Arama sonuçları: *

1. D

5080 sistem için monitör seçimi ne olmalı ?

Neden 4k değil
  2. D

Bencede öyle. 5080 alıp da 2k da oynamak anlamsız geliyor öyle olsa zaten oyun dışında kullanmayacağım 4k oynamayacaksam 5080 almanın anlamı ne. Benim endişem 4k quality 2k native den iyi görünür mü?
  3. D

5080 sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar oynayacağım. 2K ultra ayarları 100+ FPS rahat oynatıyor. 4K da ise çoğu oyunu DLSS açmadan oynatıyor ama 70 FPS civarında. Bu yüzden 4K da DLSS quality açmak çok daha mantıklı FPS 100 lere çıkıyor. Ama monitör seçimini nasıl yapmalıyım karar veremedim...
  4. D

Askerlik Tecil Ettirme Hakkında

2024 yılında liseden mezun oldum. 2024 te Yks ye girdim 2025 için başvuru yapmadım ve 2026 da girip bir üniversiteye kayıt olacağım ancak 2026 Şubat ta 20 yaşına girmiş olacağım. Askerlik içinde 20 yaşında çağırıyorlarmış. Şuan öğrenci değilim. 2026 da YKS ye girip üniversite okuyacağımı...
  5. D

Görüntüde takılma micro stuttering

Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karakter veya açık dünyada araba gibi objelerde bir sorun yok. Ancak ekranın kenarına baktığımda, hareket halindeki cisimler ve mekanlar akıcı bir şekilde ilerlemek yerine ufak ufak takılarak gidiyor. Ciddi bir takılma değil ama rahatsız edici. Monitörden...
  6. D

Oyunlarda takılma ve küçük lag

Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karaktere veya açık dünyaysa arabaya vs bir sorun yok. ama ekranın kenarına bakrtığımda cisimlerin mekanların hareket halindeyken akıp gittiği yerde ufak ufak takıla takıla gidiyor. ciddi bir takılma değil ama rahatsız edici monitörden de kaynaklandığını...
  7. D

Elden Ring Görüntü Sorunları

Elden ring i yeni yükledim rtx açık ve tüm ayarlar max da ama bir önemi yok ayarların tamamıyla oynamama rağmen sorun değişmedi. Normal görüntü de hiçbir sorun yok ama ağaçlar ve bitkiler durdukları yerde hafif pixelli ve hareketli kıpır kıpır duruyor 4k ya alsam geçecekmiş gibi ama monitörüm...
  8. D

OYUNDA TAKILMA VE STUTTERİNG

Cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark etmez ekranda çok küçük takılma gözüküyor her pyunda olmuyor ama oyunlarla alakalı gibi de gelmedi açıkçası yaşansa herkes yaşardı diye düşünüyorum. fps...
  9. D

Oyunlarda Lag ve Stuttering

Selamlar cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark etmez ekranda çok küçük takılma gözüküyor her pyunda olmuyor ama oyunlarla alakalı gibi de gelmedi açıkçası yaşansa herkes yaşardı diye...
  10. D

Görüntüde lag ve stuttering

Selamlar cyebrpunk, spider man tarzı oyunlar oynarken fps kaç aralığında olursa olsun 60-70 te olsa 100-120 de olsa fps her düştüğünde az yada çok fark etmez ekranda çok küçük takılma gözüküyor her pyunda olmuyor ama oyunlarla alakalı gibi de gelmedi açıkçası yaşansa herkes yaşardı diye...
  11. D

Oyunlarda doku sorunları

Nerdeyse tüm oyunlarda görüntü muhteşem olmasına rağmen ağaçlar durdukları yerde kıpırdamıyorken yapraklar vs hafif hareketli ve pixelli görünüyor kötü bir görüntü değil ama sanki yumuşak olması gerekiyor gibi. TAA modu değiştirilebilir oyunlarda DLAA vs yapınca sorun ortadan kalkıyor çok güzel...
  12. D

Stuttering problemi ve gpu kullanımı

tamamdır deneyip yazacağım 1742131094 hocam hayır bir değişiklik olmadı gpu kullanımı oyunda belli bölgelerde hala düşüyor ve aynı şey yaşanıyor 1742131309 ne yapabilirm başka
  13. D

1080
  14. D

Yüksek vram li oyunlarda spider man cyberpunk vb. stuttering yaşıyorum. Bunun vram ile alakası olmayabilir belki tesadüftür ama sadece yüksek vram li oyunlarda oluyor. Şunu fark ettim stuttering veya küçük lag gibi sorunları gpu % kullanımı dalgalandığında yaşıyorum. Örneğin oyunda gpu kullanımı...
  15. D

Oyunlarda stuttering problemi

yaptım aynı ama tahminimce stuttering şundan kaynaklanıyor. çoğunlukla gpu kullanımı 98 99 olsa da bazen 80 lere bazen 70 lere düşüyor anlık düşmeden kaynaklı fps te bir anda düşüyor fps te bir anda düşünce anlık takılma yalşıorum ama gpu lullanımı 99 da sabit kaldığı zamanlarda takılma olmuyor...
  16. D

sanmıyorum ne spider man ne de cyberounk oynayanlarda böyle bir sorun görmedim oyundan kaynaklı
  17. D

tamamdır deneyip geri dönüş yapacağım 1742124005 bios nvdia en güncel sürümlerine aldım ama değişiklik olmadı hala aynı
  18. D

anladım hayır zaten ramlerim 32gb oyun 20gb bile kullanmıyor başka neyden kaynaklı olabilir
  19. D

işlemci %70-80 lerdee kullanıyor 100 e ulaşmıyor. ram aşılıyorsa dan kastınız nedir
  20. D

takip yapıyorum ama nasıl bir sonuç çıkaracağım takipten? gpu mun vram i 12gb oyun 8000-10000 aralığında tüketiyor yani vram i aşmıyorum
Geri