Bencede öyle. 5080 alıp da 2k da oynamak anlamsız geliyor öyle olsa zaten oyun dışında kullanmayacağım 4k oynamayacaksam 5080 almanın anlamı ne. Benim...
5080 sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar oynayacağım. 2K ultra ayarları 100+ FPS rahat oynatıyor. 4K da ise çoğu oyunu DLSS açmadan oynatıyor ama 70 FPS...
2024 yılında liseden mezun oldum. 2024 te Yks ye girdim 2025 için başvuru yapmadım ve 2026 da girip bir üniversiteye kayıt olacağım ancak 2026 Şubat ta 20...
Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karakter veya açık dünyada araba gibi objelerde bir sorun yok. Ancak ekranın kenarına baktığımda, hareket halindeki...
Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karaktere veya açık dünyaysa arabaya vs bir sorun yok. ama ekranın kenarına bakrtığımda cisimlerin mekanların hareket...
Elden ring i yeni yükledim rtx açık ve tüm ayarlar max da ama bir önemi yok ayarların tamamıyla oynamama rağmen sorun değişmedi. Normal görüntü de hiçbir...
Cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark etmez ekranda...
Selamlar cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark...
Selamlar cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark...
Nerdeyse tüm oyunlarda görüntü muhteşem olmasına rağmen ağaçlar durdukları yerde kıpırdamıyorken yapraklar vs hafif hareketli ve pixelli görünüyor kötü bir...
tamamdır deneyip yazacağım
1742131094
hocam hayır bir değişiklik olmadı gpu kullanımı oyunda belli bölgelerde hala düşüyor ve aynı şey yaşanıyor
1742131309...
Yüksek vram li oyunlarda spider man cyberpunk vb. stuttering yaşıyorum. Bunun vram ile alakası olmayabilir belki tesadüftür ama sadece yüksek vram li...