Neler Yeni

Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 1)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vallaha ben de anlamıyordum ama ilgini çektiriyor zorla seri. :D
Hocam bu anime doğru mu ? 1998 yapımı.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Violet Evergarden varsa o liste iyidir :)
Şaka maka iyi liste. Your Lie in April de olabilirdi. Charlotte ve spor seven varsa Haikyuu!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende mi yapsam acaba.:rolleyes:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Violet Evergarden varsa o liste iyidir :)
Şaka maka iyi liste. Your Lie in April de olabilirdi. Charlotte ve spor seven varsa Haikyuu!!

Bende mi yapsam acaba.:rolleyes:
You Lie in April izledim pek beğenmedim :)
Charlotte vardı zaten ama yetmediği için part 2ye ayırdım çok kaliteli animedir.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Neyse bende anime arıyordum bakayım burada bayağı güzel olan var gibi görünüyor 😋

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Neyse bende anime arıyordum bakayım burada bayağı güzel olan var gibi görünüyor 😋
Benim nezlimde hepsi güzel hocam. Hepsini tavsiye ederim. tabii ki hepsi herkesin zevkine hitap edecek diye bir şey yok :)

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Benim nezlimde hepsi güzel hocam. Hepsini tavsiye ederim. tabii ki hepsi herkesin zevkine hitap edecek diye bir şey yok :)
Bu arada bir şey soracağım Gantz çok mu ağır izlesem sıkıntı olur mu? Korkusu ağır mı korkuya gelemiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu arada bir şey soracağım Gantz çok mu ağır izlesem sıkıntı olur mu? Korkusu ağır mı korkuya gelemiyorum.
Korkudan ziyade vahşet çok fazla. Yani sürekli birilerinin uzuvları kafaları kopuyor. Anime her bölüm kan gölü. Ben bunu lisede izlemiştim baya etkilemişti beni. Komik olansa bunun mangasının Türkiye'ye yıllar sonra gelmiş olması. Nasıl bir cesarettir bunu Türkiye'de yayınlamak. Çıplaklık öğeleri de var. Cinsellik içerir. Tamamen yetişkin animesi. Tercih senin. Yaşın küçükse ben tavsiye etmiyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Animeleri neden seviyorsunuz? Yani bir sinema filminden ayıran yada daha cazip gösteren nedir?

Qing

80+
Elinize sağlık.

Animeleri neden seviyorsunuz? Yani bir sinema filminden ayıran yada daha cazip gösteren nedir?
Daha cazip diye bir şey yok. Bambaşka şeyler çünkü. Konusunun güzel izlemeye değer olduğu animelerin keyif vermesi en önemli unsur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Animelerde gerçek oyuncular oynamadığı için hayalgücünün ve yapılabileceklerin sınırı yoktur. Yani çizgi bir görüntü olduğu için kamera açıları olsun görsel efektler olsun sınırı yok. Bu yönden daha cazip geliyor.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Hocam bu anime doğru mu ? 1998 yapımı.
Evet o.

Top Bottom