Arama sonuçları: *

1. yinemikısır

Netspeed düşük hız, yüksek ping, düşük upload

O sorun millenicom'da kronik bir sorun. Ben millenicom kullanırken bu sorunları yaşıyordum hep. Düşük hız, Yüksek ping ve düşük hız yetmezmiş gibi stabil olmayan bir bağlantı vardı 3 ay Hz Eyüp gibi sabrettim ve nihayet netspeed'e geçtim. Çok şükür netspeed'ten memnunum.
  2. yinemikısır

arkadaşlar sorun çözüldü sorun benden kaynaklanıyormuş kablolarda temassızlık varmış kabloları yeniden birleştirince düzeldi. testler:
  3. yinemikısır

selamlar dün akşamdan beridir bazı sorunlar yaşıyorum. internetim'de neredeyse 60 mbps kayıp var ve upload neredeyse yok. ping mobilde wifi üzerinden çok yüksek oyun oynanamaz derecede. ne olduğunu anlayamıyorum. kontrol ettiğim zaman bina içi tesisatta ve modemde bir sıkıntı gözükmüyor. acaba...
  4. yinemikısır

Türklere döve döve öğretilmesi gereken şeyler

malum partiye oy vermemek. 1733298407 Laiklik ilkesi içki içmek, yarı çıplak dolaşmak anlamanına gelmez, laiklik ilkesi din ve inanç özgürlüğüdür, dinlerin devlet işlerine karışmaması gerekir, din ve devlet yan yana olmaz. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf...
  5. yinemikısır

Steam bunu anlar mı

sayıyor diye biliyorum
  6. yinemikısır

Assasins creed mirage için yama

iyi oyunlar kral
  7. yinemikısır

şuan oynayabiliyorsun demi
  8. yinemikısır

ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalı
  9. yinemikısır

ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalı
  10. yinemikısır

yamayı sil ardından bu yamayı kur https://forumchess.com.tr/resources/mc-yama-yukleyici-indir-makine-cevirisi-yamalara-erisin.84/
  11. yinemikısır

oyun açılmaz çünkü yama sürümü eski.. çözümü gene de var öncelikle mirage dlc unlocker yazıp dodi repack sitesine giriyoruz ardından DLC Unlocker yazan kısımdan linke tıklayıp setup indirip kuruyoruz. ve tamamdır. tabi oyun orijinal ise bu yöntem ile oyun cracklenmiş olacak.
  12. yinemikısır

Bilgisayarım sıkıntılı olmaya başladı

yani bir sorun yok.belki buna sebep olan virüstür kaspersky ile sistemi derinlemesine taratır mısın?
  13. yinemikısır

Fan sesi duymadığım işlemci uçmaya başladı 23h2

Windows 11'mi ?
  14. yinemikısır

Laptop a mönitör bağlamak

evet alırsın ama bağlamadan önce Hz düşürmekte fayda var.
  15. yinemikısır

Işlemci fazla ısınıyor

sorunu bildirip servise verin. umarım faydası olur ve umarım kronik bir sorun değildir.
  16. yinemikısır

PcKolik sistem kaç güne gelir?

eğer montaj ve test istediysen biraz beklemen lazım. tam bir süre veremem ama tahmin yürütecek olursam aşağı yukarı 1 hafta.
  17. yinemikısır

Ssd aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum

zaten bulunmaz. çünkü disk boş. USB'ye Rufus ile windows 10 ya da destekliyorsa 11 yazdıracaksın ardından bilgisayara kuracaksın.
  18. yinemikısır

Işlemci fazla ısınıyor

Termal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza...
Top Bottom