Korsan kanka oyun deneyeyim biraz sonraoyun açılmaz çünkü yama sürümü eski.. çözümü gene de var öncelikle mirage dlc unlocker yazıp dodi repack sitesine giriyoruz ardından DLC Unlocker yazan kısımdan linke tıklayıp setup indirip kuruyoruz. ve tamamdır.
tabi oyun orijinal ise bu yöntem ile oyun cracklenmiş olacak.
siteden ındırdıgım seyde ıkı klasor vardı gereklı dosyaların ıcıne attım gene de acılmadı oyunoyun açılmaz çünkü yama sürümü eski.. çözümü gene de var öncelikle mirage dlc unlocker yazıp dodi repack sitesine giriyoruz ardından DLC Unlocker yazan kısımdan linke tıklayıp setup indirip kuruyoruz. ve tamamdır.
tabi oyun orijinal ise bu yöntem ile oyun cracklenmiş olacak.
hocam aynı dosya v8 den kurdum bendeyamayı sil ardından bu yamayı kur
Güncel - MC Yama Yükleyici İndir | Makine Çevirisi Yamalara Erişin!
MC Yama Yükleyici, oyunlarınıza Türkçe yama eklemek isteyen oyun severler için sunulan ücretsiz bir programdır. Bu kullanıcı dostu araç, teknik bilgiye sahip olmayan kişilerin bile oyunlarına Türkçe yama eklemelerini sağlar. Programı kullanmak...forumchess.com.tr
ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalıhocam aynı dosya v8 den kurdum bende
ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalıhocam aynı dosya v8 den kurdum bende
nasıl yanı anlamadımMakine çeviride altta kürek sürüm için var onu kuracaksın 1.0.6 olanı
siz nerden ındırdınız oyunuben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalı
Makine çeviride altta kürek sürüm için var onu kuracaksın 1.0.6 olanı
çözdüm hocam usttekı dosyaları da oyun ıcıne atınca acıldıMakine çeviride altta kürek sürüm için var onu kuracaksın 1.0.6 olanı
şuan oynayabiliyorsun deminasıl yanı anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz nerden ındırdınız oyunu
Alıntıyı görüntüle
ekrana bu gelip gidiyor oyun açılmıyor iki sürümde de
çözdüm hocam usttekı dosyaları da oyun ıcıne atınca acıldı
iyi oyunlar kral