denodeniz isimli üyenin son içerikleri

1. D

PC de günlük kullanımda takılma sorunu

Aslında en mantıklısı format atmak değil mi? Böyle tek tek sorunu bulmaya çalışmak zor. Sorun her ne ise format atarsam ortadan kalkmaz mı?
  2. D

Ama bu ağ denetleyici sorunu hep vardı ancak bu sorun son zamanlarda var onunla ilgili olduğunu sanmıyorum internetten kaynaklı olma iht var mı?
  3. D

Soru işaretli değil ama ünlemli iki kısım var. Birisi ağ denetleyicisi bu uygulama için uygun sürücü yok. Diğeri bilinmeyen aygıt. Öyle diyor. Bunun dışında aklınıza gelen bit sebep var mı?
  4. D

Yaklaşık 3 ay olmuştur güncelleyeli 1750780907 Sanırım bahsettiğim sorun oyunlarda yaklaşık 1 ay önce takılma yaşıyordum onun için shader cache dosyalarını silmiştim ve gpu driver güncellemiştim bunlardan sonra başladı ama %100 emin değilim
  5. D

PC oyun dışı kullanımda yükleme sorunu yaşıyorum. Hangi tarayıcıdan açtığım önemli değil, Google, brave, fark etmez günlük kullanımda takılıyor. Örneğin her hangi bir sayfa açtım. Forum sayfası, YouTube, kick, twich sayfayı aşağı doğru scroll edince ciddi takılıyor. Bazen anlık bazen (örn kick...
  6. D

Oyunlarda stuttering problemi

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Yeni bir PC topladım. Ve şöyle bir sorun fark ettim oyunları en akıcı şekilde oynamak için hz ve fps sabitliyorum. Örn oyunda minimum 80 fps alıyorsam ekranı 80 hz e getiriyorum ve vysnc açıyorum böylece muhteşem akıcı şekilde oynayabiliyorum. Ama örn hz 144...
  7. D

Fortnite Görüntü Problemi

Şuan bir şey fark ettim hocam. Oyun içi ayarlarda efekt diye bir ayar var. Bunu epic den yükseğe çektim ve sorun tamamen kayboldu. Diğer tüm ayarlar epic te. Sizce bu benim sistemden mi kaynaklı yoksa oyundan mı?
  8. D

Kapalı kenar yumuşatma olarak tsr epic ayarda kullanıyorum en iyi görüntüyü o veriyor onun dışındaki kenar yumuşatma ayarları da bu sorunu daha da körüklüyor dlss vs. Ayrıca şunu fark ettim fortnite da nanit diye bir ayar var aydınlatmalı lumen ayarı bunu açınca ve lumen epic ayara getirince...
  9. D

Bu şekilde zaten kalitede daha önce yapmıştım 3d ayarlarda en iyi grafik kalitesini verecek şekilde ayarlı durumda 1748943077 Belki de oyunla alakalıdır
  10. D

4070 ti işlemci Ryzen 5 7500F 32Gb DDR5 Ram M2 SSD
  11. D

Fortnite da 2k epic ayarlarda fotoğraf ta da gözüktüğü gi i ağaçların çevresini kaplayan beyaz arka planla ayrışan bir görüntü problemi yaşanıyor.nadir yaşanıyor ama yaşandığı zaman çok dikkat dağıtıyor. Bir kaç YouTube videosu izledim yaşayan da var yaşamayan da. Başka yaşayan var mı aynı...
  12. D

AC Valhalla pikselleşme sorunu

Sizde mi sorunu Valhalla da yaşıyordunuz
  13. D

Valhalla da sadece FSR seçeneği var o da kapalı zaten. Kalan ayarlarda full ultra da.
  14. D

Valhalla da pikselleşme problemi yaşıyorum. Bahsettiğim karakter ile koşarken diğer cisimlerin örn ağaçların, bitkilerin vs küçük bir kısmının pixel pixel netleşmesi. Cisimin yanına yaklaştıkça detay arttığı için çözünürlük yükselirken saniyelik pikselleşme gibi anlatabilirim. Her yerde olmuyor...
  15. D

Witcher 3 AA Görüntü Sorunu

Witcher 3 te AA ayarları çok kötü. 2k monitörüm var öncelikle ve yeterli fps alabiliyorum 4070 ti kartımla. Dlss quality görüntüyü yapmacık şekilde keskinleştiriyor ayrıca tüm keskinlik ayarları kapalı yani dlss kaynaklı. Fsr 2 ve FXAA zaten çok kötü saymıyorum bile. AA açmadan da oyun çok kötü...
Geri