Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Devamı nerede, bulamadım. Onu da kaydedeyim.
Öneri - Kaliteli Anime Önerileri (Part 2)
Merhaba arkadaşlar. Bu liste, daha öncesinde yaptığım listenin devamı niteliğinde olacaktır. Bir önceki öneri konusuna ulaşmak için BURAYA tıklayın. Önereceğim animeler benim kendi izlediğim ve beğendiğim animeler olacaktır. O yüzden sizlerden "XX animesi nerede ?" veya "XX animesi olmadan liste...
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir anime/film/dizi kusursuz değildir. Benim prensibim bu. Benim için kusursuza en yakın seri Tengen Toppa Gurren Lagann. İnsanlar kusursuz olmadıkları gibi bu tarz eserler de kusursuz değildir. O yüzden hiçbir anime/film/dizi 100 puanlık değildir. Çok çok iyi olsa bile eleştirilecek yanları muhakkak vardır. OPM beni karnım ağrıyana kadar güldürebilen bir anime olduğu için o puanı hak ettiğini düşünüyorum. Normalde hiçbir anime beni kolay kolay güldüremez. Gereksiz gördüklerini ben beğenerek izlediğim için listeye aldım. Bu kişisel bir liste. Cowboy Bebop, Hellsing bunlar kült animelerdir sen beğenmemiş olabilirsin ki bu çok normal kimseye zorla bir şey sevdiremezsin. Ouran HSHC bu anime aşırı underrated değeri bilinmeyen bir anime ve bunu bildiğin bunu sevdiğin için sana ayrıca teşekkür ederim.Güzel animeler var ama içlerinde gereksizler de var -bence gereksiz- danganronpa-gantz-cowboy bebop-btoom-hellsing bunlar gereksiz övülen seriler bence çok da güzel değiller, ortalama seriler, kalanlar içerisinde çok güzel animeler var Death Note- Steins Gate - GTO- Ourn Host Club gibi. Ama asıl merak ettiğim hiçbirine 100 puan vermemen, nasıl bir animeye 100 puan verirsin merak ediyorum. Yukarıda ki animelerden 100 puanı hak edecek en az 5 tane var. Bir de OPM 90 puan mı cidden mi?
Son düzenleme: