Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

🔥İndirim Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse 2.560TL

Kullandım. Başta çok güzeldi, tek sorun yazılımın saçmalığıydı. Sonra sol click, double click atmaya başladı. Debounce falan kesmedi. Tavsiye etmem.
  2. Ricciardo

4x8 Ramlerim 3200 Mhz'de çalışmıyorlar XMP aktif olmasına rağmen!!

Hocam çok hakim değilim ancak tahminimce yeni ramlerden biri sıkıntılı olabilir veya çipler uyumlu değil. Önce yeni ramleri 2x8 deneyin 3200mhz çalışıyor mu, çalışmazsa yeni ramleri tek tek deneyin muhtemelen biri sıkıntı. Eğer yeni ramler 3200 mhz çalışırsa çipler uyumlu olmayabilir...
  3. Ricciardo

❌İndirim Bitti! Samsung Tab S9 FE 10.349 TL

Hocam özel olarak kılıfla istemiyorsanız ayrıca klavye kullanabilirsiniz, ben Trio 500 kullanıyorum S7 FE ile, çantada taşımak pek bi fark yaratmıyor ince bir tasarımı var. Pilli, pili uzun gidiyor. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-samsung-smart-trio-500-bluetooth-siyah-fiyati,1488669959.html
  4. Ricciardo

4060/4060 Ti vs RX6800

Laptop piyasası çok hızlı değil, fiyatını doğru ayarlamak gerek. Fiyatı gereksiz yüksekse zaten hiç gitmez. Sıfır fiyatına endeksleyip satmak zor iş, örneğin senin laptop 35k, 30k ya koyayım dersen adam 5k koyar sıfırını alır veya belki msi olmasın monster olsun sıfır olsun vs. Önemli olan...
  5. Ricciardo

İPhone 13’ün 0.5x kamerası kötü çekiyor

Birçok telefonda genis açı kamera kalitesiz, istersen bi foto at anormal bir durum var mı bakalım
  6. Ricciardo

Klavye modlamam nasıl?

Evet, mizar için yapmıştım zamanında fark yaratıyor. Ben elektrik bandı ve maske bandı kat kat atmıştım, güzel ses veriyor. Hazır klavyeyi açmısken kasaya köpük, sünger, pamuk vs koyabilirsin. Biraz daha uğraşırım dersen switch lubelamak da iyi gelir ancak bazı klavyeler factory lubed geliyor...
  7. Ricciardo

3k Kablosuz Oyun Fare Önerisi

Hocam bütçe sorun değil, 2 yılda 1 3k vereceğime 6k veririm 5 sene kullanırım ancak delikli fareler bana hitap etmiyor, bu bütçe için başka önerin var mı?
  8. Ricciardo

V8 ile V6 arasında optik swithcler dışında fark var mı? Tahmini ne kadar sürede stok yenileniyor? Bir de scyrox marka hakkında bilginiz de var mı hocam? Çok soru soruyorum kb ama tekrar böyle bir deneyim yaşamaktansa direkt 5-6k logi veya razera basabilirim, alıştığım fareyi uzun seneler...
  9. Ricciardo

Hocam içlerinde sadece bu stokta var görünüyor sanırım: ATK Blazing Sky X1 Markanın imajı nasıl, tekrar darmoshark gibi bir sorun yaşamak istemiyorum, kafamda Logi veya Razera gitmek var. 1736803182 Hocam henüz ortada 4000 serisi yokken mizah maksatlı yazmıştım, 404 not found.
  10. Ricciardo

Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı. Yeni bir fare alacağım, kablosuz hafif ve mümkünse 4k. Shape olarak darmoshark benzeri önerilere açığım. Deathadder v3 Pro indirime girmişti, tekrar...
  11. Ricciardo

Modding Linux Mint güzellemesi yapmıyorum ama sistem çok kararlı çalışıyor.

Yeni bir Gri C. vakası görüyorum, sessizce uzaklaşıyorum.
  12. Ricciardo

Laptopum'da Ekran yönetimi modundan "Sadece NVIDIA GPU" seçeneğini seçemiyorum.

Ekranlar arası çözünürlük farkı var mı
  13. Ricciardo

Öneri Monitör Arkasına Ambilight Led Yapımı (Asus Anakart)

Ledlerim adressable değil ama alabilirdim ancak dediğiniz gibiyse gereksiz masraf olur, teşekkürler.
  14. Ricciardo

Öneri Monitör Arkasına Ambilight Led Yapımı (Asus Anakart)

Hocam güzel rehber eline sağlık. Anakartımda sadece bir tane 4 pin 12v çıkıs var, tek led şeriti döndürüp tüm kenarları sayısıyla ayarlayabilir miyim yoksa yazılım kenarları sadece ayrı çıkış şeklinde mi istiyor?
  15. Ricciardo

🔥İndirim I3 14100F BOX 2.839₺

12100f ten geçilir mi yoksa bütçe artırıp 12400f mi düşünülmeli? Intel cephesinde mantıklı bir upgrade bulamazsam erteleyip ilerde tüm sistemi de değişebilirim. 2060 kullanıyorum.
  16. Ricciardo

🔥MSI MAG 256F 3.869 Tl🔥Magazaya Özel Sanırım

2. ekran olarak almayı düşündüm ama hoparlörü yok... Monitör piyasası cidden saçma bir işleyişe sahip. Ayrıca İtopya ürün açıklamasında bir şeyler denemiş, önce fhd diyor sonra uhd sonra tekrar fhd. Aynısı ms icin de geçerli ancak başlıktaki verilerin doğru herhalde, zaten bu fiyata kimse uhd...
  17. Ricciardo

10-11k Robot Süpürge Önerisi

Arkadaşlar bütçe 10k, 11k ya çıkabilirim. Şu an Dreame D10 Plus Gen2 modeli indirimde 10k, fiyatı iyi mi veya bu fiyata daha iyisi var mı?
  18. Ricciardo

İphone 16 Pro yu Satmak mı Kullanmak Mı

Hocam telefonundan memnun olman güzel ancak 13 ün de yılları sayılı. 16 pro uzun vadede ekonomik olarak daha iyi olur ve de 13 ten her anlamda çok daha iyi, daha güzel bir deneyim sunar. Paraya ihtiyacın yoksa şahsen 16 proyu tut derim. 13 ü de piyasasına göre satabilirsin veya aileye eşe dosta...
  19. Ricciardo

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Beyaz Oyuncu Mouse 4956 TL

Bu bilgi kesin mi hocam, çünkü razerın hyperpolling ayrı satmasından gına geldi. 5k yine vereceğimi sanmıyorum ama dongle bu fiyata da ayrı ise kesinlikle razerla savaşa girecem .d
  20. Ricciardo

🔥İndirim Spigen 45 Watt 2 Port Şarj Adaptörü 349 tl

Hocam tabii ki teknolojik ürünlerde maalesef şans faktörü yüksek ama seninki de epey kötü şansmış, 25w samsung adaptörü ben de kullandım hicbir sorun yoktu. Kaldı ki 25w da ses yapacaksa samsung kapatsın dükkanı...
Top Bottom