Neler Yeni

Evrende herşeyin rastgele olması

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Tesadüfen ortalıkta dolaşan her şey er veya geç çarpışır.

Sokağa çıkıp plansızca ve bir hedefin olmadan ilerlersen, ya kaybolursun, ya da bir araç altında kalırsın.
Ortalık dediğin şey BİLİNEN evrenin sonsuzluğu şaka mısın o zaman supernova patlamalari niye oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
yolcu arslan
Mesela sevgi tesadüfen olmuştur büyük balığın küçük balığı (güçlünün güçsüzü/ Nutural selection) yediği ezdiği ortamda bi sevgi eksikmiş tesadüfen o da olmuş 😂

1739826456786.png

1739826471055.png

• Meryem Suresi, 96. ayet: İman edenler ve salih amellerde bulunanlar ise, Rahman (olan Allah), onlar için bir sevgi kılacaktır.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
son 2000 yıldan bahsediyorum ve küçük meteorlardan bahsetmiyorum yani ayın yarısı kadar falan büyüklüklerden bahsediyorum
ATMOSFER. Araştır. Bende bundan bahsediyorum. Sürtünme cart curt kütle çekim diyorum. Kalkmış son 2000 yıl diyorsun. Be kardeşim son 2000 yıl içinde koca meteor çarpsa sen bunu yazamazsın helak olup gitmiştik. Yani sana şey mi dememi bekliyorsun; Allah gücü ve kudretiyle meteorları savuşturuyor. Sen ne duymak istiyorsun?

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sami Yusuf Aksu
Dünyanın kendi atmosferi var , ama konu bu değil, gezegenlerin böyle sıralanması da çok alakasız. Kanka katrilyon X katrilyon X katrilyon gezegenin birinde şans eseri şartlar uygun düşmüş, dinazorlara da bir tane meteor çarpmış yoksa yine evrimleşemeyeceksin, fırsat vermiyorlardi memelilere, diyorsun ki nasıl bu kadar kusursuz. Bizim dünyamız kusursuz falan değil zaten ama velev ki kusursuz olsun(kesinlikle değil), peki canlılık olmayan katrilyonlarca gezegene ne dedin?

Tahmin edeyim mi ne dediğini?
"Allah gücünü göstermek için yarattı".
başka galaksilere gidebildinmi belkide ordada bizim gibi insanlar var

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
son 2000 yıldan bahsediyorum ve küçük meteorlardan bahsetmiyorum yani ayın yarısı kadar falan büyüklüklerden bahsediyorum
Uzay sandığından çok daha BÜYÜK VE BOŞ. Bir meteor'un (ayın büyüklüğünde bir şey çarpsa dünyayı siler bu arada, dinazorlara çarpan sadece everest büyüklüğünde idi) dünyaya çarpması belli bir olasılığı denk düşüyor, ya git bir YouTube'a yazsana kanka , ben sana yazarak ne kadar anlatayım?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Mesela sevgi tesadüfen olmuştur büyük balığın küçük balığı (güçlünün güçsüzü/ Nutural selection) yediği ezdiği ortamda bi sevgi eksikmiş tesadüfen o da olmuş 😂

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

• Meryem Suresi, 96. ayet: İman edenler ve salih amellerde bulunanlar ise, Rahman (olan Allah), onlar için bir sevgi kılacaktır.
bu elemana tesadüf kelimesi kodlanmış ve her postunda fotoğraf atinca evrimi baitledigini düşünüyor forumda olmasak çok güzel zorbalardim da; neyse:)

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
başka galaksilere gidebildinmi belkide ordada bizim gibi insanlar var
"İnsan" olması zor ama , bana göre canlı olmaması, hatta ve hatta zeki bir canlı olmaması imkansız, evren bir tek bizim evrimleşmemiz için çok büyük, keşke kutsal kitabın bahsetseymiş nerede ne var, belki bulabilirdik bazılarını.

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sami Yusuf Aksu
ATMOSFER. Araştır. Bende bundan bahsediyorum. Sürtünme cart curt kütle çekim diyorum. Kalkmış son 2000 yıl diyorsun. Be kardeşim son 2000 yıl içinde koca meteor çarpsa sen bunu yazamazsın helak olup gitmiştik. Yani sana şey mi dememi bekliyorsun; Allah gücü ve kudretiyle meteorları savuşturuyor. Sen ne duymak istiyorsun?
ayın büyüklüğünde bir meteor çarpsa sence dünyanın atmosferi bunu ne kadar engelleyebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
yolcu arslan
Tarlalarda özellikle tesadüflerin çalışmasına karşıyız.

1739826707638.png

1739826723261.png

Tesadüfen mesela atın gözleri orantılı olması ve koşması mesela bugün arabalarda olan vites sisteminin kullanması bile tesadüf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,753
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom