Erişenlerde zaten haber oluyor.dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyor
birader sen sorunlu sıkıntılı falan mısın atma artik alakasız fotoğraflarŞu herife bak tesadüfen duruyor orada
![]()
Alıntıyı görüntüle
Hanımefendi yolda gelirken tesadüfen bir gül buldum benimle tesadüfte olsa evlenebili misin. Bu güzellik tesadüfle olmalı desem ayıp etmiş olur muyum?!!
Kanka ciddi misin? Dünya 100kg hayal et. Meteor 1kg. Nasıl düşmemeleri gerekir. Düz mantıkla düşüneceksen bu cevabıma karşılık verme lütfen olur mu? Ya o kadar şey anlattım bunu mu anladın cidden yazık ulan yazık boşuna yazıyoruz. Cahil kalmayın ya.Bu durumda Meteor'lar da kendi kütle çekimi, Güneşin vs. Dünya'ya düşmemeleri gerekir.
Tesadüfen ortalıkta dolaşan her şey er veya geç çarpışır.Bunun mantığını açıklar mısın?
Dünyanın kendi atmosferi var , ama konu bu değil, gezegenlerin böyle sıralanması da çok alakasız. Kanka katrilyon X katrilyon X katrilyon gezegenin birinde şans eseri şartlar uygun düşmüş, dinazorlara da bir tane meteor çarpmış yoksa yine evrimleşemeyeceksin, fırsat vermiyorlardi memelilere, diyorsun ki nasıl bu kadar kusursuz. Bizim dünyamız kusursuz falan değil zaten ama velev ki kusursuz olsun(kesinlikle değil), peki canlılık olmayan katrilyonlarca gezegene ne dedin?sence gezegenler tesadüfen nasıl sıralandı ve niye dünyaya niye hiç büyük kütlede meteorlar çarpmıyor
Aga biri tanrının varlığı diyo biri evren diyo bunlar burada bizi bize karşı tutarak iç savaş çıkartacaklar hepimiz bir konudan ceza yiyecez belliBu konuyu burada açman çok hata. Onlar geliyor...
son 2000 yıldan bahsediyorum ve küçük meteorlardan bahsetmiyorum yani ayın yarısı kadar falan büyüklüklerden bahsediyorumHiç mi çarpmıyor? En son çarptığında dinozorlar rahmetli olmuştu. Çarpsa ne olur düşün kankim. Birde atmosfere bir çok gök taşı giriyor. Dünyanın zeminine inemeden sürtünmeden yanıp bitiyorlar. Erişenlerde zaten haber oluyor.
Ay düşmüyor. Bozuk mu?Kanka ciddi misin? Dünya 100kg hayal et. Meteor 1kg. Nasıl düşmemeleri gerekir. Düz mantıkla düşüneceksen bu cevabıma karşılık verme lütfen olur mu? Ya o kadar şey anlattım bunu mu anladın cidden yazık ulan yazık boşuna yazıyoruz. Cahil kalmayın ya.